Spring naar bijdragen

Antony

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Antony's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Kop omhoog Jac. Je hebt al zoveel bereikt. Zou er heel trots op zijn. Zoals al eens eerder geschreven, had een burnout en depressie. Is ook gelukt. Mij hielp wandelen, heel veel wandelen. Maar goed kan niet in jou hoofd kijken. Ben blij met de support van jou aan mij!!
  2. Antony

    Minderen lukt niet

    Goedemiddag @Jac, Dank voor je belangstelling. Tot en met zaterdag ging het goed om bij het plan te blijven. Gisteren helaas niet, bah. Deze week een nieuwe stap inbouwen. Heb de gewoonte om na het werk te "ontspannen" met een paar biertjes. Consequentie is dan ook dat ik nauwelijks mee gaan naar de sport van de kinderen. Vanaf vandaag zal ik hierin actiever worden met als gevolg dat dan de aantallen drinkmomenten omlaag gaan en dus ook de hoeveelheden. Maar nog wel belangrijker is dat ik weer bij de sport van de kinderen ben. Afgelopen zaterdag sinds lange tijd wezen kijken. Groeten Antony
  3. Antony

    Minderen lukt niet

    De keuze om niet meer naar Radio 1 te luisteren heeft eigenlijk een oorsprong van jaren geleden. Tijdens een burnout kon ik steeds minder omgaan met alle ellende waar ik geen invloed op heb. Heb toen heel bewust een hele tijd niet of nauwelijks het nieuws gevolgd. Meer wat vrolijke dingen en lekkere muziek. Nu in deze periode merk ik dat ik minder positief ben, vandaar terug naar de oude lessen. Overigens na 2 jaar het "geluk" om ook nog een depressie te krijgen. Ik heb even tijd nodig om je verhaal te laten indalen. Veel herkenning met name die tredes van 16-18 meter hoog... De stelling het voornemen is 5 en als die op zijn moffel ik er de 6 en meer wel bij... klopt als een bus. in ieder geval gisteren. Gelukkig niet doorgeslagen, maar niet aan mijn eigen afspraak gehouden. Met als resultaat vandaag een mindere dag. Vandaag in ieder geval gelukt bij het plan te blijven. Voornemen is om het een kans te geven tot einde van de maand. Anders blijft het voor mij ook het circus van Jeroen Bosch. Voor nu slaap lekker allemaal.
  4. Antony

    Minderen lukt niet

    Tjemig Jac, ben er stil van!
  5. Antony

    Minderen lukt niet

    Goedenavond, Redelijke dag vandaag. Veel productiever als een week geleden. Beetje vrolijker ook. Besloten om meer vrolijke radio te luisteren en niet meer radio 1 met alle ellende. Behalve de sport dan. @Jac deel van jouw verhaal gelezen, veel respect! We hebben toch veel overeenkomsten. Ben zelf 52 jaar. Ging ook helemaal fout nadat ik een week het "rijk" alleen had een paar weken geleden, net als jij in Tjechie. Alle controle was weg. Op tijd uit bed ging nog redelijk, maar iets nuttigs doen kwam weinig van terecht. Heel knap dat je ook ineens bent gestopt. Ben benieuwd naar je slechte dagen hoe je je voelde en wat er gebeurde. Ook ik zag mezelf niet als alcoholist, maar was het natuurlijk wel... Beetje hetzelfde gevoel ook. Ondanks dat ik kort op het forum ben voel ik hier meer begrip en steun als bij de verslavingszorg. Heel bijzonder. Voor nu zo slapen en een plan bedenken voor de komende 3 dagen. Dat waren de dagen dat ik mezelf de meeste excuces gaf om veel te vroeg en te veel te drinken.
  6. Antony

    Minderen lukt niet

    Per dag helaas
  7. Antony

    Minderen lukt niet

    ik reken 24 eenheden voor 12 halve liters bier met een alcohol percentage van 4,8%.
  8. Antony

    Minderen lukt niet

    Goed geslapen heel fijn. Wel wat onrustig vandaag, maar goed het is te doen. @Claudius Ik drink nooit speciaal bier, halve liters Klok is mijn probleem. Heb ook nooit geblazen, maar voor mijn gevoel was het bijna constant onder invloed zijn. @Strijkbout dank voor je support, doet me goed!
  9. Antony

    Minderen lukt niet

    Dank voor jullie reactie! Hier schrijven, delen en bijhouden werkt voor mij beter als het invullen van alleen een dagboek. Het trillen en beven is gelukkig bijna weg, heel blij mee. Vandaag door met afbouwen. Vorige week woensdag 22 eenheden, vandaag 14 eenheden. Hoe vaker ik de eenheden opschrijf, hoe mee het besef hoe bizar de hoeveelheden zijn. Vorige week ca 160....
  10. Antony

    Minderen lukt niet

    Dat is alleen op die dinsdag.
  11. Antony

    Minderen lukt niet

    Het slapen was een drama. Last van de warmte en muggen. Iemand bekend met warme handen en voeten met tintelingen? Ondanks het slechte slapen wel weer fitter en productiever, dat is fijn. Overigens gesprek met huisarts gaat vandaag niet door.
  12. Antony

    Minderen lukt niet

    Vandaag de afbouw verder doorgezet. Vorige week dinsdag 24 eenheden nu 14. Zou fijn zijn iets beter te slapen. Weltrusten allemaal.
  13. Antony

    Minderen lukt niet

    Yep, kan je alleen maar gelijk geven!
  14. Antony

    Minderen lukt niet

    Goedemorgen allemaal, Bar slecht geslapen vanacht. Heel erg veel zweten en onrustig. Maar goed, was er wel om 06.15 uit, op tijd op het werk en een stukje fitter dan gisteren. Bijzonder dat als je tips leest voor een ander dit toch heel anders voelt nu je zelf tips krijgt. Dank hiervoor. @kamie klopt heb gelukkig alles nog. Heel knap dat het zo lukte. Idee van Bob spreekt me ook aan. Morgen eerste euthanisiegesprek bij de huisarts voor mijn moeder. Alzheimer. Spanning al weken voelbaar. Ulitime reden om te drinken.. Ga het niet doen, gaat me niets brengen, verder afbouwen.
  15. Antony

    Minderen lukt niet

    Dank voor al jullie reacties! Nu slapen morgen weer in de lucht.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...