Spring naar bijdragen

Jette28

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    146
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Jette28's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Jette28

    KiloKiller

    Hoi, Ik was er een tijdje uit. Niet actief op forum, druk met gezin werk etc. Ik zie dat ik ook van de lijst ben gehaald, dat wilde ik ook juist vragen. Gewicht blijft behoorlijk stabiel. Ik zie dus niet zo het nut meer van het iedere week melden. Misschien over een tijdje dat ik weer eens mee wil doen! Ik wens jullie allen heel veel succes met het afvallen of aankomen natuurlijk! Groetjes Jette
  2. Jette28

    KiloKiller

    74.8 vastgehouden wat eraf was.
  3. Goedemorgen ook ik ga weer mee op dagpact, weer in het gareel na vakantie! Dagpact: jowan Kaboutertje Jani Lucide Blondie Agnieta Joris Jette
  4. Jette28

    KiloKiller

    Hoi Yvonne, sorry te laat! Kon me vanmorgen pas wegen, vanwege de vakantie! maar ondanks vakantie was het 74.8! Daar ben ik zeker blij mee
  5. Poe interessante dagdraad weer vandaag. Ik lees vooral een beetje mee de laatste tijd. Gaat nog steeds goed met mij, veel bezig met mijn werk en met de kinderen en partner. Gezond eten en veel bewegen, dat bevalt super goed! Morgen vertrekken we voor een weekje op vakantie, dus dan zal ik het forum waarschijnlijk niet zo vaak bezoeken. Voor iedereen die vakantie heeft een fijne tijd en wie moet werken, ook een hele goede week gewenst!
  6. Jette28 vindt woordspelletjes leuk en heeft er eindelijk eens tijd voor gezellig toch Suikertje?
  7. bij mij op de kalender inderdaad al bijna mei, al voelt het kouder denk ik zo
  8. Goedemiddag inmiddels :-) Mooie ochtend erop zitten, ruim 20km gefietst op racefiets, daarna lekker ontbeten met mijn zoon die vakantie heeft, samen planning gemaakt voor school. Nu even bijlezen op forum, Agnieta je doet het goed vind het heel dapper allemaal! Zo maar even boodschapjes doen (waait een guur windje zeg!) Dan nog wat andere klusjes! Fijne dag allemaal!
  9. Jette28

    KiloKiller

    Ja ik denk dat het meer zo is bedoeld. Ik heb doorgaans ook een bloedhekel aan hoe ik er nu uitzie met de kilo's teveel. Maar ... ik ben gezond ik kan bewegen, mijn lichaam doet gewoon wat het moet doen, en als ik er goed voor probeer te zorgen dan gaan die kilo's er op een gegeven moment ook af. En dat dat moeilijk is dat kunnen we heel goed zien in onze grafiek. Ik ben voor mezelf het in ieder geval zat om iedere keer als er weer wat bij zit op mezelf te schelden. Af en toe streng zijn mag maar je mag ook best trots zijn dat je het in ieder geval probeert! Succes maar weer allemaal :-)
  10. Jette28

    KiloKiller

    Kastanje wat mooi gezegd! Ik heb net het boek de Afslankguru gelezen van Patti Harpenau. Ook door dat boek leer je weer anders te kijken. Eten is voeding, en je kunt pas goed afvallen als je houd van je lijf zoals het is, een moeilijke les voor mij maar ben deze week ermee begonnen en moet zeggen dat ik ook bewuster kijk weer naar wat ik eet en naar mijn lijf. Goed bezig in ieder geval! Fijn dat je straks ook voor een nieuwe look kunt gaan toch!
  11. Jette28

    KiloKiller

    Gefeliciteerd Jootje en Kastanje! Knap hoor Jootje en ook Kastanje wat ben je goed bezig steady iedere week in het groen!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...