Spring naar bijdragen

Frank87

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Frank87's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Je bent niet de enige. Maar je komt hier ook niet voor niets terecht. Ik ben ook nog niet zover dat ik alles deel of hulp zoek, maar soms is zelfs ervaringen lezen al goed. Neem je tijd.
  2. Frank87

    Moment voor jezelf?

    Ben het helemaal met je eens. Minder is een tijdje goed gegaan, dat het bijvoorbeeld bij twee drankjes bleef. Uiteindelijk is die regel weer weggevaagd.
  3. Frank87

    Moment voor jezelf?

    Jaa als ik dat eens wist haha. Stoppen lijkt me te lastig. Maar minderen moet wel. Daar zou ik oprecht al heel blij mee zijn.
  4. Frank87

    Moment voor jezelf?

    Dag, Heb even geen idee waar ik terecht kan en kwam op deze site. Kortgezegd, ik kan geen maat houden. Na wat drank komen er drugs bij kijken. En ik merk dat ik daarvan geniet omdat ik dan even alleen ben snachts, alleen rek ik dat te lang. Is natuurlijk niet vol te houden (en niet goed). Vooral niet in de 'gezinssituatie' die ik nu heb, misschien ook wel de uitdaging. Ik denk dat ik de behoefte heb om te praten, dus probeer het hier nu..
  5. Dag Tamaar, Helaas herken ik me in je verhaal, mocht je nog iemand zoeken om op de moeilijke momenten mee te sparren dan doe ik dat graag. Bij mij is het probleem dat het er nogal snel bij komt, en zonder een moeilijk verhaal is. Maar dat wil niet zeggen dat het altijd uit de hand moet lopen, wat wel vaak het geval is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...