Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

IkSlaapGraag

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over IkSlaapGraag

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Dag 12: Weer 6-7 uur aan een stuk geslapen. Eet terug goed en voel me eigenlijk goed. Overweeg om al naar huis te gaan uit de opname. (Normaal nog 2 weken te gaan) Ik heb blijkbaar geluk. Ga in het vervolg altijd ontwennen met een kortwerkende benzo dan diazepam. Het is een paar dagen erg op tanden bijten, maar gaat bij mij echt veel sneller nu..
 2. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Dag 11: Gisteren geslapen, voor het eerst 9u aan 1 stuk... Lang wakker gelegen en tot middag geslapen. Verwacht vandaag wel een moeilijke nacht..
 3. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Dag 10: Ongeveer 2 uur geslapen. Het gebrek aan slaap wordt nu heel vervelend. Na een gesprek met dokter krijg ik vanaf straks 2 Mg melatonine. (Circadin) Dit zou helpen om aanmaak van het natuurlijke slaaphormoon te herstellen of zoiets...
 4. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Ach, het valt wel mee hoor.. Nu dag 9: Vannacht ongeveer 2,5 uur aan 1 stuk geslapen nu.. Rest van de nacht wakker gelegen. Voel me wel niet duffer dan als ik wakker wordt als ik slaap met pillen ..
 5. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  19u20: bloeddruk terug volledig op peil... Maag/darmpijn lijkt ook bijna over te zijn, terug normaal kunnen eten... Lichamelijk alle parameters normaal hoop nu dat binnenkort ook de slaap terug komt..
 6. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Dag 8 : Vannacht enkele keren heel kort kunnen slapen. Kun je natuurlijk niet goed opmeten maar ik zou gokken op 5 X 15 minuten. Nog altijd last van maag en darmen. nog bijna niks kunnen eten. 2 boterhammen en 2 tassen tomatensoep. Bloeddruk was nu veel te laag... Waarschijnlijk van weinig slaap, weinig eten en te weinig drinken.
 7. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Zou het ook niet een beetje zijn omdat je zo denkt aan die ontwenningsverschijnselen dat je er ook daadwerkelijk meer voelt. Misschien mag je daar niet zo mee bezig zijn en over lezen. Misschien voel ik me vooral slecht van een totaal van 2,5 uur slaap op de vorige 2 nachten samen en het bijna niks kunnen eten door mijn maag... Joggen heeft bij mij ook altijd goed gewerkt tegen de afkick, maar heb een blessure nu.. :-(
 8. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Bij een vorige ontwenning zat ik op 30-40 mg valium. Dat ging tot hiertoe beter dan nu met Loramet eigenlijk.. De eerste nachten nadat ik niks meer nam sliep ik dan wel wat, maar dat is omdat er nog genoeg in bloed zit door tragere halfwaardetijd dan denk ik. Vanaf dag 8 deed ik bij valium dan weer geen oog meer dicht. Best vervelend want dan was ik terug thuis... en zo begint het dan na een paar dagen thuis weer terug met 5mg :-)
 9. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Het is nog altijd dag 7 :^p Hoeveel nam jij en hoe lang al?
 10. IkSlaapGraag

  Gestopt met lorazepam

  Goh, ik lig eigenlijk zo goed als de hele dag al in bed wat op laptop te tokkelen en tussendoor wat gewoon liggen. Hoefde niet mee te eten of mee activiteiten te doen. Ik heb het idee dat ik er heel slecht aan toe ben, maar als je er dan nuchter over nadenkt is dat vooral maar een idee.. Geen energie, en nog niet kunnen eten, maar het is draaglijk, moet alleen niet langer dan een week duren.. Moet wel zeggen dat er veel verlangen naar een benzo is, zou dit thuis niet kunnen.
 11. IkSlaapGraag

  Gestopt met lorazepam

  Ik had er ook net een topic over aangemaakt :-)
 12. IkSlaapGraag

  Ontwenning Lorazepem

  Hallo, ben een man van 47. De eerste keer dat ik benzo's gebruikte was ik tiener. Dagelijks voor slapengaan beginnen slikken rond mijn 27e. Laat het nooit verder komen dan een equivalent van 40mg diazepam, als ik daarover ga doe ik een opname van enkele weken zodat ik weer een tijdje slaap van 1,255mg en zo dan weer stilletjes aan terug op hogere dosis komt. Middelen die ik gebruikt heb waren Zopiclone, lormetazepam, Diazepam en de laatste tijd Lorazepam. Zit nu in een opname in een psychiatrisch ziekenhuis. Nam thuis tabletten Lorazepam voor de opname. Geen strikt vaste dosis: tussen 6,25(2 en halve tablet) en 12,5mg (4 tabletten) voor het slapengaan, afhankelijk van hoelang ik al wakker was. Heb gekozen voor snelle afbouw met Lorazepam zelf (dus niet met Diazepam) Dag 1: 3,75mg (1,5 tablet) (goed geslapen) dag 2: 3,75mg (1,5 tablet) (goed geslapen) dag 3: 2,5mg (1 tablet) (goed geslapen) dag 4: 2,5mg (1 tablet) (goed geslapen) dag 5: 1,25mg (halve tablet) (2,5u geslapen) vanaf dag 6: niks meer (niks geslapen ook niet :-) ) dag 6: Rond 19u ' s avonds bezoek van vriendin en die vond dat ik er wat triest en moe uitzag, voor de rest ok. Om 21u op kamer beetje paniekaanval. Ik haal moeilijker adem en ben over van alle dingen in paniek in mijn hoofd waar ik eigenlijk geen paniek moet over hebben. Bloeddruk was zeer hard gestegen (161 bovendruk normaal altijd netjes 13/8). Om half 12 was deze wel weer bijna normaal (145). Dan rond 24u proberen slapen, maar volledige nacht wakker gelegen. Wel te loom om uit bed te komen. dag 7: Wakker gebleven, geen panier of rare bloeddruk. Wel al bijna 24u niks kunnen eten. Zeer veel last van maag en darmen. Ga om 17u wat proberen te eten.. Voel me lui en moe. Van de ontwenningsverschijnselen heb ik veel last, maar ik weet dat het door de ontwenning komt... Bloeddruk, temperatuur en hartslag zijn allemaal zeer goed. Dit is eerste keer dat ik met iets anders afbouw dan Diazepam. Iemand enig idee wanneer ik normaal gezien ongeveer terug wat uren achter elkaar zal kunnen slapen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...