Spring naar bijdragen

Benjamin15

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

1.092 profielweergaven

Benjamin15's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Benjamin15

    Selincro

    Ik heb gisteren een halfje genomen. Wat een bijzondere ervaring: ik had echt geen trek! Wel voelde ik me super vaag en had ik hartkloppingen. (Geen snellere hartslag, maar wel harder, bonkend)
  2. Benjamin15

    Selincro

    Wie heeft er ervaring met Selincro?
  3. Goed! Was een heel fijn en verhelderend gesprek. Ik was zo geschrokken door die aanvallen dat ik wijninname gereduceerd had tot 2 glazen. De huisarts zegt dat ik gewoon kan stoppen en geen angst hoef te hebben voor een insult oid. Omdat ik nu maar 2 glaasjes drink slaap ik onwijs slecht maar heb iig geen angst voor weer een paniekaanval of nog erger; een insult. Maar nu? Ik ben nog steeds niet gestopt :-( Ik weet dat ik dit wel kan. Begin vorig jaar ook maanden niet gedronken. Maar uiteindelijk toch weer begonnen. Eerst een glaasje meedrinken "voor de gezelligheid", maar dit uiteindelijk enorm uitgebouwd dus. De huisarts zegt vrij simpel: niet doen....
  4. Ik vind het jammer dat ik gepakt word op woorden. Het feit dat ik hier actief ben, de andere dingen die ik geschreven heb, zeggen toch genoeg? Ik heb een groot alcoholprobleem en wil daar vanaf. Gelijk halen wil ik niet. Wat ik ook niet wil, is dat mensen mijn woorden verdraaien. Maar goed, misschien ben ik wel onduidelijk ofzo. Fijne dag allen.
  5. "Gedacht heb" is een andere vorm dan "denken"
  6. Je hebt zo gelijk! Ik laat het je weten oke?
  7. Ik kan me niet herinneren dat ik gezegd heb, het onder controle te hebben??!!
  8. Dat is ook mijn idee. Maar ik zeg ook al jaren, iedere dag opnieuw, "vandaag drink ik niet"..
  9. Super fijn om dit te kunnen delen! Ik heb mezelf gisteren onwijs ingehouden. Met een slapeloze nacht en een halve paniekaanval als gevolg.. Maar voel me nu stukken beter dan gisteren. Straks uit eten. Hier krijg je per tafel een fles rode wijn, welke ik op 1 glas na leegdronk. Nu al druk in m'n hoofd: ik doe het niet, ik doe het niet.. Pfffff Ik verlang terug naar de tijd dat ik wel eens een mooi rood wijntje dronk en dat het daarmee ook klaar was! Zo intelligent als dat ik ben, zo dom gedraag ik me vwb alcohol. Grrrr
  10. Lief bedoeld maar dat neemt m'n angst niet weg. Ik stopt tot sowieso vrijdag niet. Morgen bel ik m'n huisarts voor een afspraak vrijdag. Shame on me: paar weken geleden heb ik haar verteld dat ik max 3 wijntjes avond drink .. Nu dus met de billen bloot!
  11. Ja misschien wel. De bevestiging dat ik wel of niet zonder risico per direct kan stoppen....
  12. Maar het voelt serieus onwijs eng. Ik heb het idee dat ik het hoekje omga ofzo. Als ik dat gevoel op z'n beloop laat; kan er dan lichamelijk iets engs gebeuren? Ik wil gewoon per direct kappen met die shit waarvan ik altijd gedacht heb dat ik het itt mijn familie onder controle had!
  13. Nee nooit. Het voelt echt als iets neurologisch. Heel bizar om niet goed te kunnen kijken en horen. En om te ervaren dat het over gaat na een oxazepam en wijn. En ik al die jaren maar denken: ik heb dit onder controle. Mijn lab uitslag was goed en ik denk: ooohhhh dat hoef ik niet perse te stoppen.
  14. Mooi hoe je dat omschrijft. Ik besef dat het zo werkt, maar het vreemde is: tijdens zo'n "aanval" kan ik het tegen mezelf zeggen maar het doet niets met me. Ik ben gewoon bang dat ik een insult krijg ofzo. Is dat raar? Ben ik raar? Ik wil gewoon kappen met die alcohol. Mijn lijf is nu aan het protesteren. Terwijl ik jaren heb kunnen drinken zonder problemen. Alles perfect voor elkaar!!
  15. Opgebouwd in 7 jaar.. Is best een lange tijd toch? Ik voel me neurologisch helemaal niet goed tijdens die aanvallen en ben dan bang dat ik epilepsie oid krijg. Verder nooit paniekaanvallen of andere psychische aandoeningen gehad. Wat ik voel komt vanuit m'n zenuwen. M'n zenuwstelsel. Ik heb om 18 uur 1 pam met een glas wijn op. Met 45 minuten was de "aanval" weg. Ben echt blij dat jullie op mijn berichten in gaan. Ik voel me hierin vaak onwijs alleen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...