Spring naar bijdragen

Inkiepinkie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    77
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Inkiepinkie's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Slechts 5 maanden heb ik je virtueel gekend lieve Lytse, maar je hebt een onuitwisbare indruk op mij gemaakt door al je lieve persoonlijke aandacht die je werkelijk voor iedereen had. Ook , misschien juist, voor de nieuwkomers onder ons die zoekend waren naar de juiste weg! Ik wens allen die je na staan heel veel kracht toe in deze zware tijd!
  2. Ik krijg het niet uit m'n hoofd! Heb het niet droog gehouden! Sorry Lytse.
  3. Ik heb running liesje ook al een tijdje niet gehoord
  4. Een aneurysma is een tijdbom ! Je weet niet dat je het hebt en dan ineens Poeffff.... Kransslagader klapt. Tjonge tjonge, wat een ellende!
  5. Maar ze was altijd zo optimistisch en positief naar anderen. Ze was pas 66 zag ik. Eergisteren was ze nog bezig met Sinterklaas gedichten. Het is niet te bevatten.
  6. Ohhh wat een schok! Altijd die lieve persoonlijke woorden voor iedereen! Wat vreselijk! Ze was wat grieperig de laatste dagen, maar daar overlijd je toch niet aan? Wat is er in hemelsnaam gebeurd. Ik zal je missen Lytske. Voor iedereen hier : heel veel sterkte.
  7. lijkt me heerlijk Wijfie , naar Spanje, desnoods in een zak
  8. Storm raast om het huis, hond zit te piepen dat ie uit wil, voel me depri. Heb nergens zin in! Moest vandaag eigenlijk naar Rotterdam voor een revalidatie intake, maar durf met dit weer met m'n kleine rugzak autootje de weg niet op. Brrrr
  9. Welterusten! Helaas niet droog! Maar ook niet teveel! Morgen weer een nieuwe dag!
  10. Goedemorgen ! Wat een zware beslissing Kastanje! Maar uit je bericht lees ik dat je dit heel goed hebt overdacht. Geen contact meer met je ouders... Moet dat perse betekenen dat je dochter ook geen contact meer kan hebben? Is daar geen tussen stap in te bedenken? Wellicht zal het 'stalk' gedrag van moeder dan minder heftig zijn? Sterkte in ieder geval!
  11. Inkiepinkie

    Even voorstellen

    Hartelijk welkom! Je bent hier op de goeie plek! Lekker mee lezen, onderzoeken en hulp vragen als het nodig is! Succes! Je kan het!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...