Spring naar bijdragen

Lucia58

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Lucia58's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Lucia58

    Jaarpact

    Ik sluit me hierbij aan.
  2. Elburg prachtige haven stadje.
  3. Goedemorgen mensen wens jullie een allemaal een fijne dag toe. Kan iemand me uitleggen wat en hoe een dag-packet werkt?
  4. Lucia58

    Even voorstellen.

    Hartelijke dank voor jou reactie en het gaat inderdaad mis bij sociale gelegenheden maar soms ook wanneer ik alleen thuis ben en me verloren voel. Ga er vanuit dat ik het beter kan worden door ondersteuning op dit forum.
  5. Lucia58

    Even voorstellen.

    Hahaha jij toverd een lach op mijn gezicht. sprankelen in de zin van minder onzeker voelen. Geen faalhaas voelen daardoor over mijn grenzen gaan. Dingen doen die ik nuchter nooit zou doen bijv. naar mensen sms'en waar ik geen contact meer mee heb maar nog steeds boosheid voel om wat ze mij hebben aan gedaan onder invloed van drank! Jaja z. g. Sprankelen, pffft.
  6. Lucia58

    Even voorstellen.

    Heel hartelijk dank voor je reactie en fijne tip. Zal dit bericht lezen op moeilijke momenten als hart onder de riem. Het gaat me wel lukken, heb er vertrouwen in.
  7. Lucia58

    Even voorstellen.

    Hartelijke dank voor jou reactie eens in de zoveel weken gaat het mis dan drink ik een fles witte wijn en dan baal ik er ontzettend van. Wil er gewoon van af want het voelt niet goed. Ik begrijp ook echt niet waarom het mis gaat, angst zit daar achter de angst niet meer te sprankelen of echt te leven!
  8. Lucia58

    Even voorstellen.

    Heel hartelijk dank voor jou antwoord, precies wat jij zegt niet luisteren naar iemand die je niet mag in een gezond lichaam huist een gezond geest!
  9. Lucia58

    Even voorstellen.

    Lucia 58jr, heb me hier aangemeld omdat ik hoop dat dit me helpt om te stoppen met drinken. Gestopt geweest heel 2019 en met oud jaar dacht ik nu wel een fles wijn met alle gevolgen van dien. Wanneer ik niet drink merk er veel voordelen van.. ik ben stabieler, geen labiele katerdagen, ik herstel me makkelijker in het dagelijks leven als er iets heftigs gebeurd, ik ben niet meer elke keer bezig met wel of niet.. ik hoef niet meer boos op mezelf te zijn als ik het wel doe, geen schaamte, geen schuldgevoel omdat ik dan rare dingen post op Facebook of een SMS-je naar oud drank broeders (vrienden) die ik niet meer zie. Onder invloed ben ik vaak zwaar op de hand. Volgens mij heeft mijn alcoholmonster niet zozeer met inname te maken maar met angst niet te sprankelen (als bubbels). Ik hoop op dit forum inspiratie te vinden om gestopt te blijven en die ene fles wijn af en toe te elimineren uit mijn leven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...