Spring naar bijdragen

Zaterdag 7 april 2007


CPAS

Aanbevolen berichten

Hallo lieve luitjes

bedankt voor alle goede raad voor gisteravond!!
ik had het heel moeilijk, liep al richting fles, maar ben in plaats daarvan maar naar bed gegaan.
Natuurlijk niet geslapen, maar ben van 8-12 héél diep in slaap gevallen en ben alsnog met een kater wakker geworden, maar heel blij dat het me toch gelukt is!!
Vandaag wordt ook een moeilijke dag, ik ben vanaf 13.00 uur helemaal alleen, man moet werken tot diep in de nacht en alleen ben ik helemaal nooit te vertrouwen, maar ga proberen om genoeg leuke dingen te verzinnen om toch droog te blijven!!
Wens jullie allemaal een droge dag toe en kom echt nog wel een paar x terug vandaag hoor!!
Eerst shoppen....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 94
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kom net terug van de plaatselijke supermarkt, het was er in een woord verschrikkelijk. De door het aantal klanten gewekte indruk dat de boodschappen vandaag gratis, of toch minstens met een fikse korting de deur uitgingen werd bij de kassa helaas niet bevestigd. Kinderen crossten gillend en krijsend met mini-winkelkarretjes door de paden, behendig ervoor zorgend dat er geen paar schenen werd overgeslagen. Mensen kochten alsof hun leven ervan af hing, het lijkt alsof de supermarkten op zijn minst de hele week dicht zijn. Oude vrouwtjes met rollators, die al de gehele week volop de tijd hebben gehad om rustig hun boodschapjes te doen, mengden zich opgewekt ook weer tussen de menigte, erop vertrouwend dat ze in de kilometers lange rijen bij de kassa wel vóórgelaten zouden worden. Om vervolgens samen met de cassière de thuis omgekiepte pot kleingeld rustig te gaan tellen.

Kortom, ik kreeg het er spaansbenauwd, heb dus in allerijl een krat spa blauw en wat etenswaar in mijn kar gemikt, en ben zo snel als de situatie dat toestand weer naar huis geraced, waar ik nu met een kop koffie zit bij te komen. Ik heb brood, groenten, vlees en voldoende Spa in diverse soorten in voorraad, dus we zullen de paasdagen wel doorkomen.

Charlie, fijn dat je het gered hebt gisteren. Dat katergevoel 's morgens wordt wel minder. En mijn ervaring was dat het ook sneller wegtrok dan een echte kater. Je kunt hier altijd komen schrijven als je het moeilijk hebt.

Sabine, heerlijk die positieve instelling van je. Het gaat je beslist lukken!

Houtje, hockeyen met rauwe eieren? Veel succes met je was.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Anna,

Ik denk dat ze gekookte eieren bedoelt met zo'n mooi kleurtje.

Ik moet nog gaan winkelen maar heb er totaal geen zin vooral na jullie verhalen.

Blacky, goed idee. helaas weet ik niet wat ik 5 mei aan het doen ben dus herhaal het nogeens op het forum tegen die tijd.

Sabine, goed van je!

Houtje, je zit weer in full swing.

Goed ik zet nog maar een bakje leut en dan deze oude botten weer eens in beweging te krijgen.

Bibelle, houd je sterk!

Liefs,
Anjo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat verhaal herken ik Anna, hier was het ook niet normaal, zo druk in de supermarkt.
En weer een overwinning op mezelf behaald: ik had 2 tassen vol met limonadeflessen, leeg, die ingewisseld moesten worden, dat kan bij ons alleen maar bij de slijter....toen speelde er wel even de gedachte door mn hoofd dat ik de hele dag en avond alleen zou zijn....Maar ik heb maar een paar pakken "rare" sapjes gekocht, haha en wat ik verder ga doen weet ik nog niet, in elk geval hier blijven lezen, het helpt me in ieder geval!
Thanx to all!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mick,

Dromen kunnen af en toe zo echt lijken.
'k Heb ooit wel eens gedroomd dat ik lekker ontbeten had, en al bijna op mijn werk was. Kwam mijn moeder me (weer) wakker maken. Ik had waarachtig echt geen honger meer, maar heb wel meer brood mee naar mijn werk genomen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ziza,

Ik weet waar ik aan begin. Het is mijn tweede poging. Alleen dit keer wil ik het zonder al die medicatie doen, die lag me te zwaar. Voor mij waren die middelen erger dan de kwaal. Ik reageer dikwijls verkeerd (tegengesteld) op medicatie.
Mijn huisarts is min of meer op de hoogte van mijn kwaal. Zij heeft mij eind 2005 doorverwezen en zij weet van mijn slechte ervaringen. Ze weet echter nog niet van mijn giga-terugval. Maar dat komt nog wel, want ik wil dan wel geen chloordiazepoxide (Librium) of Campral of naltrexon (Revia), maar overweeg wel ter ondersteuning Refusal of Antabus. Thiamine (vitamine B1) slik ik nog steeds.

Wat me al wel leuk meevalt, is dat ik tot nu toe nog geen neiging heb gehad om de deur uit te gaan om middelen in huis te halen.

En ik zal jullie aller steun wel kunnen gebruiken, dat is zeker.
Dank

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hai Blacky,

Antwerpen, daar ga ik dus morgen naar toe. Naar mijn mama en papa en moeke (oma), en dan zie ik mijn oompjes en mijn broer en zijn kinderen en zijn ex weer. De complete inhoud van mijn ouderlijk huis + aanhang dus.
Ik zeg nog altijd ik ga naar huis.
En als er wat gebeurt, ach het Stuivenberg gasthuis zit om de hoek (zelf eten meenemen, want de catering is er al lang niet meer goed).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Fantastisch toch Charlie! Al twee dagen ADB. Dag per dag, soms uur per uur of zelfs minuut per minuut, dat is hoe we het hier doen.

Ik ben helemaal tevreden met mezelf. Alle vervelende klusjes zijn gedaan, ja zelfs mijn auto blinkt als een spiegel. Dus nu mag ik officieel luierend de paasdagen in. Nou ja, ik moet wel nog even eten koken, maar zelfs dat vind ik op dit moment niet zo erg.

Allemaal alvast een fijne avond!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

He Charlie,
Twee dagen al, dat gaat toch goed.
Weet je ik heb nog helemaal niet de neiging gehad om naar buiten te gaan en dat terwijl ik voor 12 uur vanacht al niets meer zal hebben.
Het geeft me zo'n rust. Niks meer te hoeven regelen om altijd maar genoeg bij te hebben, in voorraad te hebben.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo,

Allemaal bedankt voor de felicitaties, 8 maanden, wie had dat ooit kunnen denken. En ik ben er erg blij mee. Het is het beste kado, wat ik ooit heb gehad. Ik heb er een beter leven door gekregen.
Dus voor een ieder, die nog aan het vechten is. HET IS DE MOEITE WAARD DOOR TE VECHTEN.
Want je krijgt er wel iets voor terug.

liefs Ferry.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hartstikke goed van je Corinne!!!
Zelf was ik ook zo trots op mezelf vanmiddag bij de slijter!! Meestal heb ik een voorraad....En nu alleen nog maar wat wijn, wat gewoon blijft staan. Ik wil alles gewoon in huis kunnen hebben, voor visite, verjaardag enzo, maar voorlopig geen sterk spul meer....
Net lekker voor mezelf aan het kokkerellen geweest, zit nu leuke foto's te bewerken, nu snap ik het programma eindelijk......:D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

dag allemaal,
terug van een verdrietige dag, de begrafenis van mijn zusje was heel emotioneel; haar zoon van 32 was heel verdrietig, en zei steeds weer zijn eigen mantra: ik ben mongool en ik heb geen mama meer. het snijdt door je ziel.
mijn demente duitse moeder was toch ook meegenomen door een andere neef, en zij riep steeds maar "hilfe, hilfe". uiteraard had ze geen oog mij of voor haar kleinzoon, en dat neemt niemand haar kwalijk.
de ex van mijn zus was wel uit dubai gekomen, maar deed heel afstandelijk. hij wilde wel mij controleren of ik goede regelingen voor "zijn zoon" had getroffen. hij kan de boom in, ik hoef niet gecontroleerd, hij had al drie of vier jaar niets van zich laten horen. mijn neef heeft een goede plek op die zorgboerderij, daar kan hij blijven op een gastenkamer, tot er een definitieve oplossing is gevonden. in elk geval een vol jaar.
gelukkig zijn er ook nog een paar lichtpuntjes: ik heb alles droog gehouden wat de alcohol betreft, maar voor de rest na afloop van de begrafenis de ogen uit mijn kop gehuild.
en het tweede lichtpunt: onze oudste zoon en zijn vrouw nemen de komende twee weken de zorg voor hun neef van mij over, zodat ik om bij te komen twee weken met vakantie kan. latman heeft ook vrij genomen, we gaan morgen een hutje op de hei zoeken, ver weg van alcohol en alleen een mobieltje mee voor noodgevallen.
ik wil iedereen bdanken die me sterkte heeft gewenst op het forum of in pb'tjes, dat heeft zeker geholpen om van de drank af te blijven in deze rotweek. je kunt je nog nauwelijks voorstellen dat er tien dagen geleden nog niets aan de hand was, en dan ziek, dood, begraven, afgelopen.
nogmaals: bedankt voor alle steun, en goede paasdagen voor iedereen. ik heb nog niets kunnen lezen, maar later lees ik hopelijjk nog wel bij, ik hoop dat het met jullie allemaal ook goed en droog gaat. en bij gremlins: veel sterkte, jullie kunnen het ook!
liefs van bibelle.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...