Spring naar bijdragen

Yeli

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Yeli's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Yeli

    Dinsdag 4 juni 2024

    Heb maar ff mijn eigen draadje gemaakt, wel zo netjes. heb het nu even nodig om wat dingen van mij af te kunnen achrijven, op een plek die voor mij heel vertrouwd is.
  2. Yeli

    Yeli's draadje

    Ik heb jaren strijd geleverd met mezelf, meerdere gesprekken gevoerd met hulpverlening, maar er veranderde niets. Ik stond er niet achter, totdat ik voor de 2e keer ziek werd van corona. Ik was er helemaal klaar mee. Door op dat moment 09-2022, goed voor mezelf te zorgen ben ik tot aan de zomer van 2023 nuchter geweest. Vanaf het moment dat we in Spanje op vakantie waren was er een avond heel gezellig, tot er sterke drank werd geschonken. Eentje kon wel, het was tenslotte vakantie. Bier en wijn dronk ik niet, dat waren mijn triggers, ik dronk alleen wiskey. Eenmaal thuis drink ik wel vaker eentje voor de gezelligheid en dan maanden weer niet, dan een paar dagen achter elkaar, maar ik had alles onder controle. Sinds januari dit jaar kreeg ik na bloedonderzoek bericht dat mijn bloeddruk licht verhoogt was en de paniek sloeg toe. Ik slaap al maanden slecht, en langzaam aan ben ik toch weer bier gaan drinken en ook wijn, maar niet die troep uit de supermarkt. Afgelopen maand is mijn moeder vrij plots overleden. Het mocht er zijn, alle remmen gingen los. Niet zo veel gedronken als jaren geleden, maar het was wel veel en stiekem. sinds 2 juni de touwtjes weer aangetrokken en de zucht is weer weg. Ik ga terug het herstel in naar versie 3.0. Wat een ander denkt of vind is hun ding, ik weet dat ik er heel ver van weg moet blijven. Mijn moeder vertelde een paar maanden voor dat ze er tussen uit kneep dat zowel mijn broer als zij gevoelig zijn voor alcohol. Waarom vertelde ze me dit jaren geleden niet toen ik juist opzoek was naar antwoorden? Het maakt nu niets meer uit, het is mij uiteindelijk op eigen kracht gelukt. Mijn wereld is er een stuk rijker door geworden. Er is 4,5 jaar geleden nieuw werk op mijn pad gekomen, werk nu 36 uur en sta volop in het leven.
  3. wat zoek je in een gesprekspartner, wat zijn je verwachtingen?
  4. Yeli

    Dinsdag 4 juni 2024

    goedenavond allen, ik kan met trots zeggen hier dat ik weer op de goede weg ben. Vandaag een zeer stressvolle dag achter de rug, ga ik voldaan deze dag afsluiten. sinds 02-06-2024 geen drup meer gehad. Ik zal vast naar een ander draadje moeten hoppen, maar wilde het toch even met jullie delen. Yeli
  5. Yeli

    Ik heb een reset nodig

    Yana dat is goed, alleen ik overtreed een regel en dat is dat ik mijn eerste accountnaam niet meer weet. Ik vraag me af of dat account nog bekend is hier.Hoe kom ik hier achter?
  6. Yeli

    Hoelang nuchter

    van sept 2021 tm juli 2023 heb ik 0x alcohol gehad. Ook geen 0,0% procent. Als je ervoor wilt gaan dan moet je je lijf en de buitenwereld niet voor de gek houden. Helaas de vakantie naar spanje deed mij wankelen. Afgelopen maand gingen alle remmen los, alleen ik kon hier verandering in aanbrengen. Inmiddels ga ik mijn 3e dag in. Door goed voor mezelf te zorgen weet ik dat ik het weer kan. 👌🏻👌🏻👌🏻
  7. Yeli

    Ik heb een reset nodig

    Bedankt voor je reactie. Ik ga het nu ook weer op eigen kracht doen. mijn moeder heeft het nooit geweten totdat ze een paar maanden geleden vertelde dat zij en mijn broer gevoelig zijn voor alcohol, daar heb ik zelf jaren tegen gevochten en het was me eindelijk gelukt. Pas toen heb ik, niet met heel veel woorden, laten weten dat ik er ook last heb. Het gaat me nu ook weer lukken. ik weet wat ik er voor moet doen en vooral voor moet laten.
  8. Yeli

    Ik heb een reset nodig

    Kak ik heb een reset nodig. Na jaren worstelen en hulp ben ik uiteindelijk in corana tijd gestopt, 1,5 jaar geen drup.....daarna had ik zelf de grip, tot dat mijn moeder er tussen uit kneep. Ik heb mezelf deze ruimte gegeven, maar nu 2 weken verder ik voel de grip wegvallen. Heb ff iemand nodig die me op de rails houd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...