Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Wanhopige

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  87
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Wanhopige

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Gatver. Lig de hele tijd wakker. Extreem angstgevoel. Ik ben nog niet aan het afbouwen ik heb 3 zware medicaties. Het zweet breekt me uit. We hebben gewoon afhankelijkheidsverschijnselen. Dan lijkt het of je een angststoornis heb. We hebben in het begin wel denk ik een angststoornis gehad of paniek stoornis. Maar we hebben nu afhankelijkheidsklachten. Lijkt of iedereen dan zegt dat het tussen onze oren ligt. Het is nu zo erg bij mij. Ik voel nu extreme angst. Het zweet breekt me uit. En ik heb zoveel afspraken vandaag. Mijn hart slaat op hol.
 2. Dank je wel.Kzegmaarzo. weer een stukje wijzer. Ik heb niet de moed om af te bouwen maar ik wil wel. Ik moet alprazalom quetapine en imipramine afbouwen. Ik heb nu al zoveel bijverschijnselen. 1e nacht dus eergisteren zo goed op quetapine geslapen. Onafgebroken.Ik mocht 2 tabletten gebruiken. Heb maar 1 ingenomen en actief geweest ondanks mijn angstgevoelens. Gisteravond naar cabaret geweest. Daar vreselijke spanning op mijn maag. Gisteravond rustig gaan liggen. 22.00 gaan liggen. Tot 03.00 wakker. 2e quetapine ingenomen. Geslapen tot 05.00u. 2 uurtjes dus. Erg teleurgesteld. Wakker met bonzen van mijn hart met overslagen. Is nu voorbij. Ben gaan ontbijten. Kreeg weer slaap op de bank. Weer naar bed. Slaap weg. Ben pas een uur geleden naar beneden gekomen. Heb nu weer vreselijke spiertrilling in mijn borstkas. Was van plan vandaag weer actief te zijn. Niks van gekomen. Alleen gedachtes al maken mij bang. Ik zou op bezoek gaan vandaag. Toch weer afgezegd. Niet eens buiten geweest. Een lafaard ben ik.
 3. 25 mg quetapine. 125 imipramine en 2mg alprazolam. Zoveel medicatie. Gisteren nog positief nu al mijn hoop verdwenen. Eergisteravond begonnen weer met quetapine dus kreeg dat van de psyhiater omdat ik er eerder mee goed sliep. Ik heb 1e nacht goed geslapen. Ik was zo blij na maandenlange slapeloze nachten maar nog alle bijverschijnselen erbij. Zoals spiertrilling borstkas branden in lijf warmte aanvallen. Ik had een lijst van activiteiten gemaakt gisteren. Alles gedaan. Bij cabaret gisteravond spanning op mijn maag. Thuis gekomen. Mijn tabletten ingenomen. Mindfulness gedaan. Heb 1 tabletje quetapine weer ingenomen om 22.00 u. De arts zei ik mocht er 2. omdat ik met 1 goed had geslapen heb ik weer 1 ingenomen. Nou ik kon weer niet slapen. Om 0.03 u weer 1 ingenomen geslapen tot 05.00 u. Word wakker weer met angstig zijn. Bonken van mijn hart. En lijkt of het paar keer overslaat. Nu is het gestopt. Maar nu weer Spiertrilling in borstkas. Hitte aanval. Angstig zijn. Schrik van elk geluid . Ook als mijn man tegen mij praat schrik ik. Zoveel geduld heeft hij met mij. Spreekt mij moed in en adviezen. Hij probeert mij uit bed te krijgen. Ik heb ook een lijst gemaakt met activiteiten voor vandaag. Lukt me vandaag niet. Ik lig nog in bed. Ben snel naar beneden gegaan. Wat gegeten en gedronken. Mijn alprazolam ingenomen maar voel geen verlichting. Ben weer in bed gaan liggen. Ik sta weer op het randje van zelfmoord maar wil dat niet. Oh wat verschrikkelijk allemaal. Ik wil mijn fam niet achterlaten.
 4. Hallo Wilhelmina. Ik ben nog niet begonnen met afbouwen. Ben gister met quetapine begonnen en heb heerlijk geslapen na maanden. Hoop vanavond weer. Alleen als ik wakker word heb ik alprazolam maar dat helpt niet meer. Ik ben de hele dag angstig. Heb geprobeerd bezig te blijven maar toch.hartkloppingen spiertrilling. Ik moet 3 medicijnen afbouwen. Een ramp
 5. Hallo. Ik heb het over alcohol vrij bier
 6. Ik ook. Was blij op quetamine geslapen. Heb een lijst vol met activiteiten gemaakt maar ben de hele dag angstig. Toch nog. MIJN lichaam staat nu in brand
 7. Dat klopt maar ga vechten om van de benzo af te komen en deantidepressiva
 8. Wanhopige

  Niet slapen

  Ik ga vechten om af te bouwen. Wel 3 medicijnen
 9. Wanhopige

  Niet slapen

  Hallo bolletje. Ben even overgestapt naar quetapine. Heb goed geslapen na maanden. Maar na wakker worden weer angstig. Alprazalom werkt niet meer. Ik ben de hele dag angstig. Ik probeer vandaag niet te focussen. Ik ga vechten om af te bouwen.zal 3 medicijnen moeten afbouwen. Vreselijk
 10. Wanhopige

  Niet slapen

  Dank je. Kan niet meer. Ik probeer niet op te geven
 11. Wanhopige

  Niet slapen

  Hallo Annie ik ben overgestapt naar Quetapine ik heb eindelijk goed geslapen maar is niet gevaarlijk. Maar tzt wel afbouwen. De alprazalom moet ik ook tzt afbouwen. Ik heb een hele lijst aan activiteiten gemaakt en probeer mijn cognitieve therapie toe te passen. Ik ben na wakker worden weer angstig dat houdt de hele dag aan en wordt soms in de avond minder. Vreselijk.Ik zet muziek op. En ga niet als een angsthaas weer op bed liggen. Ik ben wel bang voor afbouwen. Ik denk niet dat het nog erger kan worden dan dit.
 12. Ok Annie bedankt voor je bericht. Ik ga proberen ook af te bouwen. Ik ben geswitch terug naar quetapine. Maar heb goed geslapen. Wow van 23.00 tot 5.30 en is niet verslavend. Maar ga het na een tijdje ook weer afbouwen. Ik ben nu ook soort nerveus angstig. Ik denk ook dat de alprazalon niet meer werkt. Dus ga tzt die ook afbouwen. Ik heb vandaag een lange lijst met activiteiten om bezig te blijven en probeer niks meer te ontwijken. En niet als een angsthaas op bed blijven liggen. Ik zet ook muziek op. Huishouden oppakken. En naar cabaret vanavond en niet op mijn angst focussen.
 13. Ter info. Ga op slaapwijzernet. Gaba is een neurotransmitter die helpt bij slaapproblemen. Onderzoek heeft aangewezen dat alcohol vrije bier hop bevat. In hop zit ook Gaba. Natuurlijk zit hop ook gewoon in bier maar je mag benzo niet met alcohol combineren want lijdt meer tot concentratieverlies en is gevaarlijk bij auto rijden wat natuurlijk ben je dan de klos met de verzekering als je een aanrijding veroorzaakt. En alcohol en benzo kan lijden tot een psyhose. Deze info heb ik van een psyhiater.
 14. Wanhopige

  Niet slapen

  Dank je Ell
×
×
 • Nieuwe aanmaken...