Spring naar bijdragen

Ise79

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Ise79's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik heb het ff moeilijk. Vandaag wel meeting gepakt, was fijn. Fijn ook dat ik hier kan delen. Ik geloof in helemaal stoppen met gebruik. Maar wel vanuit jezelf en niet omdat een ander dat wilt. Soms moet je eerst een 'rock-bottem' bereiken blijkbaar.
  2. Goedemorgen allemaal, Fijn dat de koffie klaar staat Yvonne:-). Voor mij vandaag dag 6 weer nuchter, na korte terugval. Voel me goed en gemotiveerd. Mijn energie komt weer terug en heb weer zin om dingen te doen. Vandaag met kids eropuit! Wil graag meedoen met dagpact. Fijne zaterdag
  3. Goedemorgen, weer een nieuwe dag. Na een uitglijder zondag, nu weer 4e dag zonder. Op naar de 5e dag. Alleen voor vandaag. Wens jullie fijne dag.
  4. Goedemorgen Lars, herkenbaar wat je schrijft. Goed dat je gebeld hebt, je hoeft het niet alleen te doen. Ik heb zelf ambulante detox gedaan met behulp van diazepam. Dat werkte voor mij goed. Als je veel afkickverschijnselen hebt is het ook belangrijk dat arts je in de gaten houdt. Sterkte, elk uur zonder is er weer 1
  5. Dat ziet er goed uit Gerrit. Eet smakelijk, geniet ervan :-)
  6. Goedemorgen, fijne dag allemaal. Ik ben weer terug van weggeweest. Het gaat met vallen en opstaan. Voel me onrustig als ik te weinig te doen heb. Wel trots nuchter te zijn. Nu ff bak koffie:-)
  7. Ise79

    Stoppen

    Goedemorgen Lars, ik vind dat je heel mooi kan verwoorden wat er in je omgaat. Dat kan je heel goed helpen bij je herstel. Voor mij is delen met lotgenoten belangrijk. Nu vooral bij NA en AA. Iemand zonder verslaving zal nooit echt begrijpen hoe je je voelt en denkt. Ik begrijp mezelf vaak nieteens in mijn verslavingsstuk. Het is voor mij fijn om dan herkenning te ervaren. Succes, leef bij de dag. Ik leer weer van de kleine momentjes genieten. Ook al zie ik het soms ineens niet meer zitten, afleiding helpt dan.
  8. Hier pittg dagje, maar nuchter. Wil graag morgen naar meeting. Vind ik ook wel spannend alleen
  9. Ise79

    ik ben Ise

    Fijn om hier op het forum te zijn. Meya; Dank voor je reactie. Ik gebruik zelf liever geen alcoholvervangers, omdat ik dan in dezelfde handelingen blijf. En ik vind dan het risico voor mij voor terugval te groot. Ik drink nu veel thee en water :-) Ik heb ff pittig dagje. Richting einde jaar, balans opmaken. Ik heb veel geleerd dit jaar. Groei doorgemaakt, maar ook terugval. Ik leer mezelf steeds beter kennen. Maar verslaving is wel hardnekkig voor mij....daar schrik ik vaak van.
  10. Ise79

    ik ben Ise

    Dank je Lady Jane
  11. Dankjewel! Eerste bak koffie is op. Ik ga er nog 1 halen en dan ontbijt.... yoghurt met cruesli :-)
  12. Goedemorgen, ik ben altijd vroeg wakker. Maar niet de vroegste, zie ik ;-). Ik schrijf sinds gister mee. Een nuchtere dag, Just For Today. Ik wens jullie een fijne dag. Grt Ise
  13. Ise79

    ik ben Ise

    Dank voor de reacties. Ik wil ook graag mee schrijven op de dagdraad, maar dit gaatnuvooral over alcolhol vervangers. Ik kan daar niet zoveel mee. Voor mij is dat begin van terugval.
  14. Ise79

    ik ben Ise

    Yup er is een reden. Delen werkt voor mij fijn. Woorden geven aan mijn verslaving.
  15. Ja goed idee! Een mooie cocktail met een suikerrandje :-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...