Spring naar bijdragen

Claartje68

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Claartje68's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Claartje68

    Eindelijk

    Wauw...mooi gezegd allemaal...Haal ik ook veel steun uit..droog dag 11 door gekomen!x ik voel me fijn. Veel liefde en kracht voor jou Nelson de aankomende dagen.x
  2. Weer een droge dag voorbij. Ben er blij mee! Weltrusten iedereen
  3. Dag 9 zonder wijn. Wat fijn! Wel merk ik dat ik ontzettend moe ben,maar heb gelezen op dit forum dat mijn lichaam veel energie nodig heeft omdat ze aan het herstellen is. Weltrusten voor straks iedereen
  4. Claartje68

    7 september 2016

    Het hielp mij in ieder geval en dat is een fijn gevoel. Dag 8 zit er bijna op,zo lekker slapen. Fijne avond/nacht iedereen.
  5. Claartje68

    7 september 2016

    MarQ, hoe is het nu? Even lekker douchen,
  6. Claartje68

    7 september 2016

    Vandaag dag 8 zonder wijn maar ik had vanmiddag zo'n trek...filmpje van mw Noorlander bekeken en werd er treurig van omdat ik toen zo voelde ik kom er nooit meer vanaf.. Manlief gelukkig om de buurt die mij even ter afleiding mee naar boven nam en het hielp!
  7. Claartje68

    7 september 2016

    Goedemorgen trouwens aan iedereen
  8. Claartje68

    7 september 2016

    Vandaag 7 dagen geen wijn gedronken! Dus ook vandaag de eerste niet.
  9. Vandaag voor het eerst op het forum. Mag mijn naam ook op het lijstje? Fijne avond allemaal. Claartje68
  10. Claartje68

    nieuw hier

    Dag dag, vandaag de laatste dag van de zomervakantie van mijn jongste en mijn eerste dag stoppen met alcohol. Ik heb al zo vaak geprobeerd te stoppen/minderen maar tot nu toe niet gelukt. Smoezen wil ik niet meer van mijzelf horen maar ben wel nerveus of het mij deze keer gaat lukken. Ik wil,net als 18 jaar geleden met stoppen met roken, mijzelf niet zielig zien/ voelen maar juist krachtig en vrij! Het gaat mij deze keer ongetwijfeld wel helpen omdat ik een yogadocenten-opleiding ga volgen en gestart ben met mindfulness, sowieso een veranderende leefstijl/wijze wil gaan bewerkstelligen. Ik hoop op het forum lieve,zware, emotionele, grappige en feestelijke verhaaltjes te kunnen schrijven en te lezen. Stap 1 is gezet!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...