Spring naar bijdragen

anna1975

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

anna1975's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik zoek er zeker 1 of meerdere, ik was ook te laat voor de app groep en weet niet eens of dit berichtje aan jou privé is, want ik snap nog geen hout van het forum.
  2. Hi, ik ben Anna en probeer (wéer) te stoppen met drinken, ik dronk 4 weken niet na een detox in een kliniek.. was apetrots op mezelf. Kon beter met mijn depressie omgaan en mijn angst en paniekaanvallen, had weer zin om dingen te ondernemen en had ineens tonnen energie. Eenmaal weer thuis na een paar weken schoot ik in de stress en wat deed ik, hoe dom ook, ik kocht weer alcohol, dus had een terugval. Nu probeer ik het weer opnieuw, heb wel wat professionele hulp maar vond dat na de detox bij lange na niet genoeg. Mijn ervaring is, dat je het echt niet gaat redden met een telefoontje oid, want dan is het vaak te laat... iig bij mij was dat zo. Ervaringen delen? Of zoek je ook een maatje? Heel welkom van mijn kant..
  3. Liever 5 maten graag....hoe meer zielen hoe meer..................... steun
  4. Ik doe keihard mee.... 8 jaar, wauwwww...ik sinds een paar weken weer vol fout.. gr. Anna
  5. Dank voor je re,,,,, ik deed maar wat joh....
  6. Geweldig dat mensen meteen hun verhaal durven te delen, enfin, ik niet...ben er te gesloten voor.. en al helemaal nieuw hier en weet niet eens hoe t werkt allemaal...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...