Spring naar bijdragen

Kameel

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Kameel geplaatst

  1. Kameel

    Vrijdag 30 december

    Goedemorgen, Straks een paar uur werken en dan weekend! Dagpact Lars Kameel
  2. Rosa, dag 11 klopt wel Pas goed op jezelf
  3. Hahahaha Lars, zo snel gaan de dagen.
  4. Dag 11 De dagen vliegen voorbij. Raak gewend aan de nieuwe structuur die ik heb aangebracht in het dagelijks leven. Merk dat het voor mij belangrijk is om ook rustmomenten in te bouwen. Heb veel slaap nodig...ik geef er ook heerlijk aan toe. Was altijd heel,principieel wat betreft slapen op de bank, heb die regel nu zelf overtreden en het bevalt mij goed. Gewoon even een dutje na de lunch Straks een paar uurtjes werken.
  5. Kameel

    Weer terug

    Vandaag dag 9 Heb gisteren een heerlijke dag gehad, gewoon thuis met mijn schat. Ben blij dat ik van de simpele dingen kan genieten. Mijn meisje is inderdaad mijn dochter van 15, zij zit nu alweer 7 maanden in een gesloten jeugdinstelling. Reden is dat zij verslaafd is geraakt aan de crack op 13 jarige leeftijd. In de periode van die 7 maanden is zij 3 keer spoorloos geweest Gelukkig gaat het nu goed en mag zij in februari naar de YES We Can kliniek. De intake en infoavond van YES We Can heeft bij mij ook de ogen opnieuw geopend. Ook de kracht die mijn dochter heeft heeft mij aan het denken gezet. Wat mij helpt, heeft de ervaring geleerd, is structuur in de dag brengen. Dit betekend voor mij, Op tijd uit mijn bed Ontbijten Huishoudelijke dingen doen Lunchen 1 uurtje rust pakken Avondeten klaarzetten Ontspannende dingen doen Etc Ik doe invalwerk, dan veranderd mijn dagplanning.
  6. Kameel

    Weer terug

    Vandaag begin ik aan dag acht Gisteren best wel een moeilijk moment gehad, mijn meisje ging weer weg. Heb gelukkig een lieve partner die altijd achter mij staat. Wat ik moet leren is: PRATEN, niet mijn sterkste punt. Als ik het moeilijk heb sluit ik mensen buiten, niet handig.
  7. Kameel

    Zondag 1e kerstdag

    Veel werkplezier Rapilos.... was al om 5.45 uit mijn bed
  8. Kameel

    Zondag 1e kerstdag

    Later op de ochtend wordt mijn dochter ( 15 jaar ) gebracht. Ze mag een dag met verlof, de dag wordt verdeel tussen mij en haar vader. Ben superblij met dit vooruitzicht.
  9. Kameel

    Vrijdag 23 december

    Goedemorgen Straks even een paar uurtjes werken Dagpact Quinn Lars Kameel
  10. Nou daar zit ik dan met tranen, alleen. Heb net weer een flinke figuurlijke klap in mijn gezicht gehad. Pffffff, tis maar goed dat er niets in huis is. Zal het even in het kort uitleggen, Sinds 1,5 jaar ben ik gescheiden, dochter toen 14 bleef bij papa wonen. Reden van de scheiding was dat hij doordronk en zij mocht blowen, ik kon er niet tegen op. Sinds 7 maanden zit dochter gesloten via de rechtbank omdat het blowen van kwaad tot erger werd, harddrugs. Afgelopen Moederdag was ze bij mij en heb ik in gegrepen. In de gesloten instelling bleek dat er ook drug binnenkwam, ik ben daartegen in opstand gekomen, vader praat met jeugdzorg mee. Immers met stroop van je meer vliegen dan met azijn. Zonder overleg met mij mag ze met kerst een dag naar vader toe....een dag met oud en nieuw moet wel in overleg met mij....er wordt duidelijk met twee maten gemeten. Dus ja... hoe moeilijk ook ik probeer sterk te blijven.
  11. Dat weet ik dus niet meer, waarschijnlijk lelie?
  12. Kameel

    Weer terug

    Dank je wel
  13. Kameel

    Weer terug

    Heb twee jaar droog gestaan en ruim twee jaar matig gedronken waar uiteindelijk mij de das om heeft gedaan
  14. Dat wil en durf ik wel, graag zelfs
  15. Goedemorgen, Zoals ik al schreef in het voorstelbericht, ben ik terug, helaas. Vandaag hoop ik dag vijf zonder alcohol door te komen
  16. Kameel

    Weer terug

    Goedemorgen, Na een aantal jaren afwezigheid, ben ik weer terug bij Alchohol de Baas. Heb een flinke terugval gehad waar ik enorm van geschrokken ben. Sinds afgelopen zondag radicaal gestopt. Natuurlijk heeft het een oorzaak, die terugval, maar ik heb die zooi toch zelf naar binnen gegoten. Vandaag drink ik niet, is nu weer mijn dagelijkse mantra O ja, ben een vrouw van 52
×
×
  • Nieuwe aanmaken...