Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Tikva

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Tikva

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dank Jim! Ik heb me deze eerste week koest gehouden. En veel thee. Nu tien dagen nuchter. Gisteren had ik iets te vieren en een fles alcoholvrije wijn gekocht! Niet normaal vies is dat! Vanavond afgesproken op een terras. Nog tips behalve 0,0%? Gewoon maar vroeg naar huis?
 2. Hoi allemaal! Ik ben nu al vijf dagen gestopt (ik moest er een keer mee beginnen, en dat is nu!) Maar wanneer wordt dat maagzuur minder?! En opstaan zonder katergevoel?! Ben nog een beetje lost op dit forum, sorry!
 3. Dertien jaar! Ongelofelijk.
 4. Ik heb niet alle pagina's gelezen maar ik wil heel graag in het jaarpact!
 5. Hah, nee niet opdrinken! Dank. Ik voel me inderdaad moe en ook last van maagzuur. Ik heb me voorgenomen om echt een jaar helemaal niets te drinken. Met of zonder hypnose. Misschien is dat ook maar een placebo.
 6. Dank. Gisteren de hypnose gehad. Behoorlijk raar was het. Ten eerste omdat het de helft van de tijd ging over betaling en nieuwe afspraken. Maar goed. In de komende sessies gaan we in gesprek met mijn verslaafde ik. Ik vind het allemaal best als ik die rotfles nou maar laat staan. Vanaf zaterdag niks meer gedronken, nog maar drie dagen dus. Toch werd ik vanochtend wakker met de gedachte: shit, ik heb weer een kater. Misschien zit mijn bloed wel gewoon vol alcohol van al die jaren. Vanaf wanneer ga je je echt weer fit voelen?
 7. Ja! Doe ik. En thee, dat drink ik alleen als ik een kater heb. Vaak dus.
 8. Hee forum! Ik ben een alcoholist. Bij bijna alles wat ik doe wil ik drank. Ik lees net op dit forum dat sommige mensen het lastig vinden om drank te laten staan op feestjes, maar dat lukt me nog wel. Ik weet dat als ik thuis kom er altijd flessen op me zitten te wachten. Ik voel me een behoorlijk triest figuur, want stoppen lukt me ├ęcht echt echt niet. Ik ben altijd alert op openingstijden van de supermarkt, verstop mijn flessen, slik honderden vitaminepillen en slaap heel slecht. Dus. Ik ga volgende week een hypnosebehandeling proberen. Misschien dat ik er magisch ineens mee stop, eindelijk katervrij wordt, een nieuwe baan ga vinden, af ga vallen, m'n huis ga opruimen, noem maar op! Ik ben benieuwd of mensen hier ervaring hebben met hypnose, ik wil er alles over weten!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...