Spring naar bijdragen

Kim92

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Kim92's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Kim92

    Laatste stap

    Hier gaat het ook op en af,gelukkig merk ik dat de betere dagen steeds meer de overhand nemen, en merk ik zelf dat er dagen zijn waarin helemaal geen onrust of hartkloppingen aanwezig zijn. Soms gaat het weer iets minder, maar ik hou me vast aan het feit dat het er bij hoort. Dat is vervelend inderdaad, en ook niet helemaal goed. Misschien dat je je meldingen er van uit kan zetten, en alleen iets opzoekt (bij het loepje) als je ergens graag wat over wilt weten?
  2. Kim92

    Laatste stap

    Ik durf dat niet te zeggen, maar als je dit soort vragen hebt kun je ze heel goed stellen op de fb pagina die ik net noemde,deze wordt beheerd door mensen met goede kennis van benzo en het stoppen ervan
  3. Kim92

    Laatste stap

    Volgens mij wordt dat afgeraden tijdens afbouw van benzo's, omdat ze op dezelfde receptoren werken als de benzo's en kan daarom gevaarlijk zijn omdat je centrale zenuwstelsel erg instabiel is
  4. Kim92

    Laatste stap

    Ik ben nu 6,5 week verder en sinds 1 week merk ik dat ik (eindelijk) meer betere als slechtere nachten heb. Het duurt nog wel een poos voor ik in slaap val (ongeveer 2,5uur) maar slaap dan wel 5,5 uur achterelkaar, als ik niet moet werken en geluk heb val ik na een uurtje weer in slaap. maar ik heb ook nog steeds nachten waar de slaap maar niet vat.. Bij mij hielp het enorme er aan over te geven, het is nu niet anders, en hoort bij herstel. Kijk eens op de fb pagina benzo strijders, daar is veel activiteit en vind je veel steun
  5. Kim92

    Magnesium met taurine

    Hoi hoi, even een vraagje. Ik heb 6 mei mijn laatste beetje oxazepam ingenomen, en sindsdien benzo vrij. Ik kamp helaas nog met erge slaapproblemen. Hoort bij de ontwenning helaas, dat weet ik. Ik he gelezen dat Magnesium positief bij kan dragen. Nu kom ik thuis en Google ik nog wat (just in case) en zie ik dat er toch wat haken en ogen aan zitten. Kan iemand mij hier wat meer over vertellen? Ik heb Magnesium Bisglycinaat met taurine. Mag dit? Of waarom liever niet?
  6. Kim92

    Laatste stap

    Misschien dan inderdaad maar doen, om deze "tijd" uit te zingen.. alhoewel ik wel sterk voel niks meer te willen slikken waar je maar enigsinds (geestelijk) verslaafd aan kan worden. Oxazepam een maand of 3, 1x daags 10MG, eigenlijk 1 per 3 dagen, maar het gevoel van zo goed slapen zorgde ervoor dat ik t op eigen houtje iedere dag innam voor het slapen. Zolpidem (wel maar 5 mg) heb ik voor gebruik van oxazepam denk ik wel bijna 2 jaar geslikt, ook voor het slapen 1 tablet. Je leest op internet inderdaad moedige berichten van 2 weken en dan zijn de verschijnselen voorbij, maar door veel te lezen weet ik intussen dat dit helaas anders is.. bizar wat dat met je kan doen Merkte jij gestaag verbetering, of ineens na die 6/7 weken?
  7. Kim92

    Laatste stap

    Hoi @Bar hoe gaat het nu? Ik heb deze blog gelezen, en herken zo veel van de paniek. Ik zit nu ongeveer 2,5 weken op 0mg oxazepam, kom van 10 af (ook niet heel veel zou je denken..) Ik heb mijn paniek aanvallen snachts, omdat ik niet slaap. Met een beetje geluk val ik tegen 04:00 in slaap. De uren daarvoor zijn een ramp(ook voor mijn man) ik huil, loop heen en weer, trek aan m'n haren, lijk gek te worden.. en zo een drang naar het innemen van iets.. terug oxa, melatonine, rustgevers.. Iemand met dezelfde klachten is fijn! Het maakt het volhouden echt n kriem! En zeker omdat er nog geen verbetering zichtbaar is!
  8. Hoi iedereen, Na een jaar of 2 terug burn-out klachten te hebben gehad heeft mijn HA destijds zolpidem 10MG voor geschreven, waarna ik deze lange tijd voor het slapen gaan in heb genomen. Deze na een jaar (zelf) gehalveerd. Er werd nooit naar gevraagd, dus deze in blijven nemen. Begin februar het blijde nieuws dat ik in verwachting ben, Zolpidem is toen veranderd in oxazepam. Officieel om de 3 dagen 10MG, maar op eigen houtje dit iedere avond gebruikt. Begin april besloten dat ik wil stoppen met de oxazepam, ivm de baby die in mijn buik groeit. Uit eindelijk zat ik op 29 april op 2,5mg, 13 mei op 0. Sindsdien zijn mijn ontwenningsverschijnselen verschrikkelijk. Vooral slapeloosheid. Ik lig iedere nacht tot 4 uur wakker, en heb het gevoel dit niet vol te kunnen houden. Ik wordt n soort wanhopig snachts, boos dat ik niet kan slapen. Herkent iemand deze ervaringen? Hoelang kan ik verwachten dat deze klachten duren? Ik heb echt wat opbeurende verhalen nodig. Hoe staan jullie in het gebruik van (natuurlijke) kalmeringstabletjes van A.vogel, of gebruik van melatonine? Alvast bedankt voor jullie reacties!
  9. Sinds 5 weken ben ik bezig met de afbouw van mijn oxazepam 10 mg. Ik slikte 1x per dag 10mg voor het slapen gaan. Deze gebruikte ik ongeveer een half jaar ivm slaapproblemen door een burn-out. Stress en werkdruk zijn intussen minder/weggenomen, en daarbij 20 weken zwanger. Daarom is vooral nu mijn motivatie om te stoppen erg groot. 5mg is er 4 weken geleden er af gegaan, 3 slechte nachten gehad maar verder kwam ik daar prima doorheen. 5 dagen geleden 2,5 er af en slaap nu 5 nachten extreem slecht. Snachts een soort mental breakdowns dat dat (in)slapen maar niet lukt, maar ik weet dat het er bij hoort. Nu zie ik alweer op om over een aantal weken dit weer mee te maken, en denk er aan om vannacht ook maar gelijk die andere 2,5 te stoppen. Slapen doe ik nu toch niet, en wil er eigenlijk straks niet nog een keer doorheen, wat vinden jullie? Verder vraag ik me af hoe jullie denken over het "compenseren" van de medicijnen met bijv. melatonine tabletjes of rustgevende tabletjes van A. Vogel (natuurlijk). Ik merk dat ik hier naar wil grijpen. Mijn gevoel zegt ook enorm, mijn lichaam doet het niet meer vanzelf, ik kan geen slaap meer aanmaken, het is "kapot" dus naast mijn vragen, hoor ik ook graag wat succes verhalen, dat het een kwestie is van doorzetten, en dat het wel goed komt, haha.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...