Spring naar bijdragen

NietSlim

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

NietSlim's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. NietSlim

    Helemaal Kapotd

    Vandaag was een goede dag, totaal niet gedacht of drang gehad naar gokken of wat anders. Ben echt blij dat ik voor mezelf weer een uitweg zie.
  2. op zwarte lijst van de kansspelcommissie? is dat mogelijk? moet ik even onderzoeken, goede tip! Veel sterkte Fairplay je kunt het! je verdient beter.
  3. NietSlim

    Helemaal Kapotd

    Ik zat er al een tijdje tegenaan te hikken maar als je op z'n laagst bent dan worden je de ogen pas geopend. Daar ben ik nu ongeveer. Ik ben juist heel optimistisch over de toekomst en wil dit echt van me afschudden in mijn weg naar volwassenheid. De week begon goed, heb een gesprek gehad bij de belastingdienst, iets wat heel erg zwaar op me lag. een betalingsregeling kunnen treffen gelukkig. Dat is het ook ik wil gewoon heel graag van al m'n financiële problemen af en ik zit te denken aan een budgetcoach. Dit weekend echter weer totaal kapot gegaan, wat ik ook bedoel met als je op z'n laagst bent. Besef echt dat dit mij totaal niet gelukkig maakt. Ik gokte voornamelijk online en dat dreef me helemaal wild. storting na storting heb ik gemaakt beginnend van €20,- en eindigend met m'n laatste €100/150€. en dan moet je nog 6 dagen. Vandaag ben ik zelfs na +-2 jaar weer bij een lokale gokhal geweest iets wat ik mezelf heb bezworen niet meer heen te gaan. Het verlies viel reuze mee ( ookal was het alles wat ik had ) maar de ervaring heeft me laten walgen. Ook mijn eigen gedachtes over het spelen. Ik loop met winst toch niet weg ik blijf spelen want ik word er helemaal door opgezogen. Ben dus weer zonder geld maar ben al druk bezig met het plannen voor hulp. Een praatgroep wordt hem voor mij niet hoop hier vooral steun te vinden. Ook wil ik echt iedereen die dit leest echt ervan weerhouden om te gaan gokken, het is een ziekte die je van binnenuit opvreet Je wordt er niks maar dan ook niks beter van. Het belet je om het leven te leven dat je verdient. Ben dus officieel gestopt met gokken! 28 januari 2018. een mooie datum die voor mij weer gedachtes naar roulettenummers brengt. Het zit er diep in maar ik vecht hier tegen met alles wat er in mij zit. Ik ga ontwikkelen tot de man die ik altijd heb willen zijn. veel liefs
  4. NietSlim

    Helemaal Kapotd

    Bedankt voor jullie berichten. Ik heb een jaar geleden meerdere sessies in een groep met andere verslaafden en gesprekken met een therapeut gehad. Het stoppen heb ik jammerlijk maar een paar maand volgehouden. Ik was uit de geldzorgen en had zelfs weer wat op de bank staan, dacht ach wat zijn een paar tientjes. gestort op een online account. verloren, opnieuw gestort en weer verloren. Zo heb ik in een paar uurtjes het geld wat ik in die maanden ervoor gespaard heb er zo doorheen gejaagd. Ik begrijp ook niet dat ik nog steeds geen afkeer van gokken heb gekregen. Ik loop al jaren in dezelfde kleren. heb ook weinig lol meer. Het heeft me helemaal overgenomen. Ik wil gewoon een normaal leven. Mijn financiële zorgen zorgen ervoor dat ik nog steeds overweeg om te gokken. Ik weet dat het geen optie is. Toch dringt die gedachte zich elke keer aan me op. Ik wuif het weg en weet dat het niet kan maar de drang is sterk. Ik ben nu gestopt maar ben super depri. misschien dat een beetje hardlopen me goed doet.
  5. NietSlim

    Helemaal Kapotd

    Hey allemaal heb even de behoefte om wat van mij af te schrijven. Vandaag geld vergokt waar ik schulden mee af moest betalen. Hoe los ik dit nu weer op.... Vandaag geld gebeurd van werk, en dezelfde dag in misschien 2 uur er weer doorheen gejaagd. Zo gaat het al wel een jaar of 5. Ik ben dan ook echt helemaal KAPOT. Ik heb een goed leven maar kan er niet van genieten omdat de stress van de financiële malaise die ik veroorzaakt heb te zwaar weegt op me. Ben ook heel bang om mijn familie ( weer ) teleur te stellen. De gedachte van het hebben van schuld drijft me ertoe om te gaan gokken. Ohh als ik nu een beetje geluk heb kan ik toch weer een hoop dingen van af betalen. Heb ook weleens wat gewonnen maar dat vergok ik zo weer!!!!! Zo dom!!!!!!!!!!! Ik moet mezelf ook echt weer bewust maken om geheel te stoppen, geen loterijen kraskaarten of casino's meer. Ik kan het gewoon niet meer. Ik werk me ook helemaal kapot en zie er niks voor weer omdat ik niet met het geld om kan gaan. Ben echt zwaar zwaar down nu. Op momenten als dit kun je rare dingen doen en dat wil ik juist helemaal niet. Ik hoop hier steun te kunnen vinden en te leren van anderen. Ik ben toe aan rust en die moet ik nu voor mezelf gaan creëren. Bedankt voor het lezen van mijn verhaal...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...