Spring naar bijdragen

David

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door David geplaatst

  1. David

    Treffende uitspraken

    Er bestaat niet zoiets als 'de meeste mensen', en het feit dat je daar uit onwil of zelfs door handicap niet toe behoort, betekent niet dat je als mens mislukt bent: de mislukking ligt bij de verwachtingen van anderen.
  2. David

    vrijdag 16 julie

    Goedemorgen allen, Eindelijk vrijdag (weer een dag dichter bij maandag, het begin van een nieuwe werkweek ) Maar, eerst nog een leuk weekend. Hopelijk letterlijk en figuurlijk droog. Groeten, David.
  3. Goedemorgen allen, Vandaag dag 16 en vanavond een moeilijke klip om te omzeilen. Heb een verjaardagsfeestje van 1 van mijn beste vrienden. Hoop dat ik genoeg wilskracht zal hebben om nee te zeggen want er zal natuurlijk geklonken worden. Verder voor iedereen een leuke dag gewenst. Vele groeten, David.
  4. David

    Maandag 25-1-2010

    Goedemorgen allemaal, voor iedereen een fijne werkweek gewenst. Ook natuurlijk voor zij die niet moeten werken een leuke week gewenst. Ik start vandaag met goede moed en een frisse kop aan dag 15. Vele groeten, David.
  5. Goedemorgen allemaal, De laatste werkdag van de week. Voor iedereen een heel leuke dag en een prettig weekend gewenst. Begin nu aan dag 12. Hoop dat ik het langer volhoud dan vorige pogingen. Ben alleszins genoeg gemotiveerd, maar je weet maar nooit, het is snel gebeurd. Vele groeten, David.
  6. Goedemorgen allen, Iedereen weer een heel leuke, nuchtere dag gewenst. Voor mij dag 11. Vele groeten, David.
  7. Hallo allen, Voor vandaag weer een zeer leuke nuchtere dag gewenst. Voor mij dag 10. Vele groeten, David.
  8. Goedemorgen allemaal, Een zeer leuke, nuchtere dag gewenst aan iedereen. Voor mij dag 9 na verschillende mislukte pogingen. Vele groeten, David.
  9. David

    Zalig Kerstfeest

    Zalig Kerstfeest.
  10. David

    Zalig kerstfeest.

    zalig kerstfeest
×
×
  • Nieuwe aanmaken...