Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

IkSlaapGraag

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over IkSlaapGraag

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. IkSlaapGraag

  Voorstellen

  1,5 mg Xanax is bijna niks. Gewoon op tanden bijten en laat je niet gek maken door wat je hier allemaal leest.
 2. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Ik ben voorlopig genezen denk ik.. Slaap is terug relatief normaal. Wel weinig.. 5-6 uur...
 3. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Nam je de antidepressiva al, toen je nog benzo's nam? Zou volgens mij eerder van de antidepressiva komen. Tegen Remergon en Trazolan kan ik ook helemaal niet tegen en word daar juist depressief van.
 4. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Dotje, wat erg... Denk je dat dit nog altijd een ontwenningsverschijnsel is ? Hopelijk spoedig beter!
 5. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Dag 13: half 4 in slaap gevallen, half 10 wakker geworden.. Voor de rest alles ok, laatje niet afschrikken door de horrorverhalen die hier staan. Is niet voor iedereen zo.
 6. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Dag 12: Weer 6-7 uur aan een stuk geslapen. Eet terug goed en voel me eigenlijk goed. Overweeg om al naar huis te gaan uit de opname. (Normaal nog 2 weken te gaan) Ik heb blijkbaar geluk. Ga in het vervolg altijd ontwennen met een kortwerkende benzo dan diazepam. Het is een paar dagen erg op tanden bijten, maar gaat bij mij echt veel sneller nu..
 7. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Dag 11: Gisteren geslapen, voor het eerst 9u aan 1 stuk... Lang wakker gelegen en tot middag geslapen. Verwacht vandaag wel een moeilijke nacht..
 8. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Dag 10: Ongeveer 2 uur geslapen. Het gebrek aan slaap wordt nu heel vervelend. Na een gesprek met dokter krijg ik vanaf straks 2 Mg melatonine. (Circadin) Dit zou helpen om aanmaak van het natuurlijke slaaphormoon te herstellen of zoiets...
 9. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Ach, het valt wel mee hoor.. Nu dag 9: Vannacht ongeveer 2,5 uur aan 1 stuk geslapen nu.. Rest van de nacht wakker gelegen. Voel me wel niet duffer dan als ik wakker wordt als ik slaap met pillen ..
 10. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  19u20: bloeddruk terug volledig op peil... Maag/darmpijn lijkt ook bijna over te zijn, terug normaal kunnen eten... Lichamelijk alle parameters normaal hoop nu dat binnenkort ook de slaap terug komt..
 11. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Dag 8 : Vannacht enkele keren heel kort kunnen slapen. Kun je natuurlijk niet goed opmeten maar ik zou gokken op 5 X 15 minuten. Nog altijd last van maag en darmen. nog bijna niks kunnen eten. 2 boterhammen en 2 tassen tomatensoep. Bloeddruk was nu veel te laag... Waarschijnlijk van weinig slaap, weinig eten en te weinig drinken.
 12. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Zou het ook niet een beetje zijn omdat je zo denkt aan die ontwenningsverschijnselen dat je er ook daadwerkelijk meer voelt. Misschien mag je daar niet zo mee bezig zijn en over lezen. Misschien voel ik me vooral slecht van een totaal van 2,5 uur slaap op de vorige 2 nachten samen en het bijna niks kunnen eten door mijn maag... Joggen heeft bij mij ook altijd goed gewerkt tegen de afkick, maar heb een blessure nu.. :-(
 13. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Bij een vorige ontwenning zat ik op 30-40 mg valium. Dat ging tot hiertoe beter dan nu met Loramet eigenlijk.. De eerste nachten nadat ik niks meer nam sliep ik dan wel wat, maar dat is omdat er nog genoeg in bloed zit door tragere halfwaardetijd dan denk ik. Vanaf dag 8 deed ik bij valium dan weer geen oog meer dicht. Best vervelend want dan was ik terug thuis... en zo begint het dan na een paar dagen thuis weer terug met 5mg :-)
 14. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Het is nog altijd dag 7 :^p Hoeveel nam jij en hoe lang al?
 15. IkSlaapGraag

  Gestopt met lorazepam

  Goh, ik lig eigenlijk zo goed als de hele dag al in bed wat op laptop te tokkelen en tussendoor wat gewoon liggen. Hoefde niet mee te eten of mee activiteiten te doen. Ik heb het idee dat ik er heel slecht aan toe ben, maar als je er dan nuchter over nadenkt is dat vooral maar een idee.. Geen energie, en nog niet kunnen eten, maar het is draaglijk, moet alleen niet langer dan een week duren.. Moet wel zeggen dat er veel verlangen naar een benzo is, zou dit thuis niet kunnen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...