Spring naar bijdragen

em69my

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

em69my's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Bekenden genoeg in de kroeg die het zien Hub. Eigenlijk zou je het tegen iedereen moeten zeggen; 'ik wil een tijdje niet meer drinken'. Doe ik wel! Vandaag diep triest nieuws gekregen waar ik het moeilijk mee heb maar heb me zelf goed voor gehouden niet te gaan verdrinken in de fles. Ik wil gewoon kunnen janken en me niet verdoofd voelen. Andere leuke beloning is, toen ik op de weegschaal ging staan en bleek dat ik 3 kilo lichter was. Nou is het niet zo dat ik moddervet ben maar wat kilo's kan ik best missen. Voel me steeds helderder en diarree is ook zo zeer niet meer aanwezig. Heb het gebakken visje vandaag niet laten zwemmen in een biertje maar in een milk shake en smakelijk gegeten.
  2. Goeiemorgen allemaal. Verslapen vandaag en das zo'n rot begin, er tegen aan moeten vliegen. Maar nu ff rustig zitten met een kop koffie. hahaha.........die gekke hollanders hoeven maar 1 nachtvorstje te ruiken en dan heeft de 11 steden koorts weer toe geslagen. Wij friezen staan er wat 'nuchterder' in
  3. Goeiemorgen allemaal. Volgens mij loopt de tijd van het forum hier een uur achter bij mij. Waar kan ik dat veranderen?
  4. em69my

    ik weet geen titel

    hoi Hub. Ik vroeg me ook af hoe het vandaag met je gaat.............. hier nog steeds druk aan het strijden! Strijd je met me mee???
  5. Dat doet mij aan mijn overleden buurman en gelijk ook goede vriend denken Blondie Die schoof dan de grasmaaier uit zijn hok en zette um vast klaar. Ging dan voor zijn hok zitten waar ie bleef hangen met z'n biertje en zo nu en dan ff het hok in voor een stiekem jenevertje. In de avond als ie um dan aardig om had, schoof ie de grasmaaier weer naar binnen en volgende dag begon ritueel helemaal overnieuw. Zomaar ff herinnering van mijn kant.....
  6. Goeiemorgen allemaal. Weinig nieuws. Heb nieuw drankje ontdekt bij de Xenos gister. Oplosbare Hugo zonder alcohol dat heb ik gisteravond in mn spaatje gedaan en dat smaakte zeer verfrissend. Blijvertje hier. Ag? Zou je sissen wel bericht doen over je heit. Dan heeft het niet aan jou gelegen en heb je ze op de hoogte gebracht. Kunnen ze er mee doen wat ze willen maar je daar nooit over aanspreken van; had ons ff bericht gedaan..............
  7. Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toe gewenst.
  8. em69my

    diarreeremmers en asperines

    Niet naar de kroeg gaan vind ik het lastigst Hub. De sociale contacten en gezelligheid. De zogenaamde vrienden. Zijn alleen maar drinke buddies die hopen dat ik een flink gevulde beurs heb mee genomen. Stukje live muziek en ff dansen, biertje voor het eten en in de avond mijn flesje(s) wijn, mis ik. Stond rond 23.00 uur nog druk te zijn in de keuken gister. Net of heb ik adhd. En flink veel koekjes gebakken. En als ik dan vandaag naar het aanrecht kijk en ik me bedenk dat wanneer ik dat eerste glas wijn had genomen, deze koeken niet gebakken waren en ik vanochtend i.p.v. slaapdronken een kater had gehad. Dus de strijd gaat door!
  9. em69my

    ik weet geen titel

    Hey hub. Lekker culinair bezig zijn en lekkere dingen maken voor in je kalkoest. Dan trek je ding open en zie je allemaal lekkers staan. Of ff blokje gaan lopen als het ding begint te roepen. Ik kan dat wel lekker snel roepen maar ik weet hoe moeilijk het is. Toch is het me tot nu toe mee gevallen en heb al een week geen drup gehad. Vanochtend werd ik met een dronken gevoel wakker. Slaap dronken. Zo diep had ik geslapen en gedroomd. Langzaamaan begin ik helderder in mijn kop te raken en gister erg veel energie voor andere dingen die er de laatste tijd bij in schoten. Leven heeft zoveel anders leuks te bieden Hub. Dus ik doe aanmoedigings yell met mijnGerrit met hem mee.........Hup Hub Hup!!!
  10. Hier emotionele ochtend. Naar mijn Heit (Pa) geweest en laatste spulletjes van mijn Mem (Ma) opgeruimd. Ze is een half jaar geleden overleden na een heftig lang ziekbed van 3 jaar. 2 weken terug de kleding en toen strakjes kwamen de sieraden op de proppen en moesten Sis en ik verdelen. Tik dit met een ring van mijn mem om. Heb nog behoorlijk moeten janken strakjes. Zelf denk ik nu dat het 1 van de redenen is dat ik een uitvlucht in de alcohol heb gezocht. Om het gevoel uit te schakelen en dat komt nu heftig terug. Mijn mem was altijd degene die mij aan mijn mouw trok als het weer gevaarlijk werd voor mij. Ze is er niet meer en ik moet het nu zelf doen.
  11. Goeiemorgen. Hier een redelijke nacht. Moeilijk in slaap te komen en vanochtend verslapen. Dus moest ik weer snel in de benen. Rot begin van de maandag. Fijne dag allemaal
  12. em69my

    Zondag 4 oktober

    Ook hier naar de wok geweest nadat we leuk hebben rond gereden door ons mooie friese land waar ik onderweg nog mooie pompoenen heb gescoord. Was genieten met een schier zonnetje erbij. Heb me totaal vol gevroten bij de wok maar dat volle gevoel komt ook omdat ik nog voor een toetje ben gegaan wat ik anders altijd oversla. Dat biertje erbij heb ik dit keer ook gelaten en dan ook veel meer gegeten dan anders. Pfff maar ik moet nu echt even in de benen en ga nog met de hond blokje doen want het zit mij behoorlijk dwars. Nog steeds nuchter <- tikt ze trots en voor de rest van de avond hoef ik écht nix meer.
  13. em69my

    Zondag 4 oktober

    dat kan ik begrijpen Agnieta.............zou ook de benen nemen. succes!!!
  14. em69my

    Zondag 4 oktober

    Goedemorgen allemaal. Heerlijk uitgeslapen maar ik lag ook echt laat. Beetje liggen zappen voor de tv want ik kreeg mezelf maar niet in beweging om het bed op te zoeken. Maar das niet erg want ik ben nuchter de trap op gelopen. Voel me er wel prettig bij tot nu toe en veel fitter in de ochtenden. Dat gaat waarschijnlijk niet het laatste zijn Toine wat stuk wordt gekauwd.......... Waar gaat de reis heen fruitvlieg? Goeie reis btw Ik ga broodjes en een soepie maken nu Fijne dag mensen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...