Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Rotterdam

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Rotterdam's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. Rotterdam

  Vriendin van Gokverslaafde

  Ja voor alle sites
 2. Rotterdam

  Vriendin van Gokverslaafde

  Dan doe je het goed. Online gokken kan je gamban of betlocker op je computer en telefoon zetten. Dut helpt echt kan je niet meer op goksites. En bij casino gokhallen verbod aanvragen.
 3. BV ligt het iets ingewikkelder je mag daar niet zomaar geld van opnemen naar je privé rekening. Je zal dan een overeenkomst moet opstellen. Ook ligt het eraan hoeveel enzo
 4. Rotterdam

  Vriendin van Gokverslaafde

  Hoi Kirsten, Wil je partner stoppen met gokken? Je kan hem alleen helpen als hij het ook zelf wil. Als hij het wil dat moet jij het geld beheren en hem alleen leefgeld geven. Een verslaving is het ergste wat er is alleen hij moet wel willen met elkaars steun moet het dan wel lukken. Sterkte
 5. Ja ik heb nu alles opgemaakt
 6. Me partner weet ervan af alles eerlijk opgebiecht. Het is gewoon dat ik heel vaak alleen ben hij werkt heel veel ben vaak thuis Kids vroeg op bed.
 7. Rotterdam

  Nu is het oprecht klaar!

  Bedankt voor je berichtjes het doet me al goed om er even over te praten helaas heb ik geen Facebook en wil ik dit ook niet aanmaken heb niets met sociaal media.
 8. Rotterdam

  Nu is het oprecht klaar!

  Ja dat is er altijd wel overal is een oplossing voor maar als je zo alleen voelt en er ook eigenlijk alleen voor staat dan is het moeilijk om je zelf te blijven motiveren. Als je iemand heb die weet wat het is kan die je helpen en ervoor je zijn die weet hoe je voelt en wat je nodig heb.
 9. Rotterdam

  Nu is het oprecht klaar!

  Hoi Gaal, Bedankt voor je berichtje. Ik heb geen fb helaas. Wel heb ik gambam geïnstalleerd kan niet meer op de sites gelukkig. Ik heb hier ook veel verhalen gelezen en dat helpt wel enigzins maar lees ook veel terugvallen en dat vind ik dan ook wel moeilijk. En hoop zeggen dat het een gevoel is maar het draait altijd om geld wel hebben niets of niet genoeg of willen meer. Ik moet nu weer opnieuw beginnen met sparen maar heb me voorgenomen om op de andere rekening te sparen en me eigen rekening mooie spullen van te kopen zodat ik niet weer in de verleiding komt. Maar als je weinig geld heb wil je meer maken. Maar ik wil zo graag dat ik me niet zo voel iedereen vraagt of alles goed gaat en dat ik er slecht uit zie. Elke dag denk ik het is gebeurt klaar leg je erbij neer en verder maar dat lukt niet wil niet gokken maar me geld terug.
 10. Rotterdam

  Nu is het oprecht klaar!

  Ik ben een vrouw van 36 en heb leuke lieve kindjes. Na een zware depressie ben ik online gaan gokken en dit doe ik om de paar maanden. Helaas vorige maand ook de fout in gegaan en alles vergokt en voel me zo schuldig want ik weet dat ik het niet kan terug winnen maar me gevoel is sterker op dat moment. Ik ben wanhopig wil er mee stoppen maar het lukt niet. Heb geen schulden maar ben wel te gierig om geld uit te geven en maar sparen en dan gokken en als weg snap niet waarom en hoe kan iemand mij helpen ik ben op. Je ziet het letterlijk aan me iedereen zet het en me relatie gaat ook niet lekker omdat ik me zelf verwaarloos. Ik heb een maatje nodig die me hier bij kan staan en helpen.
 11. Goedenavond allemaal, Ik ben hier vanavond voor het eerst en ben wanhopig. Heb me leven best wel op orde geen schulden, lieve leuke relatie en mooie lieve kinderen. Sinds de laatste 4 jaar kamp ik met een zware depressie en in deze depressie ging ik gokken en dit doe ik zo om de 6 maanden en als ik dan gok maak ik alles op wat ik heb want dan is er geen rem en wil ik alles terug winnen. De dagen erna en soms wel 2 weken of langer ben ik dan echt ziek ervan en heb ik elke dag een strijd met mezelf. Me partner en de kids verdienen dit niet en ik kan zo niet verder leven met mezelf. Ik kan dit niet alleen maar voel me wel alleen.
 12. Hoi Denise, Ik ken het gevoel maar al te goed. Ik heb nu verschillende dingen geprobeerd mandala kleuren, diamant painting of beetje klussen in je huisje schuren en verven dingen doen en oppakken waar ik eerst geen tijd voor had door me gokverslaving. Ik heb het ook moeilijk en zeker omdat ik destijds al me sociale contact heb gelaten en teruggetrokken leven leiden werken kinderen verzorgen.
 13. Rotterdam

  Mijn gokverslaving

  Ja heb het me familie verteld en die steunen me ook. Het is niet nodig dat gokken want we hebben geld genoeg en gelukkig sparen we me vriend ze rekening maar wat ik zelf spaar gaat op aan gokken het is zo zonde maar ik weet niet of ik hulp moet zoeken of dat ik het alleen kan ik ben niet zo prater en wil ook niet naar zo groep
 14. Rotterdam

  Stoppen met gokken

  Ik heb iemand nodig die mij begrijpt waarom ik blijf gokken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...