Spring naar bijdragen

Emma123

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    80
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Emma123

  1. Hoi @Lynn46 bedankt voor je berichtje, ik volg een afbouwschema van mijn psychiater, en slik savonds ook nog 1mg. Hoe bouw jij in zulke kleine stapjes af dan? Bij mijn apotheek hebben ze alleen de 1mg en vind kruimeltjes breken zo’n gedoe. Zijn nooit gelijk.. ik denk dat ik dit ff doorbijt en dan van de avond weer een tijd afblijf. En anders de laatste 1mg met tapering doen.. heb elke dag hoofdpijnklachten en overprikkeld. Dat ben je snel zat

  2. Goedemorgen, ik ben al een maandje weer bezig met mijn afbouw.. van de 1mg lorazepam blijf ik nog af in de avond.

    die van de ochtend aan het afbouwen na een jaar weer. Afgelopen 4 weken van een half naar een kwart. Nu sinds paar dagen niks meer overdag. Vind het lastig, zoveel last van mn nek en kaken (daardoor ook hoofdpijn) en thuis van school vandaag.. voelt gewoon als teveel, maar van het missen van school/werk krijg k ook weer stress.. lastig dit.

  3. Hoi allemaal

    ik ben ook al even niet meet geweest. Nog steeds op 1.5 mg lorazepam per dag. 1 savonds en halve sochtends. Al lang niet meer afgebouwd.. teveel spanning in mn lichaam en thuis het een ander met mn ouders aan de hand.. psychiater zegt even wachten tot de rust wat meer is toegekeerd en je je sterkter voelt en dan weer verder gaan. Vind erg vervelend dat ik t nu steeds langer slik en dan steeds banger voor de ontwenning word. Maar even stabiel blijven is belangrijker denk ik.

     

    nou ga ik slapen. Slaaplekker zx

  4. Goedemorgen! Al even niet meer op dit forum geweest, langere tijd even stabiel gebleven ivm de feestdagen. 
     

    was vorige keer afgebouwd met 0.5 mg van de dagdosis van 1mg. Die was best pittig maar wel na 2/3 weken weer stabiel. Wil vandaag beginnen met de 0,5mg er ook af. Het rare is dat ik voor ik überhaupt begonnen ben al spanningsklachten heb in mn nek/kaak/hoofd. Gewoon door t idee denk ik. 
    ben benieuwd zou blij zijn als ik overdag geheel nuchter ben en alleen de avonddosis nog maar hoef. 

  5. Als dit van de lorazepam komt zou dit bij de bijsluiter moeten staan. Misschien bij zeer zelden, in dat geval is vaak het advies dat je even contact opneemt met je huisarts, misschien past een ander middel dan beter bij jou. Je hoeft namelijk geen vervelende ervaring te hebben tijdens gebruik van benzo @Benzoklaarmee

  6. 14 uur geleden zei Dikkie:

    ik zou je toch aanraden om een kleinere stap te doen @Emma123. probeer een kwart. dus de helft van de helft. je krijgt hoogtwaarschijnlijk minder last en de volgende stap kun je dan waarschijnlijk met 2 weken doen. dat is dan veel prettiger. waarom jezelf zo kwellen

    Zou er over nadenken bedankt voor je reactie :) En je hebt gelijk waarom mezelf kwellen. Neem ook liever de tijd

  7. 22 uur geleden zei bolletje:

    Goeie morgen allemaal,

    Hier nog donker, maar ik moet dadelijk naar de dagbesteding, en heb er weer zin in.

    Emma hier wordt heel vaak herhaald, doe het rustig aan. 1/2 tablet is veel te veel, logisch dat je dan niet kunt slapen. Als ik je een raad mag geven, probeer een helft eens door drieën te delen en 1/3 door midden voor de ochtend een stukje en de avond. Hoop dat je het snapt ik weet niet hoe ik het anders uit moet leggen. Kwel jezelf niet.;)

     

    Ik volgde her advies van mijn psychiater. Neem ook wel lang de tijd om te stabiliseren. En aan de dosis voor t slapen verander ik nog even niks wil eerst graag overdag er van af. Opzich is het gister goed gegaan en ook een goede nacht gehad. Vannacht weer wat minder geslapen. Zou wel op en af gaan. Zolang t hendelbaar is blijf k doorgaan en anders ga ik het idd anders doen. 

  8. Goedemorgen allemaal!

    gister voor t eerst afgebouwd van 2mg naar 1,5 mg lorazepam. Gisteravond gelijk niet lekker en koppijn en nu alweer wakker (06:00) balen.. 

    Ik dacht dat ontwenning altijd pas na paar dagen kwam of hoort dit er wel bij? Vind t zo spannend dat afbouwen. Slik wel pas benzo sinds augustus hoop dat dit scheelt. 

  9. Goedemorgen iedereen!

    ik heb eindelijk gord geslapen vannacht.

    was eergisteracond mn ad vergeten, hele nacht nachtmerries zweten, in paniek wakker pfff. Dacht echt dat ik een terugval had. Maar toen ik mn ad nam ging t paar uur later gelukkig beter.

    hoe is t met jullie. Ik wacht toch nog even met de afbouwstap want afgelopen week was nog erg onrustig in mn hoofd en lichaam.

  10. Ik ben bezig met lorazepam. Nog niet echt aan t afbouwen, kom van de xanax dus meer overgeswitcht en dan afbouwen. Heb vooral last van wat slapeloosheid snachts en duizeligheid en misselijk. ( na de switch) maar kan dus ook nog niet helemaal beantwoorden. Verschilt volgends mij sws per persoon en hoelang je het slikt en hoeveel. Hoe is die situatie bij jou?

  11. 12 uur geleden zei Bellie:

     Goed om te horen Cyclad! Hopelijk gaat het inderdaad op deze manier beter. Ik ga de Diazepam straks ook op de tapering manier doen.  Hij is nu aan t kijken op welke  hoeveelheid en welk tempo voor mij. 

    Het blijft raar dat slapen.  Dood moe en steeds wakker om de 2 uur. Vanuit diepe slaap met heftige dromen pats wakker.  Meteen stik heet,  ik drijf dan echt weg. Vervolgens tijdje licht slapen en dan begint het weer opnieuw. 

    Terug naar hogere dosis  heeft geen zin want ik weet dat het daarmee niet beter was. En ik wil het ook echt niet.  Het verschil is nu dat ik die crash momenten niet meer heb met veel onrust en hartkloppingen. Dat is in  ieder geval wel beter geworden. 

    Fijne zondag!

     

    Heel belangrijk om je gedachte meer op de positieve vooruitgang te houden. Weer dat het lastig is. Maar probeer daar vooral op te focussen. 
    ik heb 2 weken lang elke nacht maar 3 uur geslapen.. sinds dien niet meer zo bang voor wat slaaptekort. Kon die 2 weken ook niet eten.. ook niet meer zo bang als ik een keer niets door mE keel krijg.. ik zie het als een leerproces en haal al het positieve eruit hoe erg die periode ook voor me was. Lukt me niet altijd hoor. Is erg moeilijk. Succes verder

  12. Goedemorgen!

    nacht 2 van overstap naar lorazepam. Weer pas om 3 uur in slaap kunnen komen.. pff dat is wel vervelend. Voorderest gaat t nog aardig goed. Merk overdag niet heel veel ervan. Alleen savonds wat onrustig omdat ik die canax niet meer neem om 8 uur.. en dus niet in slaap kunnen komen. Maar dat word vanzelf beter denk ik .

×
×
  • Nieuwe aanmaken...