Spring naar bijdragen

schilpad

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

schilpad's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. hee wat aardig dat je na zo'n lange tijd nog reageert, bedankt daarvoor. Mijn arts zei ooit" joh gewoon kappen, dat ene pilletje...Ik denk ook dat het vooral tussen de oren zit. Maar ik heb in de loop van mijn leven ook gemerkt dat ik gevoelig ben voor medicatie. Waar de één 3 pillen nodig heeft kan de andere met een halve toe. Ik ben er nog niet...nog steeds dat ene pilletje. Maar ! ik rook niet meer en dat is ook al heel wat! hartelijke groet! ( wat kruipt, dat gaat vooruit!)
  2. dank je wel Kannietmeer, je naam spreekt overigens zeer tot de verbeelding :-) . Ik heb me inmiddels wat ingelezen. Valt niet mee...niet te licht over denken , maar het motiveert me des te meer!
  3. schilpad

    schildpad

    Hoi, ik ben een vrouw van 57 en meervoudig verslaafd. Ik ben al heel lang bezig met stoppen. Ik heb me hier nu aangemeld bij de benzo's, maar het had ook ergens anders gekund. Mijn benzo verslaving stelt niet zoveel voor, 10 en soms 20 mg oxaze-en of temazepam per nacht, maar wel al zeker 10 jaar. De laatste tijd heb ik de boel aardig onder controle, maar ik weet hoe kwetsbaar dat is. Ik ben dus 4 dagen ct gestopt met de benzo's en het valt me niet erg zwaar. Ik ervaar vooral opluchting, maar ben ook beducht. Als ik in de omstandigheden was geweest om naar een kliniek te gaan had ik dat misschien wel gedaan, maar vanwege een mantelzorgsituatie kan ik dat niet rijmen. Ik hoop hier vooral meer inzicht te krijgen en van jullie te leren.
  4. je hebt ook zoiets als een alcoholprobleem...bv dat je na een aantal glazen de controle verliest ( euforie) maar niet perse dagelijks of zelfs wekelijks hoeft te drinken
  5. Hoi allemaal, Ik heb afgelopen zondag voor het eerst in 10 jaar vergeten om een oxazepam en/of temazepam te nemen. Ik heb die nacht toch redelijk geslapen. De volgende dag merkte ik iets prettigs wat ik al een hele tijd gemist had. Ik besloot toen te stoppen. Ik wou gewoon niet meer. Behalve dat ik nog steeds iets prettigs voel, noem het blijdschap, optrekken van mist, voel ik me ook heel apart. Ik ben erg moe en heb veel spierpijn en ben behoorlijk emotioneel. Ik weet dat in 1x stoppen niet aan te raden is, maar het is nu eenmaal gebeurd. Zijn er nog meer onder jullie die in 1x gestopt zijn? in nam geen hoge dosis, 1x oxazepam per nacht en regelmatig nog een temazepam erbij. Ik ben benieuwd naar jullie reacties. hartelijke groet en iedereen veel sterkte!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...