Spring naar bijdragen

23-01-2007


Mick

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 557
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Twan, dat herken ik zo. Niet zenuwachtig bedenken of ik nog naar de winkel moest voor wijn of bier. Ach en anders kocht ik bier bij de cafetaria. Kost een godsvermogen maar ja, wat moest, dat moest.

Lekker rustig zo. Doe stille voort zou Rudy zeggen Twan, dan komt alles goed.

Ziza, dikke baby:D veel plezier met je kinderfeestje.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou, het is niet gezegd dat ik de rust en energie alweer helemaal terug heb, maar ik herken het proces van de eerste keer, dus ik laat me lekker meevoeren door de stroom, omdat ik weet dat het erbij hoort.

In die zin is het een veel bewuster proces dan de eerste keer, omdat ik zoveel lichamelijke en geestelijke dingen van toen herken en er niet bang voor ben, omdat ik weet dat het erbij hoort en het kan plaatsen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Fantastisch dat je je daar zo op verheugd Ziza. Ik vond kinderfeestjes altijd de grootste ramp die je als moeder overkomen kan. Er zaten bij mij altijd één of twee kinderen bij die helemaal niets wilden van wat ik gepland had, en er uitsluitend op uit waren mijn huis inclusief het meubilair af te breken. Nou moet ik erbij zeggen dat ik er vrijwel altijd alleen voor stond, want mijn ex maakte zich uit de voeten. Met voldoende volwassenen om de boel in banen te leiden is het wel te doen denk ik.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mooi Twan, dat gaat goed zo dan. Ik hoop eerlijk gezegd niet het ook nog een tweede keer te hoeven doen, maar ik kan me voorstellen dat het scheelt als je weet wat je kunt verwachten. Ik heb aardig wat keren gedacht dat ik gek werd, die eerste twee weken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Winnie kan ik me niet herinneren Twan, zou ik even terug moeten gaan kijken. Kan dat niet net voor mijn tijd geweest zijn?

Ik ga mijn bed opzoeken, zonder schapen, met anti-allergie dekbed. Ook lekker warm hoor. Welterusten allemaal!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...