Spring naar bijdragen

mama

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

1.819 profielweergaven

mama's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

Statusupdate

Toon alle statussen van mama

  1. Beste Mama, ik zag dat je mijn profiel had bekeken en werd nieuwsgierig. Ik lees dat je een benzo hebt gekregen na de bevalling. Heftig! Ik 3 weken daarvoor. En ben een week na de bevalling ct gestopt. Nu bijna 3 maanden na de bevalling en 2,5 na het stoppen, slaap ik nog steeds weinig, ben ik nog steeds een paniekerig wrak. Maak mij angstig om alles. Zoals het feit dat mijn vriend over 1,5 wek een week weggaat. Ik las dat jij ook slaapproblemen hebt gehad en dat het 8 maanden heeft geduurd voordat jij je echt goed voelde en 4 maanden voordat het langzaam beter ging, klopt dat? Heb jij nog tips voor mij?
    Groet, Jessica

    1. mama

      mama

      Hoi Jeshen, 

      Ja klopt ik had even gekeken op je profiel.. ik wilde je eigenlijk al tijden een bericht sturen omdat je verhaal mij erg raakte, het kwam er alleen niet van omdat ik het dan iedere keer zo druk had.

      Ik ben idd weer helemaal hersteld en heb de benzo periode ervaren als een helse ervaring, de slechtste uit mijn leven

      Zoals ik begrijp heb jij ook maar erg kort gebruikt.

      Ik kan je vertellen dat echt alles weer goed komt en het is erg belangrijk dat je dit altijd in je achterhoofd houd.

      Ik herken al je ontwenningsverschijnselen: de angst  de slapeloosheid paniek, ik heb het allemaal gehad en het is nu weg.. volledig.

      Toen ik zo slecht sliep vond ik het ook moeilijk te denken dat het ooit beter zou gaan, vele mensen  vertelde mij  dat het echt wel goed zou komen en ergens hielp dat wel. En het is goed gekomen en dat gaat bij jou ook gebeuren, je bent herstellende en je slaap zal echt herstellen. 

      Probeer positief te blijven.. Ik weet dat het moeilijk is, maar blijf het proberen.

      Mijn slaapproblemen kwamen in Windows en waves.. precies zoals ze het omschrijven in de ashton manual en langzaam ging het beter, ik denk dat de eerste 4 maanden idd het ergst zijn geweest, ik had dan nachten van 2 uur slaap en zelfs volledig slapeloos kwam ook voor. 

      Probeer ook wat afleiding te zoeken, misschien is wandelen een goede, dit heb ik ook veel gedaan.

      Mocht je nog meer willen weten dan kun je me altijd berichten.

      Xxx

       

×
×
  • Nieuwe aanmaken...