Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Ralf95

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Ralf95

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @GambleHater oke goed dat je 3 dagen nu hebt . Iedereen wil graag op eigen wilskracht het doen . Maar het is fijn als je samen een doel hebt en elkaar ondersteunt zodat je een stok achter de deur hebt . FIjn weekend gewenst.
 2. Ralf95

  Ik moet nu stoppen met gokken

  Hey litmanen zeer vervelend om te horen ik heb een whatsapprgroep gestart wil je hierbij . Hier steunen we elkaar 100% en dit helpt ook echt voor motivatie. Hoor van je .
 3. Beste allemaal vervelend om de verhalen te horen en herkenbaar .Hoop dat iedereen zijn weg vind en het achter zich laat . Ben nu zelf 2 maanden helemaal gestopt en ga ook nooit meer gokken.Ik heb een whatsappgroep gestart met nog een paar personen van hier heeft iemand interesse hierin.Hier steunen we elkaar als we het moelijk hebben.
 4. Vervelend om te horen zeg hoop dat je er nu afstand van kunt nemen . Heb je interesse om je aan te sluiten bij onze whatsappgroep hier zijn lotgenoten en kunnen we elkaar steunen. Hoor het wel @Whythis
 5. Oké begrijp het wel voor mij hetzelfde toch is zo een groep fijn en word je niet de hele dag ermee geconfronteerd.
 6. Ik wel nuchter ja misschien het gevoel van een kater dat wel. Hebben jullie ook interesse in onze whatsapp groep hier delen we onze ervaringen en helpen we elkaar @GreenLight @Achie
 7. Oke dat is vreemd bij Adriana3 werkte hij wel heb je een pm gestuurd
 8. https://chat.whatsapp.com/BKyyxXsiXri65sLJR7Ombq.?fbclid=IwAR0a-F2lD_GIclF79e__QYIDecTNXjjBEoXAnsaonAwCDVODySv8vMDjCeQ Als het goed is deze link.
 9. @Adriana3 Goed van je dat je nu wel gestopt bent ook al is het pas een paar dagen het is een begin. Die gedachtes die je krijgt van het kan wel een keer heeft denk ik iedereen hier moeten we nooit meer aan toegeven .Ik herken veel dingen zoals dat je nooit een voldaan gevoel krijgt en dat rotgevoel als je verliest weer terug wilt winnen. Denk dat een groep inderdaad helpt op de momenten dat je het zwaar hebt of iets wilt delen ook al snap ik wel dat je dat eng vind omdat je niet wilt dat andere het lezen. Ik zelf heb al een app groep met 1 ander persoon en voor mij werkt het goed als je af en toe dingen deelt en elkaar helpt zo sta je er niet alleen voor. Hoor het wel .
 10. Hey kentje Ik heb je een bericht gestuurd misschien heb je interesse om een whatsappgroep te starten. Hoor graag van je.
 11. Hallo iedereen Ik ben Ralf en 24 jaar . Momenteel bijna 2 maanden gokvrij. Ben op de goede weg na ruim 3 jaar regelmatig gegokt te hebben. Heb nooit echt zoals de meeste het probleem ervan gezien maar helaas komt dat pas later . Nu sta ik er volledig achter om nooit meer te gokken. Heeft iemand interesse om een whatsappgroep te starten om elkaar te motiveren en te ondersteunen indien moeilijke momenten voordoen. Bedankt voor het lezen hoor graag van jullie.
 12. Bedankt voor het delen van jullie verhalen en hopelijk houd iedereen het vol . Ik zelf ben nu ondertussen ook bijna 2 maanden gestopt . Ben nu op de goede weg en heb momenteel geen verleiding meer al weet ik wel dat ik altijd moet oppassen. Heeft iemand misschien interesse in een whatsappgroep om elkaar te ondersteunen . Hoor het graag .
 13. Ralf95

  Vandaag stopt het

  Hallo, hopelijk kun je het accepteren en laat je het achter je . Hoe gaat het er nu mee ? Ik vind het een goed idee van je Whatsapp groep
 14. Ralf95

  Dakloos

  Hoe gaat het nu met je wil je graag helpen via hier.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...