Spring naar bijdragen

Gonnie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

545 profielweergaven

Gonnie's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik ben in rcg Weert opgenomen, inmiddels al vier weken. Heb net aangegeven dat als ze niet ingrijpen ik zelf ermee stop en uit het leven stap want dit is onmenselijk. Ibs is afgelopen maar heb rm gekregen en rechter vroeg zich af of deze behandeling wel de juiste is. Ik schiet er alleen niks mee op omdat de psych het laatste woord heeft.
  2. Ik krijg alleen Trazolan voor de nacht maar slaap daar maar maar twee uurtjes op.
  3. Ja ik zit gedwongen gesloten opgenomen. Dat geeft ook extra stress, weten dat je de regie kwijt bent!
  4. Daar heb ik om gevraagd, zelfs gebedeld. Ze weigeren hier gewoon. Heb net gevraagd of ik geen promethazine mag hebben en dat zou de verpleging door geven aan de psychiater. Ik heb ook asngegeven dat ik zelf inspraak wil hebben in mijn behandeling. Vrees dat ze blijven volhouden. Ik moet wel zeggen dat ik het afgelopen jaar 35 keer met ambulance naar zkh ben gebracht met overdosis. Mijn leven bestond uit opsparen van medicatie en grote hoeveelheden ineens innemen dus ik heb het mezelf aangedaan maar er werd nooit ingegrepen en ze bleven maar zes rivotrils en een temazepam voorschrijven. Nu voel ik alsof ik gestraft word.
  5. Dit lijkt mijn verhaal wel. Enige probleem is wel dat ik door jouw verhaal nog meer paniek krijg. Ik ben opgenomen met ibs en twee weken geleden ct moeten stoppen. Mijn leven is hel op het moment.
  6. Ben na jaren rivotril en vele overdoseringen, cold turkey moeten stoppen in de kliniek waar ik nu opgenomen ben. Vlg psychiater duurt afkicken maar een week. Het is nu twee weken geleden. De misselijkheid is over maar word gek van paniek en angst. Heb Trazolan gekregen voor de nacht maar dat werkt niet. Psych weigert andere medicatie te geven. Ik zit in gesloten setting en kan geen kant op. Had het liever stapje voor stapje gedaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...