Spring naar bijdragen

sjuul

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

sjuul's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. sjuul

    Meya; wat wordt mijn aanpak?

    hoi daar, wat goed zeg, dat waar je mee begonnen bent. respekt hoor, ik herken er veel in wat je schrijft. ik ben na een week opname sinds 7 mei gestopt, dwz tot gisteren. heb een kleine terugval gehad die ik wijd aan verhuisstress en mijn verstandelijk beperkte dochter van 12, die sinds enkele weken weer thuis woond. hoe dan ook vandaag brak, en ik schaam me rot , heb me niet al te netjes gedragen schijnt. maar vol goede moed hoor, ik ga gewoon weer verder waar ik gebleven was. wil je veel kracht wn sterkte wensen en blijf je graag hier volgen!! groetjes sjuul.
  2. sjuul

    Hier ben ik dan; Maartje.

    hoi vind het onwijs goed wat je doet, respekt. ik ben nu zelf sinds 7 mei alcoholvrij, en heb het nog vaak moeilijk. maar dat even ter overbodige info. heel veel sterkte, hou vol. liefs sjuul
  3. sjuul

    sjuul

    hai , ik heb refusal, dat help wel hoor in mijn koppie ja idd nu 11 weken,77 dagen alweer niet gedacht dit ooit te kunnen. toch mooi geflikt! best een beetje trots hoor. fijne dag nog allemaal, snel de ovenschotel in de oven en om 18.00 uur mijn 3e groepsbijeenkomst van alcohol de baas.
  4. sjuul

    sjuul

    dank voor je mooie woorden Gerrit, het mag van mij zeker wel wat makkelijker worden hoor. tis soms best een strijd in mijn hoofd, maar wil het gewoon echt niet meer zoals het was. ik leef weer,weet nog wat ik gisteren gezegt en beloofd heb, slaap beter, ben prettiger in omgang heb weer zin om dingen te ondernemen, kan ook weer wat ondernemen! kortom: ik vind het leven echt fijner zo! nou, ik ga met mijn dochter een uur wandelen met de fitclub zo, ennuhhhh, jaja dat kan ook weer! fijne avond voor iedereen, sjuul.
  5. sjuul

    sjuul

    het gaat hier goed hoor!!! doorzetten en volhouden count my blessings every day! het leven is gewoon te mooi om het te verzuipen heb mooie vooruitzichten en ben tevreden fijne dag allemaal , liefs sjuul.
  6. sjuul

    sjuul

    dank jullie wel, lief hoor al die opbeurende woorden!! het gaat heus niet allemaal iedere dag even goed, maar het is te doen.
  7. sjuul

    sjuul

    met hulp van een detox-opname van een week! daarnaast ga ik sinds vorige week naar de wekelijkse bijeenkomsten van tactus, verslaving de baas en ga starten met emdr. en dank je wel voor je pb.
  8. sjuul

    sjuul

    hoi mijn naam is sjuul, ben 47 en heb 2 kinderen. ben in 2008 gescheiden en heb sinds een jaar de allerliefste partner die er is. ben nu 10 weken nuchter na een detox opname van een week. wil graag ervaren of dit forum iets voor mij is. groetjes sjuul
  9. sjuul

    Een nieuw begin

    hoi goed van je !!!! ben zelf nu 10 weken nuchter,gaat goed, na 9 jaren dagelijks drinken. succes sjuul
×
×
  • Nieuwe aanmaken...