Spring naar bijdragen

regenboog

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    232
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Interesses
    Spiritualiteit, dieren, computer, films en goede gesprekken die je hart voeding geven zodat je weer even verder kunt op je levensweg.

Recente profielbezoeken

1.166 profielweergaven

regenboog's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Heb zojuist maar weer een afspraak gemaakt met de huisarts. Dank jullie voor de reacties. Fijne dag
  2. Hallo forummers, Ik kom ook maar even terug na weg geweest te zijn. De Methylfenidaat verdraag ik steeds minder en ik ga langzaam weer drinken ... en dat steeds meer. Gisteren sprak mijn partner haar ongerustheid hierover uit. Inmiddels hebben we onze pup. Dit kreeg ik omdat ik niet meer dronk ... zucht ... en dan toch weer langzaam wel.... het begon met 1 glaasje wijn op het dakterras in de zon .... en dat is uiteindelijk opgelopen naar 1 liter wijn ... gemiddeld. Ik wil niet verspelen wat ik opgebouwd heb, maar ik kan de prikkels niet verwerken en snak naar rust in mijn hoofd. De Methylfenidaat werkte zo goed ... maar nu niet meer ... Ik laat het maar ff hierbij voor vandaag.... bah, voelt niet fijn hier weer aan te kloppen! Mijn zoon is nog steeds spoorloos. Heel binnenkort ga ik naar een gerespecteerde astrologe voor meer ziels duidelijkheid en acceptatie in deze. Regenboog
  3. Hartelijk dank voor jullie reacties. Ik wens iedereen een fijne dag!
  4. Beste forumleden, Even een kort berichtje van mij. Het gaat goed! Sinds 2 augustus ben ik van mijn 40 jaar lange alcohol verslaving af door oa methylfenidaat! Mede daardoor ben ik inmiddels bijna 20 kg afgevallen. Sinds die tijd (2 augustus) heb ik mijn leven omgegooid. Geen alcohol misbruik meer, geen vlees meer en verder alles koolhydraatarm. Helaas ben ik mijn 18 jarige zoon kwijt … hij is spoorloos… zit in een wereld waar jij en ik niet in willen leven, verkoopt zijn lichaam om daar te overleven. Nu hij 18+ is wordt mij niets meer medegedeeld door instanties en politie. Telkens als ik op het journaal iets hoor over een 18 jarige man dan denk ik aan …. Eens verwacht ik de politie aan de deur met een triest bericht. Het hele sterke vond ik dat ik in deze situatie (nu 4 weken geleden) NIETS gedronken heb. 4 weken geleden ontdekte ik dat hij wederom weggelopen was. Nu hij 18 is, is hij “volwassen ” en dus op zichzelf aan gewezen. Hij heeft helemaal niets, zelfs geen inkomen …. Zucht. Tja loslaten is pijnlijk. Omdat ik de alcohol overwonnen heb krijg ik als beloning een prachtige pup x malthezer Shitzu in april/mei 2017! Ik zie er gretig naar uit. Wens ons allemaal sterkte en innerlijke wijsheid.
  5. Weet je basta, ik ben een spiritueel mens en was zeer zeker zo moe en ten einde raad, maar ik geloof oprecht dat alles wat gebeurt met een reden gebeurt hoe triest en uitzichtloos een situatie ook kan zijn. Ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde. Heb dat zelf ervaren. Ik weet op dit moment nog niet waarom het allemaal zo moest gaan voor mij .... eens word me dat duidelijk. Nu geniet ik intens van mijn nieuwe leven.
  6. Dat zou kunnen Nadia, die 5x dus. Ik weet dat ik dan hier kwam uit pure frustratie omdat ik zo mijn best deed en het maar niet lukte. Mijn zenuwen die ik VOOR de medicatie kreeg zaten aan de Buitenkant van mijn lichaam. Nu zitten ze IN mijn lichaam en dat door de medicatie. God, ik ben zo oprecht blij om verlost te zijn van die overprikkeling. Jij ook Sterkte met jou geheel persoonlijke af te leggen pad Nadia!
  7. Hallo forumleden, graag wil ik met jullie delen hoe het nu met me gaat, en dat is Wonderlijk Goed Ik was bij Trubendorffer in behandeling, maar kreeg vanwege extreme overprikkeling het niet voor elkaar geheel abstinent te zijn gedurende die 6 weken. Ik had zo mijn best gedaan maar ging 5x in de fout. Ik kreeg een onderzoek naar AD(H)D. Binnen één dag kreeg ik de uitslag. Ik heb AD(H)D. Ook kreeg ik na het onderzoek een proefmedicatie en na anderhalf uur moest ik opnieuw een test doen. Wat bleek, het medicijn sloeg aan. Sindsdien gebruik ik Methylfenidaat 4x op een dag en ik voel me Zo Goed. Een nog bijzondere bijkomstigheid en ik weet ook niet waarom dat zo is maar IK HEB GEEN BEHOEFTE aan alcohol meer. Werkelijk totaal niet meer. Ik voel me tot tranens toe zo dankbaar. Ik wist niet dat ik me elke dag zo kan voelen als vanaf 2 augustus! Ik heb nu eindelijk een Leven Zonder alcohol. Dat Methylfenidaat duidelijk iets te maken heeft met geen behoefte meer aan alcohol is zeer duidelijk voor mij hoewel dat daar helemaal niet voor bedoeld is. Waarom weet ik niet maar ik Leef. Ik wens iedereen zo’n ommezwaai toe. Heel veel sterkte allen
  8. Dank je wel Lars voor je woorden. Deze raken mij. Fijne avond nog en slaap wel! Sluit nu echt af ....
  9. En zo zal ik het ook doen en zien jopie! Dank je wel voor je begrip. Het is helpende voor mij.
  10. Dank je voor je begrijpend reactie jopie! Weet je, ik ken mezelf niet eens, weet niet wat ik voel en daar wordt ik nu mee geconfronteerd en dat is heftig. Ik weet dus ook niet wanneer ik aan het eind van mijn kunnen ben ... ik leer voor het eerst de diepte van MIJnZELF kennen ....
  11. Ik word er binnenkort op getest. Maar dat ik herkenningsteken heb van Autisme... Ja dus. Vandaar Ritalin. Maar dat bespreken we a's maandag met een psychiater.
  12. Ik weet niet het hoe uit te leggen ... maar Als je alsmaar met messen gestoken wordt en je voelt het minder door alcohol Als je alle geluiden altijd door je hele lijf voelt galmen en alcohol helpt dit te dragen .... Als je ..... Wat zou jij dan doen ... Ik moet nu afsluiten. Tot morgen.
  13. Lotgenoten, Door lang niet meer te drinken komt de onderliggende reden van drinken naar boven. Maandag spreek ik een psychiater en krijg ik wrs medicatie voorgeschreven. Ritalin …. Ik wilde vandaag drinken maar was zo moe dat zelfs eten niet lukte dus ben ik gaan slapen. De hulpverlening weet van dit alles en we hebben zeker contact. Zelfs vandaag nog. Ja ik ben op en kapot. Ik kan even niet meer. Ben nu wakker en las jullie reacties…. De prikkels komen opnieuw heftig binnen … geluiden en wat niet meer …. Dus ik doe wat ik al jaren deed, drinken. En daarmee wil ik jullie niet provoceren. Maar ik ga er medicatie tegen krijgen …. Goddank. Hartelijk dank voor jullie reacties en PB.
  14. Goede nacht/ ochtend allen, Heb een zware terugval sinds vanacht. Ik ben aan het eind van mijn kunnen. De spanning in mij is in de afgelopen weken van behandeling en abstinent proberen te zijn tot ongekende hoogte gestegen en heeft zich daarnet geuit in willen drinken om de waanzinnige prikkels in mijn lichaam en hoofd tot een halt te brengen. Ik verlang weer naar mijn kluizenaars bestaan. Niets meer doen, niet meer leven in de wereld van voortdurende prikkels. Ik heb voor nu helaas maar 3 halve liter bier maar morgen vroeg ga ik naar de winkel om thuis meteen te gaan drinken. Ik wil en kan niets meer voelen. Ik ben in behandeling dus er zal meteen aan de bel getrokken worden.... Fijne dag allemaal, en als het kan HOU HET DROOG. Ik zal hierop niet dadelijk kunnen reageren ....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...