Spring naar bijdragen

Ess

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Ess

  1. Heb geen corona... Wel vreemd je staat gewoon in de rij voor een test.. Maar goed is gebeurd. Lieve tips voor het slapen. Ik probeer ook inderdaad het warme strand voor te stellen. Maar toch zegt dat stemmetje waarom val ik niet in slaap heb bijna 3 slaappillen... Ga nu even naar buiten met m'n 15 jarige hond Sjors. Dikke knuffel @bolletje

    Screenshot_20210401-181458~2.png

  2. Goedemorgen hier geen sneeuw gelukkig.. Ik ben overgaan op een ander merk slaappil. Wel lormetazepam maar een ander merk. Omdat het merk wat ik gebruik niet meer leverbaar is helaas.. Apotheek heeft het uitgezocht en vertelde  dat het kon. Ik val nu 2 nachten niet in slaap. Hoop dat het komt door het stuk paashaas wat ik heb gegeten gisterenavond.. Nu op naar de teststraat. Bah bah..

    lieve @bolletje heb je m'n berichtje nog ontvangen althans m'n klavertje vier speciaal voor jou.. Zie het niet staan.. Moet echt nog goed zoeken voordat ik iets kan plaatsen..

  3. Op 23-3-2021 om 14:50 zei Deligaf1:

    @Ess

    Hee, je bericht is hier goed geplaatst in ieder geval. Afbouwen kan je het beste thuis doen in een langzaam tempo. Je slikt verschillen benzo’s, met korte en of middellange werkingsduur. Een van de betere manieren om af te bouwen is alles omzetten naar diazepam en een microtapering toe te passsen. Voor meer informatie lees de Ashton manuel deze is op google te vinden in het nederlands.

    Succes!
     

    Beetje late reactie. Maar lief dat u reageert.

  4. Op 24-3-2021 om 07:36 zei bolletje:

    Ha goeie morgen lieve Ess.

    allereerst even zoeken voor een mooi plaatje.  Plaatjes Knuffels Welkom meis. Wat goed dat je de stap gezet hebt en gaat afbouwen.

    Ja het is moeilijk maar niet onmogelijk. Probeer echt heel langzaam af te bouwen. b.v. eens in de drie maanden een stukje. Geef het lichaam en je hoofd de tijd om te wennen aan de  nieuwe situatie. De meesten gaan te snel en dan doe je jezelf veel geweld aan. Wees maar heel trots dat je wilt stoppen, de meesten durven niet.

    Iedere dag hier schrijven in de h. kamer,  dan word je zeker gelezen. Delen is heel belangrijk. En als je verdriet hebt, kom dan maar hier uithuilen.

    Sterkte wijfie het gaat je lukken maar doe het heel rustig aan.

    Wow wat lief zeg. Durf hier soms niet eens te lezen. Beetje late reactie sorry daarvoor. Gisteren besloten om de volgende stap te gaan starten met de oxazepam 15mg om 22.30uur te gaan afbouwen in 5 maanden. Ik ga het doen met strips.. Vind je reactie echt lief. Je voelt je soms echt een kneus. Nu een jaar thuis van werk.. Collega's hoor je ook bijna niet meer. Doet gewoon zo een pijn. Maar goed het zonnetje schijnt hier dus zo maar ff naar buiten. Fijne dag. Knuffel terug

  5. Goedemorgen,  soms weet ik niet of ik nu iets wel of niet op de juiste plaats vraag. Ik ben nu 4 weken in de ochtend van de 10mg oxazepam af. Heb daar 4 maanden over gedaan. Nu nog 1.5mg lormetazepam en 20mg oxazepam te gaan. Dit gebruik ik in de avond. Slik ook nog paroxitine 10mg. Pffff nu veel klachten in hoofd herkend iemand dat. Mijn psychiater gaf ook als optie je vrijwillig op te laten nemen. Schrok me rot.. Baal zo van mezelf dat ik dit allemaal al een jaar slik. Volgens mij ben ik nog jaren bezig om afgebouwd. Breken jullie zelf stukjes af.. Zie het soms niet meer zitten. Wil iemand iets liefs zeggen..

  6. Ik ben er weer..

    Lees steeds mee. Ik heb de ochtend 10mg oxazepam afgebouwd nu 2 weken niets op de ochtend. Ook ik ben zo gek in m'n hoofd en nek.  Nu twijfel ik waar ik verder moet gaan met afbouwen. Of toch nog wachten. 19.00 uur 10 mg oxazepam en dan rond 22.30 uur 15 mg oxazepam samen met 1.5 mg lormetazepam.. Iemand ideeën. Slik het nu een jaar. Heb ook nog in de ochtend paroxitine 10 mg maar dat ga ik pas als laatste doen. Pfff ik moet nu ook weer aan het werk na een jaar thuis zijn. Geen idee hoe...

  7. Op 3-2-2021 om 18:05 zei Louu:

    Foutje 

     

    Op 13-2-2021 om 20:18 zei Doorgaan:

    Hoi dikkie

    Leuk om van je te horen. 

    Ga lekker door met afbouwen. Je hebt er al behoorlijke ervaring mee opgedaan. Rustig maar gestaag. 

    Met mij gaat het ook weer beter. Het slapen gaat ook weer goed. Ben nog wel tussendoor even wakker maar ik slaap dan gewoon weer door. Ik blijf geen 2 uur meer wakker liggen. Zo fijn. Het gaat steeds meer ontspannen allemaal. Ben nog steeds herstellende van de burn-out.  Dat is echt een aantal jaren plan. Maar er is steeds een stukje vooruitgang en alle kleine beetjes maken een grootte. 

    Dikkie veel succes met het verdere afbouwen. Ik heb zelf geen Facebook. Dus ik ben nog niet op die site geweest waar Bellie het over had. Misschien via mijn man die heeft wel Facebook. Ik kan eens kijken. Maar ik zal wel steeds minder van me laten horen. Af en toe.

    Veel succes voor iedereen met afbouwen.  De ontwenningsverschijnselen worden met de tijd steeds minder. Het gaat echt beter worden maar er is veel geduld voor nodig. 

    Groetjes 

    Ook ik kijk even om een hoekje om mijn verschijnselen te zoeken. Ben ook aan het afbouwen met de oxazepam 10mg nu op 0.4mg beetje ligt in m'n hoofd pijn in nek. Maar goed ik ga door. Na deze 10 nog bijna 40 mg te gaan in de avond. Pfff ik doe 4 maanden over 10 afbouwen. Heb dus nog wel even te gaan. Vind ons allemaal zo dapper. We zijn ermee begonnen omdat we op dat moment niet anders konden. En nu weer strijden om eraf te komen....

  8. Lieve allemaal,

    Lees al enige tijd mee. vind het zo knap en dapper dat veel van jullie aan het afbouwen zijn. Ik sta nog helemaal aan het begin van de opbouw seroxat waar ik nu inmiddels op 10 milligram zit en daar 3 maanden over heb gedaan. Verder gebruik ik nog 3 keer per dag oxazepam en in de avond ook nog een 1.5 lormetazepam al met al zit ik dus aardig vol. Ik wil proberen voorlopig even op de 10 milligram te zitten om te kijken hoe dat gaat. Heb al geïnformeerd of ik wat kan gaan minderen met de oxazepam maar zit pas een week op 10 milligram seroxat, hebben jullie ervan gehoord dat de lormetazepam omgezet kan worden in de avond naar de oxazepam zodat je maar één medicijn hoeft af te bouwen. Gebruiken velen van jullie bij de oxazepam ook een antidepressiva. Ik heb dit samen gekregen. Heb een mega schuld gevoel waarom mij dit is gebeurd. Zo schuldig tegenover man en kind..

  9. Op 6-8-2020 om 02:26 zei Gryhe:

    Hallo Ess, welkom op ADB.  Naar dat je met vragen zit en dat je je bovendien verdrietig voelt. Ik wil je zeker steunen en eventueel hulp bieden hoe het werkt. Kan je specifieker omschrijven waar je steun of hulp wilt ? Wil je je verhaal kwijt, een luisterend oor of tips / advies of gereedschap om jezelf los te maken ? 

    Dat is lief. Zit in de opbouw vloeibaar van seroxat bijna op 10 mg. Daarnaast nog 3x 10 oxazepam. En in de avond 15 mg lormetazepam. Het is zoveel. en ik ben bang zo bang dat ik er nooit meer af kom . Die seroxat weet ik dat ik dit zal moeten gebruiken. M'n benen willen niet meer.. zo loom. Een dan die keelpijn.. Herkent iemand dit. Komt dit nog goed

  10. Dat is lief. Zit in de opbouw vloeibaar van seroxat bijna op 10 mg. Daarnaast nog 3x 10 oxazepam. En in de avond 15 mg lormetazepam. Het is zoveel. en ik ben bang zo bang dat ik er nooit meer af kom . Die seroxat weet ik dat ik dit zal moeten gebruiken. M'n benen willen niet meer.. zo loom. Een dan die keelpijn.. Herkent iemand dit. Komt dit nog goed

×
×
  • Nieuwe aanmaken...