Spring naar bijdragen

Grace

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

452 profielweergaven

Grace's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Grace

    Op naar een nieuw leven..

    Dank je, sorry voor de late reactie..De katten blijven in hun eigen omgeving, ik woon nu tijdelijk bij mijn moeder en kon niks meenemen.
  2. Grace

    Do 19 dec 2019

    Goedemorgen, ik godzijdank ook niet ziek.. Wordt aardig weer dus ff met de hond lopen en mijn hoofd leegmaken Fijne dag allemaal
  3. Grace

    Op naar een nieuw leven..

    Klopt, het is Innd mijn kant vh verhaal, ik heb ook fouten gemaakt ten tijde van mijn gebruik maar ik heb het erkend, en heb hulp gezocht. Hij daarin tegen niet, vind niet dat hij een probleem heeft met alcohol. En met een narcist is niet te leven. Dus nee, ook volgende week denk ik er net zo over en ga ik niet meer terug. Ik stond ook bijgeschreven op het huurcontract maar dat heeft hem er niet van weerhouden om mij eruit te gooien. Ik kon gelukkig bij mijn moeder terecht, anders was ik Innd dakloos geweest. Dank je!
  4. Grace

    Op naar een nieuw leven..

    @Lonster Innd.. uitstelgedrag.. Ik schoof ook altijd alles voor me uit, morgen weer een dag en het ergste van alles het interreseerde me ook gewoon niet. @bumperjim Smoesjes zat.. valt wel mee, komt wel goed..Niet dus!
  5. Grace

    Op naar een nieuw leven..

    Innd! Gelijk aanpakken! Ik heb in deze 1 1/2e week al meer geregeld als in de laatste jaren.. Ook wel omdat het noodgedwongen moest maar toch. Inmiddels op 2 huizen gereageerd, hoop dat t wat wordt.. Blijf positief Ga ook proberen hier wat actiever te zijn, merk dat ik ook steun ervaar van jullie.. Dank!
  6. Grace

    Op naar een nieuw leven..

    @Rosee Dankjewel!
  7. Grace

    Op naar een nieuw leven..

    Dankjewel! Zo voelt het nog niet.. Ik leef nu met de dag, Just for today
  8. Grace

    Op naar een nieuw leven..

    @bumperjim Thnx! We gaan ervoor..
  9. Grace

    Op naar een nieuw leven..

    @Isabella Klopt Innd niet mee te leven.. Jammer dat ik niet eerder wakker ben geworden.. Ga nooit meer terug. Dankjewel en merk dat ik toch sterker ben als ik dacht.
  10. Grace

    Op naar een nieuw leven..

    Ja innd een hele nieuwe weg! Welliswaar gedwongen en erg heftig. Voel me nu even zwaar gefrustreerd nu mij onrecht is aangedaan. Maar thuis was het voor mij in herstel ook niet veilig meer.. Vindt het doodeng en erg spannend allemaal, maar het idee dat ik misschien straks iets voor mijzelf heb is ook wel weer een fijn idee..
  11. Grace

    Op naar een nieuw leven..

    Hallo allemaal.. Ff update rondom mij: Ik was net aangemeld hier en ben nog niet echt in staat geweest om lekker actief mee te doen.. Mijn leven staat op dit moment helemaal op zijn kop. Nee..geen terugval, verre van dat Ik ben vrijdag avond 7 december uit huis gegooid door mijn zwaar onder invloed zijnde partner. Hij kon er waarschijnlijk niet mee handelen dat ik veranderd ben na mijn klinische opname. Kon niet meer vrijuit drinken, en ik kreeg daar de schuld van. Ben er nu (veels te laat) achter gekomen dat hij een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft. Aangezien ik thuis werkte heb ik nu niks meer..Geen huis, geen inkomen niks. Verblijf nu tijdelijk bij mijn moeder totdat ik iets voor mijzelf heb.Het is zwaar maar ik ben nog steeds volledig abstinent, en nog steeds redelijk positief. Morgen naar een nieuwe meeting (wat ik doodeng vind) maar hou mijn hoofd hoog en gaan gewoon weer door.. Sorry, dit lucht even op..
  12. Grace

    *

    Het is echt niet makkelijk, als je er echt vanaf wil kan het nooit meer.. Het kan heel goed gaan maar nooit hoogmoed krijgen, kan een valkuil zijn. Ik ben me daar heel erg bewust van.
  13. Grace

    *

    Klopt als een bus!
  14. Grace

    Op naar een nieuw leven..

    @maartje Dankjewel! Ik leef bij de dag, en dat bevalt me prima..
  15. Grace

    *

    Verslaving is 25% middel en 75% gedrag.. Degene die willen stoppen en clean willen blijven moeten dat ook veranderen, zo werkt het bij mij wel iig. Je leven drastisch omgooien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...