Spring naar bijdragen

Claudius

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    2.249
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Claudius geplaatst

  1. Schrijfpen was een mede moderator op een groot gedichten, verhalen, dagboeken en nog veel meer site. Ik was daar een grote zoeker naar plagiaat.
  2. gevangen gevoelens (duo met schrijfpen) -gedachte- verbannen woorden -gesloten- gevangen gevoelens nooit gewenst toch gekomen vergeten wil ik niet nu nog niet - verleden - brengt de tijd -toekomst- zet zich voort donker werd nooit verduistert laat het lichtje nu ook nog schijnen toe nu alsjeblieft ?
  3. Ik heb weer alchohol gedronken. Help me ik kan het blijkbaar niet laten. Het zal eerst alchohol worden en de rest later.
  4. Ik verveel me helemaal niet als ik thuis ben. Het is weeral avond en ik heb een favoriete bezigheid nog niet gedaan namelijk lezen over geschiedenis.
  5. Voor @JacHet lukt me niet om nieuwe gedichten te maken. Wat hier volgt was een armzielige poging tot mijn gevoelens te uiten. Als je uiteg wilt over dit schrijven doe ik het via pb . het was mijn fout daar ben ik zeker van ik had niet dat mogen zien wat er nooit was voor u was het misschien wat ik dacht dat een beantwoording was slechts een spel maar zelfs zonder dat was ik al gek van u dankbaar blijf ik u eeuwig voor het gevoel van leven en dat ik meetelde dat je me onbewust gaf maar ik ben de pineut en dat weet je voor mij was het echt het aanklampen aan je spijt me heel erg ik deed alles om je maar terug te zien wat ik nooit eerder gedaan had en waarschijnlijk nooit meer doe dat je uiteindelijk mij niet meer wou spreken begrijp ik maar het leek alsof ik naar de guillotine gevoerd werd krijg ik nog genade van je ? en wanneer praat je terug met mij ? het was mijn fout
  6. Claudius

    Ik wil mn leven terug!

    Je kunt best een eigen topic openen bij wie is wie. Dan ga je waarschijnlijk betere reacties krijgen op je vraag.
  7. Vandaag met mijn begeleiding een plaats gaan bezoeken waar ze aan dagbesteding doen. Een werkplaats, maar ik had iets vergelijkbaar gedaan binnen de kliniek en ik verveelde me daar steendood geestelijk. Ik keek steeds naar de klok. Nu is die plaats waar ik ging naar kijken met zwaar gehandicapten. Ik ben missichien wel licht autistisch, de diagnose bevestigde nooit direct. Maar ik ben zeker niet zwaar gehandicapt, mijn grootste probleem is alchohol. Ik zou me daar nooit thuis voelen. Het is ook receptief werk, zonder nadenken of afwisseling.
  8. De afwas gedaan, maar nog niets gegeten deze avond. Ik ga op Maandag en Vrijdag nog naar de kliniek. Om vier uur mag ik naar huis. Aan verslavingsteraphie wordt er niet gedaan, maar we hadden wel een dansnamiddag, wat ik ook wel plezant vind. Vooral op mijn keuze van muziek. Morgen moet ik naar de apotheek om de medicijnen te halen voor Femke op de moment dat ik gewoonlijk naar een ontmoetingscentrum ga om soep te eten.
  9. De pijnmedicatie voor Femke is op. Morgen heb ik pas nieuwe.
  10. Ik neem wel zeer veel medicatie, maar ontwennen zonder medicatie daarvoor valt mee. Ik had juist via telefoon een gesprek over mijn andere problemen hij rade me aan contact op te nemen met mijn huisarts. Deu.
  11. Er zijn maar weinig reacties op dit topic
  12. Vandaag zeer veel soep gegeten en mosselen gekocht. Spijtig genoeg gaat dit gepaard gaan met friet. Het zal de laatste keer mosselen zijn tot september. Aan feestdagen heb ik eigenlijk nooit actief deel genomen. Toen ik in een andere straat woonde ging ik wel buiten als de carnavalstoet voor de deur passeerde.
  13. Ik hou wel van hun muziek. Maar ik vind de lead zanger geen mooie man. Vooral dan zijn gelaatstrekken
  14. Goeiemorgen iedereen Dagpact Claudius
  15. Claudius

    Daar ben ik weer

    Welkom Terug
×
×
  • Nieuwe aanmaken...