Spring naar bijdragen

Vrijdag 22-1-2016


Gast Lars

Aanbevolen berichten

Welkom terug agnieta :)

 

 

Voor Ploffie, als je het nog leest.
Ik heb schorseneren gemaakt. En vond er helaas niet zoveel smaak aan. Dat herinner ik me anders.
Dus als je tips hebt graag.
Verder tartaartje, kastanje champignons, tomaten salade (met een rood uitje en een paar knoflookolijven)

 

Heb je het wel goed op smaak gebracht met een beetje zout? Misschien na het koken, even glaceren? Klontje boter erbij, even nagaren in een pannetje totdat alles mooi glimt? Dat doet al veel met de smaak.  Of hetzelfde, maar dan met een beetje groentebouillon en boter. Of de schorseneren koken in de helft room en de helft melk. Schorseneren eruit halen en dan komt er al genoeg room mee. Daarna op smaak op brengen met witte peper en zout. Daarnaast zou je als je veel moed hebt, kunnen combineren met één van de volgende ingrediënten: anijs, banaan, harde kaas, walnoot, tuinkers en erwten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...