Spring naar bijdragen

Ans

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    577
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Ans geplaatst

  1. WEEKPACT 14-04-2012 Bol Coco Bor Madelief Fourchan Tuvalu Ans
  2. Lieve mensen, Ben er van tussen. Fijne avond allemaal en tot morgen:lips:
  3. Bol, zijn hechtingen gaan er donderdag as uit. De wond is idd niet verbonden. De arts zei dat het er aan lag hoe obsessief Woef aan zijn wond gaat likken of die kap echt af mocht. Als ik nu met m naar buiten ga dan mag hij even af, ook als ik ter afleiding n stuk met m fiets, dan zit hij in een krat voorop en kijkt zn ogen uit en taalt niet meer naar zn wond:) Na 6 weken moet hij het echte lopen/rennen/spelen weer opbouwen. Ws mbv een fysiot. Wel een gedoe hoor! Zal blij zijn als hij weer vrolijk rond kan rennen!
  4. Spud, zijn die honden dan alleen thuis? Ik kan alleen bedenken dat mensen niet voldoende tijd vrij kunnen maken voor een hond. Zo'n dier heeft echt flink veel beweging nodig.
  5. Ik wist niet dat het om eenden ging, haha! Nee, in dat geval zal hij wel een lekker eendenborstje in gedachten hebben;) Met veel geduld en consequent zijn kun je een heel eind komen, denk ik. Het komt vast goed!
  6. Suiker, het is niet normaal hé wat er aan geluid uit zo'n klein beessie kan komen! Die van mij kan ook grommen hoor. Ik denk dat hij het zelfbeeld van de Grote Boze Wolf heeft Een dapper klein opdondertje. Gromt ie uit bescherming tov jou?
  7. Bolletje die kleine haarbal van mij is momenteel heel zielig. Hij is een week geleden geopereerd aan zijn linkerknietje. Dat was helaas niet te vermijden. Hij heeft nu dus nog zo'n 5 weken benchrust te gaan. Zwaar frustrerend voor zo'n jonge hond. Daarbij is hij ook niet bepaald blij met zn lampenkap:huh: Maar gaat dat ding ook maar 1 seconde af dan zit ie meteen weer aan zijn hechtingen. Heb al van alles geprobeerd... mocht je nog tips hebben: van harte welkom! Fijn dat het goed gaat met Puck. En die minichiwaf's zijn superlief, maar vaak ongezond hé? Hoorde dat als ze expres zo klein gefokt worden dat gevaarlijk is, die teacups ?
  8. Hoi suiker, Mijn kleine rent ook graag achter fietsers en brommers aan. Ik houd hem dan meestal kort, blijf stilstaan en geef het commano 'af' pas als hij rustig is dan krijgt hij een 'braaf'. Zo probeer ik het hem te leren, maar hij is 10 maanden. Ik denk dat een cursus altijd goed besteed is? Sowieso leuk voor hond en eigenaar, toch?
  9. Over hondjes gesproken (Hoi Suiker ) Bol, hoe is het met je meisje? En hoe gaat 't met jou?
  10. Eline, Ik was gaan neuzen op internet nadat mijn ereader vastliep door gekregen PFD's. Las dat voor mijn merk ereader (ynos) die txtbestanden de oplossing zijn. En het werkte! Hopelijk voor jouw bebook ook. Even googlen? Ik kan echt niet zonder ereader, hij zit nog net niet vastgesoldeerd aan mijn hand!
  11. Eline, Als ik een 'geleend' boekje heb voor mn e-reader dan sla ik t eerst als text-bestand op. Geen vastloopproblemen meer! Heb je dat wel eens geprobeerd?
  12. Lenie en Eline, 'Het gaat te goed', ja, dat was 't bij mij ook wel een beetje. Blij dat ik de knop weer terug om krijg... Eline, dat is behoorlijk heftig waar je door bent gegaan! @Made, jij gaat nog steeds goed hé? Super joh!
  13. Eline, goh, heb me niet gerealiseerd dat ik nu dezelfde avatar heb als Gunn (hoop dat je 't niet erg vindt, G.!) Enne, idd, past bij mn nieuwe start:rose: Ben je al lang gestopt, of geminderd? Heb nog niet gekeken bij wie is wie. Ben nog niet helemaal up to date...
  14. Thanks, Lenie. Hoe is het jou vergaan? Gaat het goed?
  15. Hoi Gunn, Gaat 't een beetje? Ben je de film aan het kijken?
  16. Hoi Kate, bedankt! En veel plezier vanavond! Coco (en Kate), is die schrijver dezelfde dame als van The Secret? Hoi Lenie en Eline (en Gunn, maar die was dacht ik al weer weg?)
  17. Groetjes terug, Suikertje en een fijne dag gewenst voor morgen, Rudy
  18. @Hannah, yep, was van de wagen gedonderd en er nu weer opgeklommen... En voorwaarts maar weer:D Verveel je je? Vind 't na een drukke week altijd wel fijn als ik een weekendje niets heb. Geen fijne klusjes te doen in huis? Dat vind ik dan altijd weer jammer, ik luier liever maar goed de boel moet ook gedaan worden.
  19. Dag Hannah, Arme gij Hier schijnt de zon voornamelijk... al begin 't nu te betrekken. Hoe gaat het met jou?
  20. Goedemiddag, Zijn er nog mensen online, of is iedereen van het mooie weer aan het genieten? @Sha en Rudy, van harte beiden !
  21. Ans

    Hello again

    Bedankt voor je bericht en het welkom terug, Coco. Ik ga weer mn uiterste best doen! Ik ga eens even snuffelen op de dagdraad. Groetjes
  22. Ans

    Hello again

    Hoi allemaal, Hoe gaat het hier? De afgelopen weken ben ik niet op het forum geweest en ben ik helaas van het ADB pad geraakt. Triggers: gezelligheid, verdriet en stress. Het begon met een verjaardagsetentje waar me een cocktail werd aangeboden en ik dacht ‘ach, waarom ook niet? Voor de gezelligheid. Kan wel weer’. Vervolgens een sterfgeval in de familie en onze hond moest worden geopereerd. Met alle stress en regelwerk tav de begrafenis en operatie vond ik alcohol wel ontspannend . En zo sluipt het er weer in. En nu vier weken en 6 x drinken verder is gelukkig de knop weer terug gedraaid naar ‘Niet drinken’. Niet op het forum komen werkte ook niet in mijn voordeel want zonder reminders dat ik niet moet ‘toegeven aan’ en de uitwisseling van ervaringen en gevoelens gaan mijn gedachten toch weer langzaam naar ‘drinken kan best zolang het maar niet te veel wordt’. En dat gaat in mijn geval nu eenmaal niet op… Er zijn gelukkig geen nare of rare dingen gebeurd. Maar dat zou een kwestie van tijd zijn. Dus een nieuwe start (met nieuwe avatar): Vandaag drink ik de eerste niet. Ik hoop dat het goed gaat met iedereen
  23. WEEKPACT 25-03-2012 Bolletje Suikertje Lien2206 Marc Borretje Rosa Billy-Bob Tuvalu Nance Coco Fourchan Fofies Ans
  24. Beetje aan de laten kant maar ik doe mee: WEEKPACT 18-03-2012 Borretje Nancy Bol. Wijfie Gaby lien2206 Coco Billy-Bob Verandering Tuvalu Fourchan Ans
×
×
  • Nieuwe aanmaken...