Spring naar bijdragen

Wilhelmina

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.123
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Wilhelmina

  1. Op 1-6-2022 om 18:42 zei Marretje:

    Hallo Wilhelmina,

    Wat een tijd hè, 45 jaar. Ik heb het een kleine 30 jaar voorgeschreven gekregen de bromazepam. Tot het voor een paar maanden terug ineens niet meer leverbaar was. Toen kon ik niet afbouwen met de broma. En kreeg ik noodgedwongen oxa. 2 x dgs 5 mg. Nu moet ik dat in de toekomst gaan afbouwen. Ik kreeg 2 a 3 daags 3 mg. Dus nog niet eens zo idioot veel. Nooit meer terug naar de broma. Dit was al de 2e x in korte tijd, dat het niet leverbaar is! Ik wil je alle goeds wensen Wilhelmina. Ook ik heb nog steeds veel spannings klachten. Hopelijk gaat dit in de toekomst beter......

    Heel veel liefs,

    Marretje.

          Hallo  ik denk aan julle hoe gaat het ik heb een burnout en ik heb nachtmerries liefs wil :heart:

     

    Op 27-4-2022 om 19:45 zei Wilhelmina:

    Liefs  allemaal  van wil    :heart:

    lang geleden ik heb 

  2. 13 uur geleden zei Foxy:

    @bolletjeeen lactose intolerantie is niet fijn, maar kan wel goed verbeteren met een dieet. Ik hoop dat de blaastest meer duidelijkheid heeft gebracht.

    @Wilhelminagoed dat je nooit meer die gifpillen slikt. Ik wil ze ook nooit meer. Je pakt ze omdat de dokter het zegt en je je goed wilt voelen. Maar uiteindelijk brengen ze je dieper de put in. Neem je rust zoveel als je kunt en de frisse lucht opzoeken. Dat is goed voor ons.

    Lieve mensen het is hefftig  maar het gaat over stop niet echt waar ik heb 45 jaar bromazepam  geslikt ik ben nog niet beter maar ik word wel beter jullie zijn nu zo ziek maar het gaat voorbij nooit geen pillen meer lieve allemaal ik denk aan jullie    liefs wil  :heart:

  3. 8 maanden geleden gestopt  met afbouwen dus geen bromazepam meer  maar ging goed dus geen pillen maar ik heb af en toe mooie gevoel helder en blijdschap maar zou het nog beter gaan hoe lang nog moet ik nog herstellen ik hoor van mensen zeggen een jaar ik heb denk ik nog afbouw klachten of komt het van 45 jaar pillen slikken    liefs  :heart: wil

×
×
  • Nieuwe aanmaken...