Spring naar bijdragen

Kirsten

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Kirsten's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Kirsten

    Vriendin van Gokverslaafde

    Dat is echt top! Ik ga het uitzoeken! Dankje
  2. Kirsten

    Vriendin van Gokverslaafde

    Hij is een online gokker! Ik zal die blockers is uitzoeken! Thnx wist niet eens dat dat bestond! Geld dit dan voor alle goksites?
  3. Kirsten

    Vriendin van Gokverslaafde

    Ja hij wil stoppen! Momenteel kunnen we ook niet anders dan ik het geld beheer! Al het geld wat van onze ouders komt maken ze over naar mij, ook om zeker te zijn dat onze vaste lasten betaald word.
  4. Kirsten

    Jaarlijkse terugval

    Hoi, Ik bekijk dit vanaf de andere kant! Jup ik ben de partner van een verslaafde. Enige wat ik kan zeggen is wees open en eerlijk. Het kan iedereen overkomen, maar voor de partner van een verslaafde is de leugen en het gemanipuleer toch echt het ergste. Wij gaan momenteel het traject hulpverlening in. Hij voor zn verslaving en ik heb hulp omdat ik door de problemen er ook goed doorheen zit! Succes!
  5. Hallo, Ik zal mij even voor stellen als een vriendin van een gokverslaafde. In het begin gokten we nog wel eens online samen, gewoon voor de gezelligheid. In 2015 ben ik betrokken geraakt bij een auto ongeluk waarbij ik zwaargewond ben geraakt. Dit was het moment dat mijn partner meer ging gokken als een soort van afleiding. Nu bijna 6 jaar later met ups en veel downs speelt dit probleem nog! Ik heb financieel veel kunnen opvangen en naast hulp van onze ouders de schulden kunnen beperken, maar op een gegeven moment is ook dat geld op. Hebben jullie nog tips voor mij om hier mee om te gaan? Ik merk namelijk in mijn omgeving dat mensen moeite hebben om hier op in te gaan en ben dus op zoek naar mensen die in hetzelfde schuitje zitten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...