Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Sterkeangsthaas

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Sterkeangsthaas geplaatst

 1. @karel12 Hoe kan het toch dat huisartsen door de jaren heen hun schouders ophalen als ik om hulp vroeg en geen alternatieven konden bieden én nooit over kindling gesproken hebben. Er werd zelfs door 2 huisartsen geopperd dat ik er maar geen punt meer van moest maken (vh gebruik) en 'gewoon' een onderhoudsdosering kon blijven gebruiken van 1,5 mg per dag. Terwijl er een gele sticker op het doosje zit. Ik zal morgen de psych bellen en mogelijkheden verder bespreken. Heel hartelijk dank voor alle info en tips!
 2. @karel12 Dank voor het meedenken en de tips. Much appreciated!
 3. @karel12 Dankjewel voor het citaat uit Ashton, zou voor mij misschien ook kunnen helpen. Ik sta nog aan het begin van afbouwen (zie mijn vraag om advies)
 4. @Vechter jeetje, wat een rotspul is het toch. Dat het zo diep inwerkt. Jij ook sterkte en succes, je bent al heel ver!
 5. @Vechter Dankjewel voor je reactie, blij mee. Idd zelf ook ervaringsdeskundige (bedacht me dat net ook Alleen was het helaas niet blijvend. Ik was toen jonger (ben inmiddels 62) en had een fijne relatie, dat werkte wel mee. Ik heb indertijd zelf afgebouwd zonder diazepam maar nu het me niet meer lukt af te bouwen zoals toen (inmiddels ook alleenstaand dus kost veel meer energie om jezelf overeind te houden) via psycholoog doorverwezen naar psychiater die de tussenstap van diazepam heeft voorgesteld. Hij zei dat ik niets vd overstap zou merken omdat het allebei benzo's zijn maar inmiddels heb
 6. Dag allemaal, ik ben nieuw hier en heb onderstaand bericht waarschijnlijk in de verkeerde rubriek gezet. Dus opnieuw, nu hier, in de hoop op reacties. Dank alvast! Vanochtend vroeg: Dag beste forumleden, ik heb dringend hulp nodig van ervaringsdeskundigen. Ik gebruik al heel erg (te) lang alprazolam tegen een angststoornis. In wisselende hoeveelheden, zelfs al 2x helemaal van af geweest, maar door nare en verdrietige priveomstandigheden (onverwachts zelf ernstig ziek in z'huis en plotseling overlijden dierbare) sinds een paar maanden weer verhoogd van 4x0,3 naar 2 mg=4x0,5mg per dag
 7. Verhaal verplaatst naar rubriek Tips en adviezen (sorry, nieuw hier )
×
×
 • Nieuwe aanmaken...