Spring naar bijdragen

stuiterbal

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

stuiterbal's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. stuiterbal

    nieuw hier

    Hi Billy, jeetje, bedankt voor je openheid! Ook wel prettig te weten dat er meer ‘latere leeftijd adhd gekkies’ zijn :-). En de juiste medicatie en dosis vinden is echt gedoe (ben nogal ongeduldig persoon dus gaat allemaal niet snel genoeg hahaha) Heb ADHD aan paar mensen verteld, je verwacht ergens dat ze verbaasd zijn maar de meeste reacties waren ‘ja duh, had je daar echt een heel onderzoek voor nodig?’ ;-) Heb het zelf ook ergens altijd wel geweten, dus een verrassing was het niet, er viel wel wat op z’n plek maar ook niet dat ik ineens het licht zag ofzo. Wat je zegt over een prive- experimentje zijn dat herken ik ook zo!! Het is voor psychen en artsen blijkbaar erg interessant hoe dat allemaal werkt op oudere leeftijd hahaha. Ik vind het gewoon lastig dat ik geen remmingen heb, los is los zeg maar. Ook al kan ik ook heel lang niet drinken, en dan heb ik er ook geen behoefte aan (dry january is bijv echt heel makkelijk). Ik zou zo graag beter om willen kunnen gaan met die momenten dat ik wel los ga. Jij geeft aan al half jaar nuchter te zijn ( zo knap!), maar had je dit misschien ook?
  2. stuiterbal

    nieuw hier

    hi Billy ik ben 41 (nog net) Omdat pas paar maanden net adhd beken is, ben ik nog heel erg zoekende in medicatie, had eerst methylfenidaat, werd ik erg depressief van, nu over naar kortdurende dexamfetamine en als ik op kantoor werk langdurige concerta (volgens mij 35 mg). maar vind al die medicatie ook ingewikkeld, jij niet? Ok en dan ook even eerlijk, is het bij jou alleen alcohol? of soms ook meer gezelligheid zeg maar om rustiger te worden? en even onwetend van mijn kant, is antabus/refusal dat medicijn waardoor je niet meer wilt drinken? of is dat heel iets anders?
  3. stuiterbal

    nieuw hier

    Hi, dank voor je uitgebreide antwoord, ik weet alles over het duiveltje en het engeltje. Wat het nare erg is bij mij is dat zodra ik begin te stuiteren (adhd) omdat er teveel prikkels zijn (of zijn geweest) op een dag dat ik dan alleen maar denk dat alcohol ofzo helpt, omdat ik denk dat het me rustiger maakt. Dat rustiger maken doet het ook echt even, maar omdat ik dan weer doorsla (dus de eerste glazen doen rust, maar glazen worden fles) en dat helpt werkt natuurljk niet.
  4. stuiterbal

    nieuw hier

    Had dit eerst bij tips en adviezen gezet maar helemaal nieuw op dit forum en zet het dus ook maar even hier neer. Ok heel spannend dit, en misschien moet ik hier ook niet zijn, laat het dan ook graag weten. Ik ben iemand die soort van grenzeloos is. kan heel veel dagen zonder alcohol maar als ik een glas neem dan is de fles op. En als ik daarna denk, ach nog 1tje dan, dan is die fles ook op. Nogmaals, kan ook heel goed niet drinken dus misschien is dit wel niet het juist forum voor mij. Ben er dit jaar achter gekomen dat ik ADHD heb (dus op iets oudere leeftijd want vroeger was je gewoon druk :-)). Vind dit hier vragen om advies om beter om te gaan met drinken heel eng dus hoop dat wie er ook een reactie geeft niet te onaardig is .
  5. stuiterbal

    Beetje eng dit :-)

    Hi Lady, nee klopt precies wat je zegt met dat is niet alleen drank. Ben ook aan het rondkijken hier en misschien had ik dit op 'wie is wie' moeten zetten. dat zal ik alsnog even doen ( of is dat weer overbodig?). Maar dank dat je zegt dat ik hier ook tussen pas, haalt het nerveuze er een beetje af.
  6. Ok heel spannend dit, en misschien moet ik hier ook niet zijn, laat het dan ook graag weten. Ik ben iemand die soort van grenzeloos is. kan heel veel dagen zonder alcohol maar als ik een glas neem dan is de fles op. En als ik daarna denk, ach nog 1tje dan, dan is die fles ook op. Nogmaals, kan ook heel goed niet drinken dus misschien is dit wel niet het juist forum voor mij. Ben er dit jaar achter gekomen dat ik ADHD heb (dus op iets oudere leeftijd want vroeger was je gewoon druk :-)). Vind dit hier vragen om advies om beter om te gaan met drinken heel eng dus hoop dat wie er ook een reactie geeft niet te onaardig is .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...