Spring naar bijdragen

Geus

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    49
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Geus's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Geus

    0.0 %bier

    Mijn behandelaar stuurde poosje terug een stukje tekst over het drinken van alcoholvrij bier:
  2. Geus

    Geus meldt zich...

    Mijn 14-daags jubileum vandaag!!!
  3. Geus

    Geus meldt zich...

    Daar zie ik heel erg naar uit, @Bob. Echte slaap vs coma, zeg maar.
  4. Goed gedaan, Smaragd! Niet zo oordelen over jezelf, daar wordt het niet beter van. Je gaat op je bek, oké, nu weer verder. Weltrusten en laat je door ons nu vooral niet van je slaap afhouden.
  5. Geus

    Geus meldt zich...

    Goed gesprek gehad met de dokter. Volgens haar hoort het inderdaad nog bij het ontwennen en ging het afbouwen van de benzo's vorige week te snel. Nu voor een paar dagen diazepam gekregen, een beetje zelf te doseren. Dan dinsdag weer even telefonisch contact om de voortgang te bespreken. Blij mee, want met een serie werkdagen nu moet ik wel een beetje kunnen slapen.
  6. Geus

    Geus meldt zich...

    Zoiets valt ook wel zelf te maken. Zolang ze maar niet ronddraaien... Misschien overtuig je me nog, @lady jane
  7. Geus

    Geus meldt zich...

    Allemaal gatenboortjes op een rij...
  8. Geus

    Geus meldt zich...

    Het accepteren dat ik af en toe wakker lig, dat is niet zo'n probleem. Maar als ik de buurman hoor wegrijden, ik merk dat het echt niet meer gaat lukken en ik me realiseer dat ik het de dag met zo weinig slaap moet gaan doen, dan word ik wel eventjes goed sacherijnig. Twaalfde dag droog, tot nu toe maar één dag gewerkt, prima te doen. Maar nu weer de 50-urige werkweek in, dan kan ik dit er niet bij hebben. Is inderdaad al moeilijk genoeg. Maar ik ga vanmiddag inderdaad horen wat de hooggeleerde dame erover te zeggen heeft.
  9. Goedemorgen! Hier ontzettend de pest in over opnieuw een waardeloze, onrustige nacht. Laatste dag van mijn vakantie, nu kan het nog. Vanaf morgen weer aan de bak en dat lukt niet op één uur slaap... Afspraak met de dokter naar voren kunnen halen en ik kan daar gelukkig vanmiddag terecht. Dit is een valkuil voor mij, maar ik trap er niet in! Ik doe mee met het pact!
  10. Geus

    Geus meldt zich...

    Ik heb je verhaal gelezen, @lady jane en neem me niet kwalijk dat ik daar wat sceptisch tegenaan kijk... Wellicht dat dat iets is om op langere termijn te proberen. Ik heb nu een oplossing op de korte termijn nodig, voel nu ook erg veel onrust in mijn benen. Begin morgen weer met een serie late diensten en ik kan het niet hebben dat ik achter het stuur in slaap lazer of domme fouten ga maken. Dokter gebeld en ik kan daar gelukkig vanmiddag terecht.
  11. Geus

    Geus meldt zich...

    Laatste dagje van mijn vakantie. Ondanks dat ik de hele week druk ben geweest afgelopen nacht opnieuw ontzettend ruk (nauwelijks) geslapen... Draaien, onrust, jeuk... Om gek van te worden! Tevreden dat ik niet heb gedronken en daar eigenlijk ook niet zoveel mee bezig ben, dat wel. Woensdag (een deel van) mijn verhaal verteld bij de band. Dat resulteerde erin dat er zowat de hele avond over alcohol is gesproken. De mannen aan het bier, ik aan mijn sinasje. Dat was allemaal wel te doen. Maar dat slapen... Bah! Zo even het verhaal op de mail zetten naar mijn psycholoog, maar daar krijg ik op zijn vroegst maandag reactie op. Ik heb dinsdag een afspraak met mijn huisarts voor evaluatie. Misschien zo toch even bellen of dat vandaag kan...
  12. Laat ik mij ook hier maar eens melden. Dag negen droog en voor de vierde dag op rij flink aan de klus in mijn huisje. Dat is verdraaid lang geleden dat ik daar zoveel energie voor had. En voor het goede doel: isolatie dicht voor het echt koud wordt.
  13. Geus

    Geus meldt zich...

    Dat valt tot nu toe eigenlijk best mee. Gisteren de laatste benzo genomen, dus komende nacht kijken of dat op eigen kracht ook lukt. En even lichamelijk aan de gang gaan en spierpijn kweken helpt vast!
  14. Geus

    Geus meldt zich...

    Bouwjaar 1927, alles is al schots en scheef. Blijkbaar lustten die jongens 'm ook wel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...