Spring naar bijdragen

Jan123

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    67
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

249 profielweergaven

Jan123's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Jan123

    Jan staat 8 dagen droog

    Ik zal even een update posten om te laten weten dat ik nog steeds leef Ik heb het krankzinnig druk op mijn werk, dus vandaar dat ik erg weinig tijd over hou om hier op het forum te komen. Ik sta inmiddels 2 maanden droog en voel me fantastisch. Heel soms trek in een drankje, maar nooit zin in een zuipfestijn. En de keren dat ik trek heb gaan heel snel weer over, dus vooralsnog niets aan het handje hier Verder sport ik heel veel en ben ik inmiddels bijna 6 van de 10 overtollige kilo's kwijtgeraakt. Als ik weer wat meer tijd over hou zal ik me weer wat actiever op het forum begeven.
  2. Goedemorgen (nog net) allemaal. Gisteren een schitterende avond beleefd in de Kuip en vandaag wederom een heerlijk zonnetje. Mijn dag kan alvast niet meer stuk!
  3. Hallo allen, heb een paar dagen niet gereageerd, maar ben nog steeds alive and kicking (en alcoholvrij). Geniet van het lentezonnetje allemaal!
  4. Jan123

    Woensdag 17 maart

    Harry (en BamBam), als ZZP-er kom je niet zozeer in box 2 hoor. Het is gewoon winst uit onderneming. Je moet er alleen goed rekening mee houden dat je zelf je belasting en verzekeringen moet afdragen. Veel beginnende ondernemers gaan daar de mist in. Er komt opeens geld binnen op de rekening, en dan wordt het heel verleidelijk om dat uit te gaan geven. Het vergt dus een zekere zelfbeheersing om geld opzij te zetten voor belasting en verzekeringen.
  5. Jan123

    Woensdag 17 maart

    Harry, Van het snoepen heb ik geen last, maar dat is ook omdat ik gelijk mijn hele levensstijl heb omgegooid. Ik had een kleine 10 kilo overgewicht, waarvan ik er inmiddels bijna 4 kwijt ben. Ik drink alleen maar water, zwarte koffie, thee zonder suiker of Spa Rood en eet bijna geen koolhydraten. Daarbij sport ik 3 tot 4 keer per week heel intensief, met als gevolg dat ik me lichamelijk zo goed begin te voelen (met minder vetrolletjes en meer spiermassa) dat ik het niet wil verpesten met zoetigheid of chips. Zoetigheid is in grote mate te vergelijken met drank: als je er eenmaal aan begint, dan wil je steeds meer. Maar andersom werkt het dus ook zo: zorg dat je helemaal geen zoetigheid binnenkrijgt (dus ook geen lightproducten) en je trek in zoetigheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Het gaat ONS lukken! Jan
  6. Jan123

    Woensdag 17 maart

    Goedemorgen allen. Onvoorstelbaar, wat kunnen jullie veel schrijven zeg.... Ik heb gisteren getracht om het bij te lezen, maar het was onbegonnen werk. Milly woonde hemelsbreed zo'n 400 meter van mijn huis vandaan. Met een dochter van bijna 14 geeft dat wel te denken. Wij waarschuwen ze ook voor alles, maar als er een buurman aanbelt, dan doen ze waarschijnlijk ook gewoon de deur open. Triest en aangrijpend, ik heb er vannacht van wakker gelegen. Inmiddels ben ik ruim een maand alcoholvrij. De eerste dagen tel je af, maar daarna gaat de tijd verrassend snel eigenlijk. In de avond weleens - zeer kortstondig - trek in drank, maar iedere ochtend ben ik weer zo blij dat ik niet gedronken heb. Geniet van het zonnetje allemaal, wellicht neemt dat de gedachten wat weg van de waanzin waar we dagelijks mee geconfronteerd worden.
  7. Goedemorgen allen. Zo eerst weer sporten en daarna hard aan het werk. Fijne dag allemaal.
  8. Jan123

    Zondag 14-3-2010

    Dim, ik ben ook weer enthousiast gitaar gaan spelen sinds kort. Oorspronkelijk 25 jaar geleden mee begonnen, maar lang niet gedaan.
  9. Jan123

    Zondag 14-3-2010

    Isa, fijne wedstrijd! Ik ga ontbijten nu de rest van het gezin ook wakker is geworden. Prettige zondag allemaal!
  10. Jan123

    Zondag 14-3-2010

    Isa, ik kan wel zeggen dat je me kunt herkennen aan mijn kale kop, maar daar zitten er meer van in De Kuip Maar ik zit in vak O, dan hoef je nog maar uit een paar honderd kale koppen te kiezen
  11. Jan123

    Zondag 14-3-2010

    Isa, dan delen wij kennelijk dezelfde liefde (of je moet als Heracles fan gaan ) Ik ga naar alle thuiswedstrijden, dus ik ga me zo ook opmaken voor een voetbalmiddagje.
  12. Jan123

    Zondag 14-3-2010

    Naar welk voetbal ga jij straks Isa?
  13. Jan123

    Zondag 14-3-2010

    Het bevalt me ook wel, het is alleen een beetje onwennig
  14. Jan123

    Zondag 14-3-2010

    Goedemorgen allen. Ik moet hier wel aan wennen hoor, dat ik in het weekend ook gewoon klaarwakker ben om 07:30 uur. Ik heb de zondagochtend toch heel wat jaartjes niet meegemaakt.... Ik werd rond 7 uur wakker en dacht nog wel door te kunnen slapen, maar helaas pindakaas. Een half uurtje later maar het koffiezet apparaat op gaan zoeken, en nu zit ik maar gewoon een beetje te werken. Je moet toch iets als vrouw en kinderen nog op 1 oor liggen.
  15. Goedemorgen allen! Ook hier het probleem dat ik nu niet meer uit kan slapen. Nachtbraken lukt me niet meer, en daardoor word ik ook gewoon weer vroeg wakker. Tis niet anders en er is genoeg te doen vandaag. Enne BamBam: leuk verhaal over schuttingtaal. Ik kan er ook wat van Netjes is het niet altijd, maar het lucht wel op op z'n tijd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...