Spring naar bijdragen

LaLuna

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    154
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

307 profielweergaven

LaLuna's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. LaLuna

    3 keer scheepsrecht

    Thnxx Tine en Coco... Droog vanaf 1 april, en das geen grap;) Ik slaap veel beter, met drank op sliep ik 2, 3 uurtjes en dan klaarwakker met negatieve gedachten, een hel was het vooral 's nachts.
  2. LaLuna

    3 keer scheepsrecht

    Ook jij bedankt Suikertje! We gaan ervoor, en goeie tip om even een pauze in te lassen. Enkel werden die pauzes bij mij iets te lang
  3. LaLuna

    3 keer scheepsrecht

    Dankjewel Madelief Int verleden werden er vervelende opmerkingen gemaakt, daarvoor ben ik weggebleven. Ik heb me voorgenomen dat nu niet meer te doen...scrollen en doorgaan;)
  4. LaLuna

    3 keer scheepsrecht

    Dag allemaal, Ik meld me weer opnieuw. Voor de 3e keer dus. Sta nu 2 dagen droog en hoop dat met behulp van dit forum het begin is van een lange periode...Ik lees alweer een tijdje mee maar blijf iedere keer op de zijlijn staan. Ook zo irl, oorzaak drank. Ik zit erover te denken ook na de AA te gaan. Eerst maar eens frummen, stap voor stap, dag voor dag. Alles of niks that's me...
  5. LaLuna

    vrijdag 18-02-2011

    Dat wist ik niet snoepje haha
  6. LaLuna

    vrijdag 18-02-2011

    Goede avond mensen:present: Nog steeds niet gedronken...morgen feest dat wordt moeilijk maar we gaan ervoor... Snoepje..mannen op marktplaats Jopie :present: mooi stukje over alleenstaande moeders!
  7. LaLuna

    dinsdag 15-2

    quote: Originally posted by: anders wat is dat voor therapie LaLuna? Hier gaan we er vandaag weer voor...in de avond is het moeilijk voor mij.. Het is een therapie waarbij je je drinkgedrag in kaart brengt, door middel van een dagboek bijhouden...de therapie is 1 dagdeel in de week. Tevens deel je je ervaringen met een groep lotgenoten..
  8. LaLuna

    dinsdag 15-2

    Beste mensen, Ik wil jullie graag na alle steun die ik heb mogen ontvangen mijn excuses aanbieden dat ik niet meer heb ingelogd. Met name naar Jet. Ik ben grandioos de mist ingegaan...Ik heb me inmiddels aangemeld bij novadic en daar doe ik nu een leefstijltraining....Het helpt wel. Jullie zijn een voorbeeld voor mij! Het helpt me om jullie ervaringen en wijsheden te lezen. Hier wilde ik jullie even voor bedanken.
  9. LaLuna

    dinsdag 12 oktober

    We gaan ervoor ja! Ja jane dat dacht ik gekkie Ga even strijken...anders komt er weer niks van, tot de koffiepauze
  10. LaLuna

    dinsdag 12 oktober

    Doe ik ya, mede doordat ik jullie niet kon lezen...en verjaardag gehad. Jane sterkte bij de kaakchirurg, ben er ook zo bang voor brrr
  11. LaLuna

    dinsdag 12 oktober

    En Bol , ya en Jane ook goedemorgen
  12. LaLuna

    dinsdag 12 oktober

    Goedemorgen allemaal, Susana,igor, bloempje:present: Mijn lap was gecrashed...en niet adb geweest. Baal van mezelf. Dag 3 maar weer. Las net dat Jet het moeilijk heeft met beslissing. Veel sterkte en wijsheid kanjer
  13. LaLuna

    morning its me

    Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies Will, veel KMW....vind het echt %^#% voor je begint je je dag zo vrolijk krijg je dit Hou je taai! :present:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...