Spring naar bijdragen

Pierre1978

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Pierre1978's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. @Annie87 Ik zit nu in een andere kliniek van Antes. Deze psychiater onderschat derealisatie en ontwenningsklachten van Rivotril. Door de veel sterker geworden derealisatie besef ik veel minder goed waar ik ben.
  2. @angstmetbenzos Ik zit sinds 2 weken bij Antes in Poortugaal. De psychiater dacht mij in 4 weken af te bouwen van ongeveer 1,5 mg clonazepam. Ik ben hier niet mee akkoord gegaan. Door mijn verwardheid lukt het mij niet meer veel dingen te ondernemen.
  3. Beste allen, ik ben nog op de MPU van Antes in Rotterdam. Ik weet me totaal geen raad meer met mezelf sinds de dosisverlaging met 3 druppels Rivotril (morgen 2 weken geleden). Voel me erg van de wereld af (verward). Gangen, kamers enz. komen veel vreemder over dan eerder. Veel meer vervormd / erg anders ervaren. Gisteren weer gesprek gehad met arts en psychiater. Hun ontkennen dat ik last heb van ontwennings-verschijnselen en schuiven alles op spanningen. Pierre Ps. Ik zou thuis niet kunnen functioneren. Ten eerste wegens de psych. klachten niet en ten tweede niet door hielbeenbreuk die ik in november opliep en waardoor ik nog steeds niet kan lopen zonder schoenen aan.
  4. Door een hielbeenbreuk en psychische klachten (erge derealisatie en angst) ben ik op de Medisch Psychiatrische Unit gekomen. Op de MPU besloot men tevens de Rivotril af te gaan bouwen. Ik kan hier niet zo afbouwen als thuis mogelijk is. Heb deels inspraak in de afbouw.
  5. @Kannietmeer De psychiater van de MPU vertelde mij dat ze nog sneller af hadden kunnen bouwen. Omdat het klinisch is kan het sneller dan in thuissituatie vertelde arts. Nu willen ze de laatste 1,5 mg Rivotril met druppels afbouwen. Binnen 6 weken zou ik afgebouwd moeten zijn. Afgezien van mijn erge verwardheid is er nog niets mis. Tot nu toe enkel onleefbare derealisatie.
  6. @doorbijter ik heb niet de vrijheid af te bouwen volgens Ashton omdat ze hier op de kliniek enkel werken met standaardpillen. Maandag is er weer 0,5 mg af gegaan. Binnen 7 maanden afgebouwd van 12,5 naar 1,5 mg na opbouw van meer dan 7 jaar. Voel me erg naar.
  7. Beste allen, Hoe kan ik het beste 12,5 mg Rivotril / Clonazepam afbouwen naar 0 mg ? Alvast bedank voor uw reactie Pierre Breevaart
  8. @Cyclad58, ik heb zelf geen invloed op het afbouwen. Ik kan morgen wel aan de arts vragen om wat ik nu nog heb om te zetten naar Valium. Echter heb ik begrepen dat de psychiater tegen diazepam gebruik is.
  9. @Cyclad58 Vandaag ben ik afgebouwd naar 1,5 mg Rivotril. Vrees dat het ergste nog moet gaan komen.
  10. Beste Robbin, ik voel me helemaal niet in orde. Ga dat zeker aan de arts vertellen en ga verzoeken de clonazepam weer op te bouwen. Ik verzoek weer om verslavingsarts.
  11. Beste allen, Ik ben in 2011 begonnen met dit middel. Is langzaam opgebouwd naar 12,5 mg. Ik zit nu op 2 mg. In november afbouw begonnen in kliniek.
  12. Hallo, Ik ben nu opgenomen op de MPU bij Antes in Rotterdam. Hier zijn ze rivotril aan het afbouwen. Per 2 weken gaat er ongeveer 10 mg valium af. Heb erge last van ontwenningsverschijnselen op psychisch vlak. Ik slikte bij binnenkomst in november omgerekend 250 mg valium / diazepam per dag (12,5 mg Rivotril). Mijn eerste Rivotril kreeg ik in 2011. Ik heb aan de arts van de afdeling gezegd dat ik een verslavingsarts wilde. De arts en psychiater wilden er niet aan mee werken. Heb ook gezegd dat ik met valium af wilde bouwen. Daar wilde de psychiater niet aan. Mijn vraag is of het linke soep is op deze wijze af te bouwen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...