Spring naar bijdragen

gewoon

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door gewoon geplaatst

  1. gewoon

    De weg naar Orval

    Ik zou het gewoon niet doen. De hersenen van iemand met een alcoholverslaving zijn niet gewoon. De valkuil is 1 biertje willen nemen en dan denken dat het daarbij blijft. Het enige dat werkt is onthouding. Helaas maar waar.
  2. Inmiddels in week 5 en de hoofdpijnen zijn zo goed als weg. Het begon rond week 2 en eindigde eind week 4. Misschien dat iemand iets aan deze informatie heeft.
  3. Sterkte met het herstel! Het gaat je lukken!
  4. Een maand en een halve week. In plaats van een bingeavond nu hobbyen en de volgende dag weer iets leuks. Ik geniet ervan.
  5. gewoon

    Mariann

    2 maanden! Gaaf, hou vol! De cravings duren maar even, zoek direct afleiding ( wandelen, hobby oid ).
  6. Gefeliciteerd met een week! Hou vol! Ik merk dat alles veel meer kleur krijgt, letterlijk. Dat gun ik echt iedereen!
  7. Hoi Allen, Onlangs gestopt met alcohol drinken, weekend, stressdrinker. Ik las dat die hoofdpijnen na stoppen met alcohol redelijk normaal zijn, maar ik ben inmiddels 4 weken onderweg en ze zijn er nog. Slapen helpt, soms pas hoofdpijn na het eten. Iemand tips?
  8. gewoon

    Hallo

    Dank allemaal!! Dit geeft energie! Ik ben begonnen met het uitbannen van de extra stress, door minder werk, minder taken, minder afspraken en uiteraard stoppen met dat rottige "medicijn"
  9. gewoon

    Hallo

    Hoi Allen, Even voorstellen! Ik ben "gewoon". Ik ben al jaren een zelf- medicatie drinker. Bij stress en druk, ging er alcohol in, veel te veel vaak. Er ontstaat zo een spiraal, waarbij ik teveel stress in mijn leven aanvaarde, want ik had er toch een medicijn voor. Een neerwaartse spiraal dus. Inmiddels een maand geen alcohol en wil dit zo houden. Ik ben vastberaden en probeer de stress sterk te drukken. Ik lees jullie verhalen, antwoorden en dat geeft mij veel kracht. Ik heb die houvast gewoon nodig, vandaar ook dat ik hier ben. Ik zal ook anderen hierbij motiveren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...