Spring naar bijdragen

Vrijdag, 28 augustus 2015


jowan

Aanbevolen berichten

@Eline,

 

Ja én nee. Wanneer ik het goede wens te doen, is juist het slechte aanwezig. Ik zou zó graag nu pronto stellig willen zeggen dat ik er helemaal klaar mee ben. Helaas heb ik dat al zo vaak gezegd. Ik kan er niet meer tegen mezelf - en anderen - teleur te stellen. Ik wil bijna gewoon zalig opgeven. Me berusten met het feit dat het niets meer wordt met me. Over. Uit. Rust.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Okay, terug.

 

Iets constructievers nu. Ik had een week geleden gereageerd op een woning. En hij werd aan mij toegewezen. Even een kijkje genomen natuurlijk. Daar bleef het dan ook bij. Ondanks dat het een veel ruimere woning betrof, voelde ik me er totaal niet goed bij. Dus afgewezen. Ik hoop dat het de volgende kandidaat op de lijst een stuk gelukkiger maakt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat gevoel van ik ben er klaar mee en dan toch weer beginnen had ik ook vaak, toch lukt het  me op een of andere manier al een bijna ( december ) twee jaar, kan niet zeggen dat ik iets speciaals dacht of deed, ja ben begonnen met refusal....so far so good

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mischien wat vreemd maar stel dat je geen beschikking hebt over geld, dat een ander, (familie, vriend?) zorgt dat je vaste lasten betaald worden en dat je een voedselpakket krijgt per week of twee keer per week.

Wat zou je dan doen om te kunnen drinken?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...