Spring naar bijdragen

dewaanzinnige

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    146
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

dewaanzinnige's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Hoi Ari, Dat is helemaal niet zo gek! Je wilt je van zoiets distancieeren en voorheen was een fles een directe oplossing. Ik vind het superknap dat je het trekmoment over hebt laten varen. Het is de sop in de kool niet waard. Deze mensen zijn verantwoordelijk voor hun eigen daden! (Nu schrijf ik dat wel zo makkelijk, maar dat is bij mij ook altijd een struggle hoor!)
  2. Hai! Een goede morgen! Het gaat hier nog immer als een speer! Eindelijk komt er een beetje trots!!! Voor diegene die het moeilijk hebben.... hou vol! Toen ik dronk zag ik mooie dingen.... nu ik niet meer drink gebeuren ze domweg! Een heel fijn weekend! Belooft morgen een mooie dag te worden, dus hop eruit! Doorbreek gewoontes! Dewa
  3. Kom jullie een heel fijn weekend wensen. Hier gaat alles okee, 24 dagen ondertussen. Veel inzichten aan het verkrijgen. Ik wil vaak te hard van stapel lopen. First things first... rust! Mooi wat je geschreven hebt Dhen! Ik denk dat je soms in een put moet geraken om inzichten te verkrijgen. Ik denk altijd maar zo, als je vanaf de bodem omhoog kijkt, is daar het licht! Groetjes Dewa
  4. Hai Lytse.... Begin lichtpuntjes te zien. En hier las ik een keigoede tip.... Niemand heeft ooit alle problemen in één dag op kunnen lossen. Dus we pakken dag bij dag! De brocolli- courgettesoep staat op, en ik moet deze af maken, opdat we kunnen consumeren! Ik schrijf snel weer! voor diegene die het nodig hebben!
  5. Reeds 22 dagen alcoholvrij en blij! Hiep hiep hoera... vanavond domovla! Toedeloe, sterkte en succes!
  6. Goede morgen allen, Dag 20.... 20 dagen aan wir war van emoties in de bol. Gek genoeg niet om de alcohol maar om het hoe, wat, waarom. Schrijven helpt om alles te ordenen. Alsof ik een bibliotheek aan het inrichten ben. Het lukt aardig om zaken onder woorden te gaan brengen ook naar "buiten" toe. Enige wat ik niet duidelijk kan maken aan de buitenwacht is hoe de alcoholist in mij het kon winnen van de mens in mij. Je bent het, maar toch is het een gescheiden iets. Wijsheid komt... maar moeilijk om uit te leggen. Ik reageer niet veel meer, daar ik blijkbaar toch heel kwetsend ben geweest naar sommige mensen. Het spijt me oprecht. Ik liep met mijn ziel onder mijn arm op dat moment. Over het algemeen zijn het juist gevoelige mensen die naar alcohol gaan grijpen. Ik ben een gevoelsmens, en ik flapte eruit op dat moment waar ik op dat moment ook van overtuigd was.... Ga vandaag weer een droge dag tegemoet. Liefs en nogmaals excuus. Fleur! Chapeau! Fijn jou te lezen!
  7. Akita's? Zijn dat kruisingen tussen aktetassen en parkieten?
  8. Nederlands hoeft niet perfect te zijn op zondagmorgen om 10 uur!
  9. Ook zeker! Het is mijn belofte om er een prachtig tuintje van te maken!
  10. Tuin is deze morgen mijn domein! Bamboo aan het planten!
  11. Hai, ben er weer ffkens. Nog even terug te komen op afhankelijkheid van b.v. hulpverleners. Het is iets genuanceerder. Ik heb juist hulp leren vragen. Ik deed alles immer alleen, alle ballen in de lucht houden. Het is domweg niet zo zwart/wit. Ik weet wel dat ik er wel uitkom, met of zonder hulp! Maar vragen stellen lijkt me gewoon nuttig, tenminste als er antwoorden volgen! B.t.w eindelijk de bakken geschilderd.... gaat het regenen! Buienradar???? Zeiltje heeft het bietje water niet gehouden! Ach ik zie het maar als een potentieel langdurig project!
  12. quote: Originally posted by: spike je hulpeloos opstellen maakt je weer afhankelijk, dit keer van anderen die je dan moeten helpen en dat vaak niet kunnen nee, het is de kunst op eigen benen te staan, sommigen van ons zijn dan kluizenaar maar wat mij betreft: alles beter dan hulpbehoevende bedelaar Ik zie wat jullie bedoelen. Echter ik zie mezelf totaal niet als hulpbehoevende bedelaar. Ik zoek gewoon antwoorden en daar is mijns inziens niets mis mee! We weten ondertussen wat we gaan doen, dus wij zijn de hort op! Wens jullie een fijne namiddag en avond. Ik meld me mss later nog, en anders morgen! Kan alvast doorgeven dat het weer gaat lukken vandaag!
  13. Daar heb je absoluut gelijk in Spike! Echter ik bleef met zoveel vragen zitten.... (Ik wist overigens niet van het bestaan van dit soort forums af!) Ik was aangewezen op de mensen om mij heen, en die hadden er echt geen antwoorden op, omdat ze er domweg nooit mee te maken hadden gehad.
  14. Overigens..... wat mij opvalt bij wat velen schrijven, en waar ik zelf tegenaan gelopen ben, dat is het gebrek aan nazorg. Leuk... we drinken niet meer, cursus/therapie/wat dan ook afgerond.... Maar dan????
  15. Bepaalde vruchtensappen. Het is minimaal, maar toch!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...