Spring naar bijdragen

Spring

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

810 profielweergaven

Spring's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. @moderator Maar waar vind ik die? Bij de lokale verslavingsinstelling willen ze me niet hebben omdat er volgens hun geen sorake is van psychiste verslavingsproblematiek. En de huisarts en psychiater geloven niet dat ontwenningsverschijnselen langer dan twee weken kunnen duren. Ik sta al 9 weken alleen sinds ik ct moest stoppen. Dus waar kan ik terecht? Wie kan mijn huisarts vertellen dat dit wél bestaat? Zonder dat ik zelf weet naar wie ik verwezen moet worden kan ik ook niet zeggen waar deze expertise wél zit tegen de huisarts. En zonder medewerking van de ha kom ik nergens. Ik weet inmiddels wel wat deze ontwenning inhoudt. Het is een ramp. Ik zoek een naam van een instelling of arts die 'benzo wise' is. Ik begrijp van u dat deze er zijn. Maar waar dan? Het mag ook per pb.
  2. Volgens mijn huisarts en psychiater kan ontwenning na cold turkey maar twee weken duren. Dus waarom hier al deze waarschuwingen? Mijn klachten die precies zo zijn zoals u ze noemt kunnen volgens hen niet komen door ontwenning. Hoe kan het dat zij niets weten van een 'withdrawal sydrome'? Komt het zo weinig voor en is het risico dus eigenlijk nihil en ben ik een enorme uitzondering? En is de duur normaal gesproken echt maar 2 weken? Of kan het ook veel langer duren?
  3. Beste Sneeuwhoen, Ik ben al ct gestopt. Het was niet anders. Ik ben bekend met de Ashton manual. Ik heb alleen geen begeleiding. Het lijkt of dit in Nederland niet bestaat. Hier op dit subforum zie ik ook nog geen hulpverlener verschijnen. Erg jammer. Jij ook sterkte!
  4. Ik moest cold turkey met een benzo stoppen ivm medische reden. De ontwenning is verschrikkelijk, maar ik heb dus geen andere keuze dan om dit door te maken. Er is hierover weinig informatie te vinden in het Nederlands. Blijkbaar komt het niet veel voor. Daarom vraag ik of er hier een hulpverlener is die bekend is met de gevolgen.
  5. Graag zou ik willen weten of er hier een hulpverlener is die bekend is met de gevolgen van cold turkey stoppen van een equivalent van 15 mg diazepam. Het is mij niet duidelijk of er activiteit is op dit subforum dus ik wacht dit even af.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...