Spring naar bijdragen

Eric001

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Eric001's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Eric001

    Helemaal Kapotd

    Hi Niet Slim, hoe gaat het nu ? hoe meer je je er tegen gaat verzetten, hoe groter de drang wordt en hoe zieker je wordt als het weer helemaal mis is gegaan. Accepteer je verslaving en probeer er gecontroleerd mee om te gaan. Ik ken meerdere probleemgokkers, 90% stopt er op een gegeven moment probleemloos mee, en bijna allemaal omdat op een bepaald moment in hun leven het besef kwam dat ze een gestoorde hobby hadden. Ik ben nu 57 jaar, ik gok al ruim 20 jaar geen cent meer. Van mijn gokkornuiten van destijds is iedereen, op een enkeling na goed terechtgekomen.
  2. Eric001

    Helemaal Kapotd

    Wat een vervelende voor je, ik kan me goed voorstellen hoe je je nu voelt, je kunt jezelf vast wel wat aan doen. Maar houd moed en blijf positief in het leven staan. Aaccepteer je gokverslaving, dan ben je er zo vanaf.
  3. Eric001

    Hopeloosje

    Hi Miss, Het is heel vervelend om in zo'n spiraal te zitten. Ik heb veel verslaafde gokkers gekend Jack Pots, roulette, kaarten noem het maar op. De meeste van hun stopten spontaan op een gegeven moment, moeiteloos, het besef was daar. Sommige zijn echt verslaafd, zeker al zo'n 40 jaar, zien er verwaarloosd uit, zijn reddeloos verloren. Wat speel je ? Ook 's nachts, lijdt je werk eronder? Gr Eric.
  4. Ik speel geen enkel gokspel meer, de enige die daar wat aan overhoudt is degene die het gokspel exploiteert, diegenen die er aan meedoen houden er meestal alleen een kater aan over. Ik ben wel regelmatig actief op de aandelenbeurs, dat zie ik niet als gokken.
  5. Hoi Allen, Ik lees al jullie verhalen over jullie gevechten tegen de gokverslaving en mijn ervaring hiermee geeft jullie misschien hoop dat jullie zonder er enige moeite voor te hoeven doen hier toch vanaf kunnen komen/ Ik ben tussen mijn 16e en ongeveer mijn 36e levensjaar ook extreem verslaafd geweest aan allerlei vormen van gokverslaving. Ik zat dagelijks de Random Runners in de gokhal van mijn woonplaats te voeden en iedere nacht zat ik destijds in de toen populaire Golden Ten casino's. Ik heb het nu over de laatste jaren van mijn gokverslaving. Ik heb echt een klein fortuin vergokt. Ook ik beloofde mezelf duizenden keren nooit meer te gokken om er de volgende dag gewoon weer te zitten. Wat ik me nu nog heel goed herinner van die periode is dat ik na een nacht flink gokken en natuurlijk ook weer flink verliezen wakker werd met de overtuiging dat het nu echt leuk geweest is met die gokwaanzin, dit gevoel kwam spontaan in me op. Ik heb daarna nooit meer een kwartje vergokt maar ook nooit geen enkele behoefte meer gehad om te gaan gokken, integendeel bij de gedachte aan gokkenkreeg ik een gevoel van afkeer.. Ik ben nu reeds dus al ruim 20 jaar moeiteloos gestopt. Wat ik met dit verhaal wil zeggen is, blijf jezelf met weerstand tegen de gokverslaving voeden, eens wordt je wakker met het werkelijke besef dat je met een zieke verslaving vecht en zul je hier moeiteloos mee stoppen. Achteraf is het alsof er die nacht een eindelijk een zone in mijn hersenen geactiveerd werd die het gokken in het juiste perspectief plaatste/
×
×
  • Nieuwe aanmaken...