Spring naar bijdragen

Kim1982

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    40
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Kim1982 geplaatst

  1. Hey mensen! De feestdagen zijn voorbij dus dacht dat een update over Kimmie wel even op zijn plaats was. Het gaat steeds beter met mij, geheel alcoholvrij (dat rijmt) hihi Ik zag wel erg op tegen de feestdagen maar dat is mij zo meegevallen! Voor Oud & Nieuw hebben we hier kinderchampagne staan :-) dus dat komt helemaal goed. Ik moet zelf wel wennen aan de nieuwe emotionele Kim, als er problemen waren dan pakte ik een wijntje om het "leed" te verzachten, hield ik mijn mond maar nu heb ik de 100 procent Kim. Ik merk ook dat ik mijn mond niet meer hou voor de goede vrede maar sommige dingen er gewoon uitgooi, dat komt helaas niet bij iedereen begripvol aan.. maar ik heb wel een beter gevoel over mijzelf. Het lijkt alsof ik nu ineens zie dat ik door sommige gewoon gebruikt ben en dat is niet leuk.. Het wakker worden is heerlijk en helder en heb er ook geen probleem mee als manlief wat wil drinken maar die drinkt echt veel minder nu, met een frisje vind hij het ook gezellig en hij is trots op mij en ik ook. Met de Kerst heb ik zelf Gluhwein gemaakt, alcoholvrij! Mijn familie was gelijk fan en vond het zo lekker, hier het recept: Alcoholvrije glühwein 1 sinaasappel 0.5 l rode druivensap, fruitdruifje 1 kaneelstokje 1 steranijs 5 kruidnagels 1 mespuntje nootmuskaat Snijd de sinaasappel in partjes. Breng de druivensap, kaneelstokje, steranijs, kruidnagels, nootmuskaat en de sinaasappelpartjes aan de kook. Schenk de glühwein in glazen. Als ik ergens op visite ga dan zeg ik het wel van te voren, vind ik prettig en het is dan wel grappig om te zien dat mensen hun best doen een alternatief in huis te halen :-) Heel veel groetjes van mij en ik hoop dat het met jullie ook goed gaat! Ik ga ff snuffelen op het forum!
  2. Huh? Ik schrik hier enorm van.. Ik kende je nauwelijks maar je was 1 van de eerste die reageerde bij mijn aanmelding op dit forum en je gaf zulke lieve en bemoedigde reacties... wat erg dit.. Heel veel sterkte gewenst voor de nabestaande..
  3. Was Supergezellig, ik ga mijn mandje opzoeken. Twuste iedereen!
  4. Het lijkt wel dat ze onder de megadruk bezwijken.. ik zeg hier Coosje, Mitchel en Cheyenne
  5. Vond hier nie zoveel aan... en Hello Albert!
  6. Thanks Jane! Het nummer vorige week van Collin vond ik zo goed en deze week was het echt over the top
  7. Mjam! Hier aan een toastje brie. Mjamjam! Ik zeg Jennifer, Jill en Vincent door
  8. Kim1982

    Vrijdag 29 Novenber

    Lekker WillemW ! een vers sapje vind ik ook altijd zo heerlijk en de vitamientjes krijg je er ook bij! Fijne avond met je vrouw!
  9. Kim1982

    Vrijdag 29 Novenber

    hahaha! Ik lig helemaal dubbel! Als ik nu nog een hond wou dan zou ik er toch eens stevig over nadenken nu :-)
  10. Hey iedereen, Hier ben ik weer na een paar daagjes en het gaat goed, blij en alcoholvrij. Ik merk wel dat ik een gemeen poppetje in mijn hoofd heb wat zegt: Dadelijk met de Kerst doe je dus ook niet mee maar ik wil gewoon echt niet meer. Heb inmiddels een paar goede alternatieven gevonden (7-up / 0.0 procent Jillz / sapjes) dus daar ben ik al blij mee. Inmiddels heb ik nu ook een paar weekenden achter de rug met visite en dat is ook goed gegaan alleen denken sommige om mij heen dat ik zwanger ben.. hijs fijn.. Ik ga ff snuffelen weer :-) Groetjes Kim
  11. Kim1982

    NU dan echt?

    Hey Dribbeltje, allereerst welkom hier! Ee zeer herkenbaar verhaal en de punten die je noemt komen mij ook erg bekend voor! Ik ben nu 19 dagen alcoholvrij en met de dag voel ik mij beter, tuurlijk heb ik nog dat gemene poppetje wat zegt, dadelijk met de kerst doe je niet gezellig mee maar ik sta er echt heel erg achter. De eerste 2 weken heb ik een middel gekregen van de Huisarts, dat heeft mij echt door de eerste moeilijke momenten heen geholpen. Ik heb nog een lange weg te gaan maar bedenk dat er heel veel lekkere alcoholvrije drankjes bestaan. Ik wil je heel veel succes wensen, ook voor het weekend, bedenk, je bent sterker dan je zelf denkt :-) Groetjes Kim
  12. Hoi mensen, lekker op de bank nu met een sinasje. Van het weekend hebben we vrienden te logeren gehad, we zijn ook uit eten geweest en het is meegevallen voor mij!. Dit was het eerste weekend zonder alcohol en toch genoten! Ik heb echt nog een lange weg te gaan maar ben wel blij. Ik zag toch een beetje op tegen het weekend en de vrienden waren zo begripvol.. gelukkig! Groetjes Kim
  13. Die mevrouw in haar clownspakje? ;-)
  14. Hey, das leuk, een draadje over The Voice, leuke opening vond ik, jullie ook?
  15. @ Rudy, yeps, geen rose in het karretje en de bonnetjes netjes neergelegd voor hubbie straks :-)
  16. @ Kate, dat is inderdaad zo heerlijk, ik heb gewoon geen ochtendhumeur meer haha!
  17. Kim1982

    Alternatieve drankjes

    Ik vind zelf Jillz 0,0 procent alcohol lekker, een soort appeldrankje wat een lekkere frisse smaak heeft, de tips van hierboven zijn ook erg goed! :-)
  18. Goedenavond iedereen! Vanavond voor het eerst op de nieuwe manier boodschappen gedaan en ging gewoon goed, heb voor mezelf lekker Sprite en Sinas zero gehaald. Van het weekend mensen op bezoek dus maar ik zie het goed zitten, nu 5 dagen droog en ik wordt nog steeds heerlijk wakker :-)
  19. Goedemorgen mensen! Bijna weekend :-) Dagpact; Albert Lytse Agnieta Kim
  20. Hey iedereen, Misschien is dit al hier behandeld en kijk ik er giga omheen maar hier dan toch mijn vraag voor jullie. Wat drinken jullie op verjaardagen, etentjes en als er vrienden op bezoek komen die drinken? Ik ben zelf fan van 7-yp en Jillz (0,0 procent alcohol) maar misschien zijn er nog meer tips. Aankomend weekend krijgen we een stel op visite, we gaan ook uit eten en ik ben de BOB Hoor graag wat adviezen, thanks!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...