Spring naar bijdragen

Marije1978

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    42
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

414 profielweergaven
  • Vol

Marije1978's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Marije1978

    Pro's and Cons

    mooi lijstje !
  2. zitten jullie te wachten op een nieuw lid hier ?
  3. goedemorgen! gisteren met tennis gevallen, nu een enkel waar ik niet meer op kan staan! duurde even, maar zit op werkplek nu Straks krukken regelen en evt. morgen huisarts *blij* ik heb gisteren intake gehad bij re-set combi van ambulante en internetbehandeling bij ongezond alchoholgebruik. Get it over with !!
  4. Marije1978

    maandag 14 mei

    Een behandeling ..ambulat of combi met internet voor livestyle-verandering, zoals ze dat mooi noemen Leren omgaan met verkeerd alcoholgebruik dus
  5. Marije1978

    maandag 14 mei

    Hier ook al in bed, maar te wakker Vandaag aangemeld bij re-set.nu Ben blij!
  6. Marije1978

    maandag 14 mei

    Laat is het...Maar fijn laat Nog iemand hier?
  7. Marije1978

    maandag 14 mei

    Smikkie, wat een heftige dienst en wat fijn dat het goed voelde. Ik vind ook dat ik te rationeel zou zijn om te 'geloven' in dat dat soort dingen kan....maar toch kun je je ervaringen toch niet ontkennen? Fijn! Het is goed zo.
  8. Marije1978

    maandag 14 mei

    Goedemorgen! zonnetje schijnt, ik ben weer zodanig opgeknapt dat ik zin heb in koffie Sha..hartstikke goed! DAGPACT Albert Lytse Marc Madelief Rosa Marije
  9. Marije1978

    zondag 13 mei

    Even een snel hallo...meesten van zon genoten! Ik vanachter glad, nog herstellende van keelamandelontsteking...morgen en dinsdag zéker nog thuis. En, ik krijg energie van de wetenschap dat ik morgen op dag 7 naar de huisarts ga om over " en nu volhouden" te gaan praten. Helaas ga ik ook voor verwijzing naar kno-arts omdat die keelamandelen er uit moeten??
  10. Marije1978

    zondag 13 mei

    Goedemorgen allemaal...ik ben in afwachting van het verstopte moederdagkadootje... Maar nu al blij, meiden slapen uit!
  11. helder leven is een mooie en om morgen helder te zijn, ga ik nu slapen tx jullie !
  12. akelei, ben dan toch wel benieuwd naar hoe je het wel bedoelt ? de internetbehandeling heb ik 2jaar terug gedaan, was toen zeker heel leerzaam! Ook daarvan heb ik nu nog handvatten die ik aangrijp Daarnaast heb ik nu ook gesprekken om onderliggende "dingen" aan te gaan en merk ik wel dat de emotionele triggers tot drinken herkenbaarder worden. bedtijd. Slaap lekker, fijn om reakties te lezen die tot denken aanzetten! Enige dat me negatief raakt, is dat er post was waarin het lijkt alsof ik er geen moeite voor wil doen.
  13. Originally posted by: Coco ik ben ook weer gaan drinken, sociaal, voordat ik weer hier kwam na een lange tijd niets. Bij 'vrienden' mijn eerste biertje weer de eerste avond 2 biertjes heb ik een aantal keren volgehouden, en thuis niets De vriend was een flinke innemer vanaf een bepaald tijdstip in de avond. De volgende keren werd het steeds een biertje meer niet zoveel dat ik er lam van was trouwens maar het sloop er in.. Na een aantal maanden ging ik thuis ook weer een biertje drinken en ja toen ging ik eigenlijk weer terug naar mijn oude patroon waar ik niet in wilde zitten.. Iedere dag een biertje of wat.. het is sluipend, gluiperig gegaan zonder dat ik er echt erg in had..quote> dank je Coco..dit is tot t/m de 11e zin wat ik voor ogen heb. Ik ben zéker ook niet immuun voor het gluiperige en sluipende deel erna Zal dit goed overdenken, en nu eerst gaan proberen om niet te ver in toekomst te kijken. Misschien is het niet gek om eerst een doel op korte termijn te stellen. En dan bedoel ik het wel/niet sociaal drinken nog niet ga overwegen. Eerst een periode niet.
  14. Originally posted by: akelei nee, sorry, ik kan het niet laten Marije, maar met je pillen om te minderen vraag klink je een beetje als: "ik wil wel minderen maar het mag geen moeite kosten" En helaas, pindakaas, dat bestaat niet, dan had je dat al lang gedaan quote> als ik in jouw oren zo klink .. ehm, tja, dan zal dat wel zo klinken voor jou ja. Met je "sorry" en big smile in je eerste zin lijkt je bericht aanvallend bedoeld. Jammer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...