Spring naar bijdragen

Murphy

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Murphy's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Dank jullie voor je reactie.Ik heb een soort angst ontwikkeld en ben bang om.zonder medicatie te gaan slapen.Elke x heb ik het afgebouwd maar na poosje lukt het toch weer niet om van slaappillen af te blijven. Ga het weer proberen!
  2. Hallo @Ienhoe is het jou gelukt om de zolpidem af te bouwen?Slik nu al 5 jaar lang met tussenpozen zolpidem.Krijg van de huisarts maar 10 stuks voor een maand voorgeschreven. Het wordt steeds moeilijker om het elke keer weer te stoppen want een nacht zonder zolpidem slaap ik 0 uren en ben ik de hele dag gesloopt. Slim ook 10 mg amitryptoline een uur voorhet slapen gaan maar heb het idee dat dat niks doet.
  3. Hallo @Ienhoe is het jou gelukt om de zolpidem af te bouwen?Slik nu al 5 jaar lang met tussenpozen zolpidem.Krijg van de huisarts maar 10 stuks voor een maand voorgeschreven. Het wordt steeds moeilijker om het elke keer weer te stoppen want een nacht zonder zolpidem slaap ik 0 uren en ben ik de hele dag gesloopt. Slim ook 10 mg amitryptoline een uur voor het slapen gaan maar heb het idee dat dat niks doet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...