Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Wanhopige

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  405
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Wanhopige

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Frank86. Spierpijn heb ik ook. Vooral wanneer ik net wakker ben. Slapen gaat als ik op tijd op bed ga liggen. En dan niks meer doen. Ontspannen. Leeg hoofd . Ademhaling. Niet te warm kleden in bed. Liefs alleen onderbroek. Want zweetaanvallen komen in de nacht opzetten. Ik val dan heel laat in slaap maar wordt veel wakker. Ik heb ook slapeloze nachten maar ik neem niks meer in. Ik wil dat mijn hersenen herstellen. Ik maak niet veel meer als 5 u. Maar soms 1.2. 3. 4 . 5 heel verschillend. Als je niet kan slapen wil de dr vaak AD voorschrijven maar dat is heel zwaar om af te bouwen. Het lukt weinig mensen om van AD af te komen. En de dr maar zeggen het is niet verslavend. Ook schrijven ze quetiapine voor om te slapen maar ook daar bouw je tolerantie op. Je hebt steeds meer nodig om te slapen en gaat steeds minder slapen. Dus volhouden hoe moeilijk het ook is. Sterkte. Yollie. Ik ben clean maar ik ben er nog niet.
 2. @Frank86ik slikte 2mg xanax. Veel zwaarder en 125 mg imipramine
 3. Frank ja de laatste loodjes zijn zwaar. Maar let wel op als je eraf bent ben je er nog niet. Wees voorbereid. Helen kost tijd. En duur is voor iedereen verschillend. Ik ben er nog niet. Sterkte.
 4. Ik heb 4 1/2 jr. geslikt. Eerst omdat ik nie kon slapen. Had ook paniek. Zorg dat je steeds bezig blijft en je niet in je huis opsluit. Ga niet verhogen met benzo en bouw langzam af. Het is een zware weg. Ook na afbouw. De een komt er makkelijker van af dan de andere en er zijn wel bijna 100 verschillende ontwenningsverschijnselen. Bij iedereen verschillend. En laat je geen antidepressiva aanpraten door de dr. Bijna iedereen krijgt slapeloosheid mr als je stopt komt het langzaam terug. Het i bij mij op en af. Zo frustrerend.
 5. Nee ik gebruik al 4mnd niks meer
 6. Ik ben 57. Al 7 jr uit de overgang. Ik app met een man die ook van benzo af is en ook trilt.
 7. Snap er niks van. Gisteravond 3x 2 u geslapen. Ik dacht ik ga er vroeg in vanavond. . In slaap gevallen ondanks trillingen . Ik word net na ongeveer 1 uurtje weer wakker. Keihard inwendig trillen. Ik snap er geen bal van. Ik droomde zo lekker relaxt.
 8. @Cyclad58dank je. Nee wordt gek van mindfulness. Ik ga me nog onrustiger voelen. Moeilijk om stil te liggen.
 9. @bolletjedat heb je maar weer gedaan. Ik vind het zelf geen fijn onderzoek. Al die scheten die je achteraf moet laten. Yollie
 10. @Bellie ik woon midden nederland. Wordt het wel vergoed? Heb je ook last van inwendige trillingen?
 11. Ik heb beetje beter geslapen zonder medicatie 2x 3u. met veel wakker zijn. Gisteren hele dag op bezoek geweest bij mijn dochter. Leuk om met mijn kleinzoon te spelen maar vervelend dat ik tril. Psyholoog heeft gebeld vandaag en hij zei probeer meditatie mundfulness. Ik heb het net geprobeerd. Eergisterenavond uit wanhoop oxazepam ingenomen wilde eigenlijk niet. 2 u geslapen erop. Nou wordt er nog gekker van bij meditatie. Tril nog meer bij liggen. Tril bij bewegen. Ik weet niet meer wat te doen. Ik snap mijn slaapproblematiek helemaal niet. Mijn naam zegt het al ik word steeds wanhopiger.
 12. Je hebt het toch weer gedaan karin. Yollie
 13. Dikkie kan jij wel slapen. Wat zijn je klachten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...