Spring naar bijdragen

ZZR 1200

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door ZZR 1200 geplaatst

  1. ZZR 1200

    dit forum en ik

    Hoi Jane, bedankt voor je reactie. Dat ik me zelf na dat ik alcohol heb gebruikt de gelukkigste man op aarde voel, heeft alles te maken met de roes waar je op dat moment in verkeerd. Mijn relatie loopt niet altijd even lekker, en voel me als mijn vrouw niet thuis is heel erg vrij op dat moment. Maar ik weet ook dat de alcohol me fysiek sloopt. Ik ben nu 43 en heb reuma, daar gebruik ik injecties voor die ook zwaar voor je lichaam zijn. Ik heb last van leververvetting door medicijn en alcoholgebruik. Zit in een vicieuze cirkel, en de enige die daar wat aan kan veranderen ben ik zelf. Maar om die te verbreken is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Groetjes.
  2. ZZR 1200

    dit forum en ik

    Dank je wel Sha voor de positiefe input. Ik probeer inderdaad nooit op te geven, eens zal het mij lukken.
  3. ZZR 1200

    dit forum en ik

    Hoi Sha. Mijn doel is om te stoppen met drinken, maar lukt me op dit moment gewoon niet, Het moet goed zitten in je hoofd om er volledig mee te kunnen stoppen. Ik heb vannochtend een kwart refusal genomen, om te proberen de dag zonder alcohol door te komen. Helaas is me dat niet gelukt. Ik zie hier hoofdzakelijk mensen die het op dit moment wel lukt op niet te drinken. Hulde daarvoor. Maar ik denk dat er zeker nog mensen zijn zoals ik die wel willen, maar het nog niet lukt om compleet zonder alcohol de dag of week door te komen. Daarom lees ik veel op dit forum, en ik hoop dat ik de kracht kan vinden om de knop een keer compleet om kan zetten naar een bestaan zonder alcohol. Groetjes Marco.
  4. ZZR 1200

    dit forum en ik

    Ondanks dat ik niet veel berichten post, betekent dit forum toch wel veel voor me. ik lees veel de berichten van mensen die gewoon het zelfde mee maken als ik, zelf gaat Het gaat qua alcohol gebruik nog zeker niet lekker met me. Zit op dit moment aan een wodka cola, vanochtend nog een kwart refusal geslikt, maar weerhoudt me er nog niet van om toch alcohol te nemen. de reden dat ik maar een kwart heb genomen is omdat ik gisteren best veel heb gedronken, en het niet aan durf om dan de andere dag een halve of een hele te nemen uit angst voor een nare reactie. Het is zoals ik natuurlijk bij zoveel mensen lees heel dubbel, zit nu aan de drank, mijn vrouw is laat thuis vanavond, heb mijn favoriete muziek op, en voel me op dit moment de gelukkigste man op aarde. Maar weet ook dat er een volgende dag is, dat ik er weer heel anders over denkt. Als ik dit forum niet ondekt had, dan weet ik zeker dat het met mij een stuk slechter zou zijn. dit forum heeft me best wel door wat moeilijke momenten heen gesleept, alleen maar door de verhalen van andere mensen. Ik ben er nog lange na niet, maar blijf hier lezen, volgens mij red ik me daar mee van de totale ondergang. Groetjes Marco.
  5. Zo vanochtend weer Refusal geslikt. Was gisteravond best ff moeilijk tijdens het voetbal. Had veel zin in een alcoholische versnapering, maar goed dat ik Refusal gebruik, was anders zeker fout gegaan. Maar goed, nu op dag 5 zonder drank, de weekenden blijven voor mij toch het moeilijkst. Morgen maandag, gaat het weer iets beter. Groetjes.
  6. ZZR 1200

    Ook even voorstellen.

    Bedankt allemaal voor het welkom. Ga hier zeker vaak op het forum te vinden zijn. Heb het op het ogenblik best wel moeilijk soms. Maar goed dat ik medicijnen gebruik, zou het anders zeker verliezen van mezelf. En motorrijden doe ik zeker zonder alcohol, met een slok op in het verkeer heb ik gelukkig altijd weten te voorkomen.
  7. Originally posted by: Johan W Aangezien ik niet veel heil verwacht van ZZR 1200 ga ik ook maar slapen. ZZR 1200: no offence. maar je moet wat zeggen om een reactie te krijgen.quote> Hoi, ben hier eerst alles nog een beetje aan het doorspitten. Vandaag net aangemeld, moet nog ff wennen aan het forum. groetjes.
  8. ZZR 1200

    Ook even voorstellen.

    Ja denk ook zeker dat dit forum kan helpen, het is gewoon prettig om contact te hebben met mensen die met het zelfde probleem worstelen.
  9. Hallo, me eigen even voorgesteld in het wie is wie Topic. Ik ben donderdag begonnen met Refusal. Elke dag 1 tablet. Heb hem vanmorgen weer ingenomen, ik heb nu 4 dagen geen alcohol gedronken, en voel me eigen heel erg zielig.:$ Gaat vanavond zeker moelijk worden, voetbal kijken bij familie, waar er best wel alcohol bij gedronken zal worden. Maar even doorbijten straks. groetjes.
  10. ZZR 1200

    Ook even voorstellen.

    Hallo ik ben marco bijna 43, en wil me eigen hier ook even voorstellen. Ik had nog nooit van dit forum gehoord, tot dat ik bij google zocht op Refusal, en dit forum tegen kwam. Ik ben afgelopen donderdag voor het eerst begonnen met Refusal. Neem nu elke ochtend (dan ben ik het sterkst) 1 tablet in. Drink het liefst wodka cola, en dan zo veel mogelijk natuurlijk, ze worden steeds lekkerder. In het weekend het meest, zeg maar 1 liter verdeeld over 2 tot 3 dagen. Maar doordeweeks werd het toch ook steeds moelijker om niet ff snel een paar glazen achterover te gooien. Ben al heel lang met mezelf in gevecht om te stoppen. Vorig jaar 5 maanden niets gedronken, zonder hulp van medicijnen. Dacht dat ik toen zo af en toe op feestjes en in het weekend wel weer wat kon nemen. Zou het wel onder controle houden nu. Nou echt niet. binnen een maand zat ik weer helemaal op mijn oude niveau. Loop al wel een jaar bij de GGZ. De dokter daar heeft nu dan ook op mijn verzoek Refusal voorgeschreven. Ik hoop dat ik er nu dan toch helemaal mee kan stoppen. Alleen bij het idee nooit meer te mogen drinken, krijg ik toch ook wel wat zelfmedelijden over me heen. Maar dat zal bij jullie ook heel herkenbaar zijn. Vanavond wordt het al moelijk, voetbal kijken bij familie, en daar zal best de nodige alchol bij geschonken worden. Maar heb vanochtend mijn pilletje al weer genomen, dus ik sta droog in ieder geval. Heb niet veel zin in om me eigen zo ziek te voelen. mochten jullie nog vragen aan me hebben, stel ze gerust. Ik ga hier nog even op het Forum rondkijken. Groetjes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...